Last news in Fakti

13 Януари, 2018 15:56 2 158 1

Нов арест за убийството на Андрей Карлов

  • андрей карлов-
  • убийство-
  • арест

Арестуван е служител на турската Агенция за информационните и комуникационни технологии

Нов арест за убийството на Андрей Карлов - 1
Снимка: БТА/AP

Втори заподозрян е бил арестуван за участие в убийството на руския посланик в Турция Андрей Карлов, съобщи „Хюриет“.

Дипломатът беше убит по време на изложба в Анкара в края на 2016 г. Убийството беше извършено от сътрудника на полицията Мевлют Алтънташ. Впоследствие нападателят беше ликвидиран от турската полиция. Турските власти свързаха случая с гюленистката организация ФЕТО.

Сега е бил арестуван служител на турската Агенция за информационните и комуникационни технологии. Задържането е било наредено по съмнения за планиране на убийство.

През тази седмица във връзка с убийството на Карлов беше арестуван и член на организацията ФЕТО. Името на последния задържан не е обявено, като в момента го разпитват.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИРАКЛИ

    0 0 Отговор
    Така,ще бъде гръмнат/отрязана главата/на продавача на сухо мляко!В името на голямата политика между България и Турция!....но не от НАС българите,а от турците !......Ако аз бях ЛЮТВИ МЕСТАН,и знам,какво съм "сечем азана"направил,ще се спасявам!
Новини по държави: