15 Януари, 2018 15:30 3 306 19

Сирийски бунтовници видяха сметката и на Т-62 (ВИДЕО)

  • т-62-
  • танк-
  • сирия-
  • т-62м

Не се знае дали екипажът е бил в машината по време на атаката

Танковете Т-62 винаги са били симбол на бойна мощ и високо ниво на защита. Подобно твърдение се потвърди многократно по време на войната в Сирия. В YouTube e пълно с видеа, в които бронираните машини издържат на попадения, включително и на TOW.

Сега ситуацията изглежда се променя.

Въпросната ситуация се случила по време на боеве в района на сирийското село Абу Кахф. Стоящ на позиция Т-62М бил ударен от противотанкова управляема ракета и станал на парчета.

По всяка вероятност ударът е попаднал в разположените в задната част на 41-тонния танк снаряди, които се взривили. Не се знае дали екипажът на верижното чудовище е бил в кабината по време на попадението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СССРБарета

    33 25 Отговор
    Какъв символ на бойна мощ и защита са тия кенефи бе? Не ставайте смешни. Все едно да кажете, че ЗАЗ е символ на лукс. Смешна работа.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бесен Язовец

    56 17 Отговор
    Е няма що, гръмнали танк на 60 г. Там имаше и ТЕ-90 обаче не чух да има взривен ама си спомням за бая Ейбрамси отворени като консервени кутии от Копърка в Ирак
  • 4 мързел 13

    24 13 Отговор

    До коментар #2 от "OMG WTF":

    А ти представял ли си си, че ако копейките стояха в къщи на водка и огурчики, тоя глас в края на клипа, щеше да е до ухото ти и щеше да е последното нещо, което ще чуеш в мизерния си живот!?

    Коментиран от #5, #7

  • 5 Кики

    13 17 Отговор

    До коментар #4 от "мързел 13":

    Не се обаждайте от коневръза,моля!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бесен Язовец

    31 12 Отговор

    До коментар #4 от "мързел 13":

    Неееее, те соросите първи щяха да приемат исляма за да спасят рехават кожа едно време бяха първи комунисти сега са първи капиталисти други ден ще са първи джихадисти имали кинти те са там за да свиват уши и въртят опашка
  • 8 Голям прос

    32 6 Отговор
    Точно така, само символ е. Но е от 60-те и не е достатъчно защитен от съвременни ПТУР, даже никак. Все пак не е като Абрамс да го отварят с РПГ7
  • 9 Куньо

    18 25 Отговор
    Руските подлоги леят сълзи...

    Коментиран от #10

  • 10 Барчо

    17 12 Отговор

    До коментар #9 от "Куньо":

    Не, Куньо. Не леем сълзи и няма да леем. Знаете обаче какво става като раздразните мечката. До 18.03.2018 г сигурно ще бъде така. С вяли отговори, но след това дупе да и е яко на чалмите. Руснаците за нула време оттеглиха част от армията си там, но за още по-малко време ще се върнат там.

    Коментиран от #11

  • 11 Барчо

    16 14 Отговор

    До коментар #10 от "Барчо":

    А и не сме подлоги. За разлика от вас краварските, ние можем да смятаме и да гледаме реално на нещата в живота.

    Коментиран от #12, #14

  • 12 antimediator

    19 23 Отговор

    До коментар #11 от "Барчо":

    Направо сте си руски подлоги или по-точно казано национални предатели !
  • 13 Ирник

    4 6 Отговор
    Резнали зелките на няколко потурнака и безродника .
  • 14 Киро2

    12 9 Отговор

    До коментар #11 от "Барчо":

    Барчо същия помияр си като руските си братя.
  • 15 незнайко

    7 6 Отговор
    Всичко е ала бала ! Американците се хвалят, че напавили 25 тонен танк като самоходно оръдие ! Този е 40 тонен от преди 60 години ! Не знам какво ще стане с американската играчка ???
  • 16 стоян георгиев

    5 6 Отговор
    шеисет и двоиките ги разпарят,но същото се случва и със 72 и с 90 тките.щото тва са танкове с технологии от преди 60 години.един абрамс в ирак палеше десетки 72 ки без никакво напрежение.в идлиб сега се водят сериозни боеве .турците днес привикаха посланниците на иран и русия.примирието в астана явно ще приключи,а американците обявиха че ще подкрепят новата кюрдска армия.демек чакаме колконите с бежанците.тези в идлиб и северна хама вече тръгнаха!
  • 17 Щерю Атанасов

    2 6 Отговор
    Тези сирийски бунтовници все повече приличат на зомбирани Хитлерюгенд, които са насилвани да се бият до последен човек!
    ...
    Срам за Запада, които ги карат да се бият до последния човек!
    ...
    Срам и за Русия, която се прави на герой срещу насилвани селяни, които не могат да се оттърват от Западните си насилници!
  • 18 Кcaniba

    3 3 Отговор
    Каква е тази про-терористична прапагенда!!??
    Какви бунтовници, какви 5 лева, дрогари!???
    Терористи, бради и чалми, въоръжени от фащ с технологии от 21 век, успяват понякога да уцелят някой танк или саолет от средата на миналия век!!!
    Факт
  • 19 PlimP

    0 0 Отговор
    тоя танк май от доста време мухлясва там, прилича на доста зае.ан, иначе е "голямо" постижение да удариш танк от преди 50г. :Х
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания