Last news in Fakti

16 Януари, 2018 13:29 11 764 11

Тръмп със зверска заплаха

  • доналд тръмп-
  • ким чен-ун-
  • северна корея

Северна Корея го нарече "умопобъркан"

Тръмп със зверска заплаха - 1
Снимка: БТА/AP

Северна Кроея определи заплахите на президента на САЩ Доналд Тръмп като „пристъп на умопобъркан“, съобщи „Индипендънт“.

По-рано Тръмп обяви, че има по-голям и по-мощен ядрен бутон от този на Ким Чен-ун. По-време на свое изявление самият севернокорейски лидер обяви, че „ядреният бутон е винаги на бюрото му“.

„Ако е възможно някой от неговия изчерпан режим, в който хората гладуват да го уведоми, че аз имам много по-голям и по-мощен ядрен бутон от неговия, който освен това работи“, написа Тръмп в Twitter.

“Този пристъп на Тръмп символизира неговото отчаяно умствено състояние на губещ, който не успя да опровергае енергичния напредък на армията и народа на Северна Корея“, се казва в материал на севернокорейската информационна агенция.

Двамата лидери си обменят обидни послания през последните месеци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 американски психо

    32 2 Отговор
    стара новина
  • 2 tost

    36 9 Отговор
    А ве Тръмпи голям го вади,ма не влиза в Северна Корея.
  • 3 Японеца

    47 9 Отговор
    В САЩ никой не гладува, а е пълно с клошари и скитници.
    Тръмп да си оправи 20 млн. нерегистрирани, "живеещи извън закона" без документи и тогава да говори, кой бил гладен!
  • 4 Кики

    32 4 Отговор
    Социалистическа страна и гладуващи!? Абе Тръмпи, нали смисълът на тази система е да няма гладуващи бе човек. Сляп ли си да видиш, че Ким им показва клипове на бездомни и клошари от бедните квартали на САЩ! На нас някога нямаше кой да ни покаже, защото нямаше Интернет, само бяхме слушали.
  • 5 Гост7

    17 2 Отговор
    Майко мила на къде отива тоя свят??!!Няма вече умни и еродирани хора ,а само малки деца който си мерят......п.Смешници ,който се забавляват на гърба на обикновеният човек.
  • 6 Иван Господинов

    21 2 Отговор
    И Тръмп понеже е загрижен за хората на Северна Корея че гладуват вместо да ги бомбардира с храна ще им пусне една ядрена бомба да се нахранят с радиация. Че това освен побъркан не знам какъв друг може да го каже. Че и си вярва даже. На всичкото отгоре Америка е единствената дъжава в човешката история която си е позволила да избие стотици хиляди беззащитни граждани на чужда държава с подобен тип оръжие.
  • 7 LEGIONARIVS

    11 2 Отговор
    при условие че сащ наистина са пускали атомна бомба над цял град и избили ей така хиляди хорица деца, животни доста по страшни са техните закани, и колко жалко е точно краварите да приказват за избити невинни при някоя неулучила ракета или подобно, явно много удобно са забравили какви са ги вършили преди няма и век
  • 8 До всички тапаци

    7 6 Отговор
    Северна Корея показаха че са от породата лае но не хапе.. 😂 . И никога няма да атакуват САЩ и те самите го знаят че ако нападнат режимът им щ падне след 40 мин..
  • 9 До всички тапаци

    5 7 Отговор
    Северна Корея показаха че са от породата лае но не хапе.. 😂 . И никога няма да атакуват САЩ и те самите го знаят че ако нападнат режимът им щ падне след 40 мин..

    Коментиран от #10, #11

  • 10 Кики

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "До всички тапаци":

    Брейй,как не се сетихме досега, че С.Корея са от тази порода!
  • 11 Петко

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "До всички тапаци":

    Пише се "тъпаци", а не "тапаци". Чувал ли си за препинателни знаци, къде, кога и как се използват? Ограмоти се и тогава пиши.Излагаш се. С такива като тебе всяка кауза е загубена. И не обиждай хората, а си кажи мнението и се обоснови.