13 Януари, 2018 08:52 4 261 19

Русия забрани на полицаите си да почиват в Турция

  • русия-
  • полицаи-
  • почивка

За руските полицаи Турция вече е място, забранено за пребиваване. Това стана ясно, след като Министерството на вътрешните работи на Русия изготви списък на страните, в които могат да прекарат отпуските си неговите служители. Това съобщи Асоциацията на руските туроператори, като се позова на разпореждане от министъра на вътрешните работи Владимир Колоколцев.

Повечето разрешени страни са бивши съюзни републики, пише руското издание “Московский комсомолец“.

Далечните страни са само три - Виетнам, Китай и Куба. Разрешените през 2015 и 2016 г. Турция, Египет, Мароко, Тунис и Тайланд не присъстват в тазгодишния списък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stefko 88

    42 29 Отговор
    Казват им къде ще ходят на море! Е това е свободна държава.

    Коментиран от #5

  • 2 Voenen ekspert

    26 5 Отговор
    Тая работа намирисва на нещо!Но какво се пита
  • 3 Stefko 88

    14 25 Отговор
    Измислена фалшива и недоказана новина.
  • 4 Гешев

    7 7 Отговор
    То това издание може да се окаже от тяхната пета колона и ние имаме такива издания тук ха сетете се кои са !?Кой кой получава външни грантове кой, и след като ги получава какво трябва да даде в отговор какво М ?
  • 5 а стига бе

    31 16 Отговор

    До коментар #1 от "Stefko 88":

    Всяка една страна има за служителите си от силовите структори такива забрани. Доколкото знам за американските полицаи им е забранено Куба,Виетнам,Тайланд,Египет...та не ми пиши НПО-лозунги тук.

    Коментиран от #7

  • 6 Бесен Язовец

    24 10 Отговор
    Ха, ха, ха, даже и в България не ги пускат, страх ги е, че кът ударят по 4-5 ракии у кръчмето, ще си развържат езиците !

    Коментиран от #14

  • 7 onq s konq

    19 12 Отговор

    До коментар #5 от "а стига бе":

    "Доколкото знаеш"...А ОТ КЪДЕ ЗНАЕШ че И на амер. полицаи им е забранено да ходят на почивка на определени места?АЗ ЩЕ ТИ КАЖА ОТ КЪДЕ:Не само на полицаите,а и на всички американски граждани СЕ ПРЕПОРЪЧВА да избягват посещение в размирни държави,където отношението към тях е негативно по политически причини,т.е. ГРИЖА ЗА СИГУРНОСТТА ИМ!Ти обаче с един замах префасонираш нещата в "ЗАБРАНА" защото някакси...ЗВУЧИ ПО-РУСОФИЛСКИ!Казвал съм го и пак ще повторя:Не се правете на хитри,след като сте безнадеждно глупави и елементарни:)

    Коментиран от #9

  • 8 СссереМ

    16 10 Отговор
    За кво им налагат забрани,със 130 евро средна заплата къде да почиват завалиите освен в руската баня.

    Коментиран от #10

  • 9 Диди

    14 6 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Примерно,в Германия също предупреждават общественоста да не пътуват до страни,в които сигурността им е заплашена.А тук има нещо друго,можеби турците са направили нещо,което не е по вкусът на Путин.

    Коментиран от #12

  • 10 законен

    4 3 Отговор

    До коментар #8 от "СссереМ":

    И то да беха само полицаите , здраве му кажи , а то 80% от "поданниците" !
  • 11 Някой

    11 7 Отговор
    В Турция не е безопасно а ако някое мюсли там знае че си руски военен или полицай едва ли ще ти се радва много. Все пак и посланика им беше убит там да не говорим за редовните атентати.
  • 12 onq s konq

    4 4 Отговор

    До коментар #9 от "Диди":

    Охо...GUTEN MORGEN Диди!КОМЕ СПАХТЕ/на италиански значи "как спахте"/?
  • 13 Барчо

    6 7 Отговор
    Това даже не трябва да е новина. Във всяка една държава силовите структури като полицаи и военни имат различни ограничения и те нямат нищо общо с ограничаване свободата. Всеки един, който е решил да става военен или полицай или шпионин е запознат с тях и се е подписал срещу всяко едно. Имал е свободната воля да избира. Да става ченге или не. А така е преценило министерството, така е направило. Никой не може да каже защо, но причина има. Само че ние не я знаем и само тълкуваме.
  • 14 Рашка

    9 8 Отговор

    До коментар #6 от "Бесен Язовец":

    Руските милиционери 99процента са леви резби и може дасе върнат бременни

    Коментиран от #16, #17

  • 15 Реалист

    8 7 Отговор
    От догодина само в Сибир на почивка
    Другаде е опасно.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Барчо

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Рашка":

    Да не си бил в някой гей клуб с лост у средата за денсене? Тия дето са се въртолили на лоста и са си събличали униформите не са били руски ченгета, бе! Това са си били педали облечени като ченгета.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Барчо

    2 2 Отговор
    Америте пък са забранили на всичките си граждани да ходят в Турция. Ти да видиш. Кои са по-свободни се пита в задачката. Ердо е привикал по този повод краварския посланик за обяснение вчера.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания