14 Януари, 2018 13:50 2 093 5

ЦРУ ме използваха като оръжие срещу Тръмп

  • моби-
  • цру-
  • доналд тръмп

Музикантът Моби с разкрития за услуги към разузнавателната агенция

Музикантът Моби обяви, че агенти на ЦРУ са го молили да разпространява информации за връзките на президента на САЩ Доналд Тръмп с Русия в социалните мрежи, съобщи „Дейли Мейл“.

Моби твърди, че познава бивши агенти на ЦРУ. Някои от тях са го помолили да разпространява информацията за руската намеса в социалните мрежи, за да може тя да получи повече публично внимание.

Според музиканта, той не знае какъв е истинският мащаб на "тайното споразумение" на американския президент с Русия. Въпреки това, има "много доказателства за злоумишленото сътрудничество на администрацията на Тръмп с руснаците", добави той.

Самият Моби изрази съжаление, че Конгресът все още не е привикал за разпит Тръмп. По-късно той публикува съобщение в социалните мрежи, в което намекна, че може и да си измисля.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ььььььь

    19 1 Отговор
    Ето къде е диктатура и мракобесия-къде сте бе соросоиди..??? Това наблюдател,стоян георгиев,деси..къде се скрихте мишоциииииии???

    Коментиран от #3

  • 3 Факт

    16 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ььььььь":

    Няма да ги видиш тук соросчетата да коментират-факт.
  • 4 Барчо

    9 0 Отговор
    Ще цъфне истината като истината за прословутото химическо оръжие на Садам. И кво от това. Същата работа като при футболен мач. Съдията свири несъществуаща дуспа. На разбора се вижда, че е измислена, но факта си е факт. Побеждава не победителя. Дори наказанието на съдията не може да компенсира трудът на отбора, който е ощетен, както фенове и т.н. ООН явно е мъртвородена организация, която до този момент не е спряла нито едно кръвопролитие, а само лапа кинти.
    След години ще се докаже, че няма никакви доказателства за руска намеса, но какво от това. Целта за която се пусна тази партенка си е свършила мръсната работа.
  • 5 фермер

    9 0 Отговор
    В тази и подобни на нея теми хич не се забелязва присъствие на НПО добитък! Всички напъни са в темите за Русия. И после не преживяли от фуража на американското посолство 🤣😅😆🤣😅🤣😆