16 Януари, 2018 13:05 1 229 1

Все още не е късно за Великобритания

  • велкикобритания-
  • доналд туск-
  • ес

Доналд Туск се надява за промяна на решението на страната

Все още не е късно за Великобритания - 1
Снимка: БТА/AP

Председателят на Европейския съвет Доналд Туск обяви, че се надява, че Великобритания все още може да промени решението си относно Brexit, съобщи News.com.au.

“Ако Великобритания продължи да се придържа към решението си да излезе от ЕС, това ще стане реалност с всички негативни последствия, Естествено това ще стане, освен ако не се появи промяна в сърцата на нашите британски приятели. Днес ние имаме нужда от повече яснота по визията на Великобритания. Тежката работа все още е пред нас, а времето ни е ограничено“, заяви Туск.

Той поясни, че в следващия етап на преговорите основната тема ще е правата на гражданите. Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер също изрази надежда за промяна в позицията на Великобритания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прост

    4 0 Отговор
    Трудно е да се определи дали ингилизите за повече мазни или твърдоглави :)
Новини по държави: