17 Януари, 2018 12:02 6 155 26

Мир е възможен само с Русия

  • себастиан курц-
  • мир-
  • русия

Себастиан Курц подкрепи поетапното сваляне на санкциите срещу Кремъл

Мир е възможен само с Русия - 1
Снимка: БТА/AP

„Идеята за постепенна отмяна на санкциите срещу Русия е целесъобразна.“ Това заяви австрийският канцлер Себастиан Курц, цитиран от Frankfurter Allgemeine Zeitung.

„Според мен в дългосрочен план мирът в Европа може да съществува само с Русия. Това обаче не значи, че ЕС трябва да си затваря очите за нарушенията на международното право.

Важно е ние да настояваме за решаването на кризата в Украйна и за постигането на напредък в Минските договорености. Ако постигнем прогрес, санкциите ще могат да бъдат отменяни поетапно. Мисля, че това е постижимо“, заяви Курц.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    61 6 Отговор
    Опаа!!
    Стрезгяването на Европа идва.
    Много са ги зомбирали америте напоследък.
    Да смяташ, че по добре Китай и ФАЩ да търгуват с Русия, а ти да губиш по няколко милиарда годишно е хубаво, е наистина нонсенс!!
    Да смяташ че милиони първобитни инжинери и лекари на продажната бабафрау, която е с мандат и половина по дълго управлява от Путин(но не е диктатор, налиии), са приятели на Европа, а близки по култура и дух източноевропейци са втори сорт, а русите направо са врагове, е направо си е безумие.
    Ноо така, трети пол баце, кот ти кажат, туй ша прайш!!!

    Коментиран от #2

  • 2 другар

    8 51 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Ушанка, прочети по-внимателно този текст и не еякулирай само от заглавието: Публикувано във факти.бг: Важно е ние да настояваме за решаването на кризата в Украйна и за постигането на напредък в Минските договорености. Ако постигнем прогрес, санкциите ще могат да бъдат отменяни поетапно! Понял?!?

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Kcaniba

    46 6 Отговор

    До коментар #2 от "другар":

    Мозъчната ви диария памперсов, предвъссхищава обилно потене от козяк и гендерно соросидно скуиртване на всичкото трол в коневръза.
    Относно Usраина , всичко отдавно е ясно - црушен преврат, бандеровска хунта, гражданска война!!
    Отричат руското си минало, смятат че всичко което е построено тас е руска окупация - да върнат на 30 милиона нехохли правото да говорят родна реч!!
    На Русия , да и върнат териториите, които со част от руското минало - Киев, Бесарабия, Одеса, Запорожие( доброволно пристанало на Русия преди 300 години поради турски геноцид!), Полтавщина, Харконщина, Малоросия и Новоросия!!
    И проблема ще бъде решен.
    Вместо двулично да шекалкави, Европа трябва да поддържи именно правата на всички, а не само на един етнос - укрошизошумерския!!!

    Коментиран от #5

  • 5 Българин

    8 58 Отговор

    До коментар #4 от "Kcaniba":

    Ти етнически руснак ли си или обикновена руска подметка?
    Украйна е естествения санитарен кордон между Рашка-говняшка и цивилизования свят и всичко за, което бълнуваш няма да се случи.

    Коментиран от #6, #8, #12, #17

  • 6 Kcaniba

    49 6 Отговор

    До коментар #5 от "Българин":

    За сиганорите толкова ли е важно човека от кой род е, когато за разлика от тези плазмодии има гражданско самосъзнание и самоуважение!??
    Славянофил съм преди всичко и Източно Европеец, с източноевропейските ценности - семейство от мъж и жена, деца, ракия със салата, пържолата със червено вино, приятелство верно, достоинство и чест.

    Коментиран от #20

  • 7 Е ми да

    5 45 Отговор
    войната може да дойде само от Русия, някой да още да не е рзбрал?

    Коментиран от #26

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Kcaniba

    49 7 Отговор
    Мир носи Русия, омиротворяваща!!
    Швеция след пирдаха от Петър Велики - 300 години мирува.
    Германия след нокаута също е доста изтрезняла, Япония, след манжурската операция не коли на воля милиони китайци...
    Грузия се успокои, Османската империя престана да съществува и не коли българите, сърбите на Балканите.
    Usраина и тя ще бъде умиротворена, Русия носи мир.
    Империята на злото - фащ носи конфликти, войни, насилие, розови революции и икономическо заробване.

    Коментиран от #14

  • 10 САНЧО

    22 3 Отговор
    Разумно момче.
  • 11 двуличие

    36 6 Отговор
    За да има напредък в Украйна, трябва да накарате хунтата да се съобразява с Минските споразумения. Не да трупа танкове и артилерия в забранената зона и постоянно да обстрелва териториите на т.н. сепаратисти. Сепаратистите не нападат украински градове - те пазят домовете и семействата си.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Хасан

    5 36 Отговор
    А какво ще кажеш за поробените узбеки,киргизи,чеченци,татари,казаци,дагестанци,уйгури,якути и много други етноси ..асимилирани под руската култура и руския ботуш...
  • 14 Хасан

    7 33 Отговор

    До коментар #9 от "Kcaniba":

    Османската империя не коли българи и сърби!!!»..ха....В Руската империя имаше крепостно селячесиво и селяните се продаааха заедно с земята от един богатир на друг...докато в империята българина беше свободен човек..имаше църкви,училища,манастири,ниви,земя,дюкяни..свободно търгуваше и пътуваше където се иска

    Коментиран от #16, #23

  • 15 Последно поколение рая

    6 27 Отговор
    Като дойде азерския газ (30-40% по евтин от душманинът монополист - "братушка", с който задушаваха българската икономика) необходимостта от форумни савецки подлоги ще отпадне - България вече ще е свободна от енергийната зависимост, поддържана с помощта на националните предатели русофили, облечени с власт. Същите които организираха превратът в България, маскиран като национален протест за високите цени на тока, в момент когато енергийната независмост напредваше. Имам обосновано предположение да смятам, че руския преврат в България е тясно свързан с последвалия майдан в Украйна, ако не и причина за задокенското активно мероприятие по ампутация на мафиота Янукович. А те форумните подлоги докато са живи ще лаят против интересите на България, против всяко нещо което откъсва България от налседената руска идеологическа и икономическа зависимост, засеяна по време на комунизма.

    Коментиран от #24

  • 16 Kcaniba

    32 3 Отговор

    До коментар #14 от "Хасан":

    Питай баба си, за прабаба си!!!
    Имаро и Батак и Стара Загора и Кърджали.
    Не те ли е срам!???????????????????????????

    Коментиран от #18

  • 17 Компетентен

    24 3 Отговор

    До коментар #5 от "Българин":

    А ти , етнически българин ли си ?
  • 18 Хасан

    4 24 Отговор

    До коментар #16 от "Kcaniba":

    Това е 18 век ..случвали се такива работи...ако надигнеш глава срещу официалната власт...и Ленин уж социалист е затрил цялата рода на белогеардейците барабар с пеленачетата...и Народния съд разстреля царските офицери,българската интелегенция,буржоазия..
  • 19 Хасан

    6 23 Отговор
    И помни нито един руснак не знае български ,но две поколения са ни карали да учим руски...никой руснак не чете Вазов но всеки българин е чел Толстой и Пушкин...това е културна асимилация....

    Коментиран от #25

  • 20 Мика

    2 16 Отговор

    До коментар #6 от "Kcaniba":

    Ми като си източноевропеец, салати - малати, какво пишеш на компютър, измислен и произведен от гнилия запад? И сигурно караш я лада, я москвич. Или бъркам? И телефон нямаш, щото рашките не произвеждат такива?

    Коментиран от #21, #22

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Наско

    18 1 Отговор

    До коментар #14 от "Хасан":

    Не говори глупости.500 години робство кланета ,насилствена ислямизация,вземали са децата на хората да ги правят еничари.Където е имало турци още си личи.Само като видиш Унгария,Чехия,Словения какви държави са именно защото там мръсен турчин не е вилнял 500 години.Погледни Балканите още не можем да се изчистим от тая смрад.Разни такива като теб още говорят глупости за някаква добра Османска империя която ислямизирала наляво и надясно.Вие сте продукт именно на това смрадливо присъствие.
    От водещи държава в Европа са превърнали България и Византия в ислямски дупки.Какво да говорим повече такъв геноцид е без коментар.
  • 24 Я колко интересно

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Последно поколение рая":

    "Обосновано предположение" ли речи? Другарю Цветанов, ти ли си бе? Или това е вече някаква школа за модерни изрази?:)
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Да уж

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Е ми да":

    Няма случай, когато война е идвала от Русия. За редки изключения в името на свободата на някои братски народи. Русия и СССР ви агитация са били освободители и пазители на мира. Факт е.
Новини по държави: