Last news in Fakti

12 Януари, 2018 18:45 3 812 1

Който се облекчава тук, умира!

  • white noise-
  • щутгарт-
  • дискотека-
  • уриниране

Управата на клуб в Щутгарт плаши уриниращите пред заведението мъже със страховита участ

В опит да попречи на мъжете постоянно да уринират пред нощен клуб в центъра на Щутгарт, Германия, управата на заведението е поставила табела със страховито послание, предаде Bild.

Предупредителният надпис гласи: "Който се облекчава тук, умира".

Хигиенистките на клуб White Noise обаче са установили, че от страховитото предупреждение няма никакъв ефект, тъй като всекидневно им се налага да търкат фасадата с белина в опит да се преборят с упоритата миризма.

Уринирането на обществени места на други места в страната създава не само "ароматни неприятности". "Разяждащото" облекчаване върху камъка на прочутата Катедрала в Улм причинява структурни щети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДД

    0 0 Отговор
    значи ние сме безсмъртни:)
Новини по държави: