Last news in Fakti

18 Януари, 2018 14:53 1 046 0

Самолет кацна аварийно в Далас

  • самолет-
  • аварийно-
  • кацане-
  • дим-
  • далас-
  • летище

Няма пострадали пасажери

Самолет кацна аварийно в Далас - 1
Снимка: Shutterstock

Пътнически самолет на „Американ Еърлайнс“ направи аварийно кацане в Далас заради технически проблем, предаде ABC News. Инцидентът се размина без пострадали пасажери.

Самолетът е летял от Финикс, но е поискал разрешение за аварийно кацане от диспечерската кула в Далас заради дим на борда. По-късно се установило, че не са засегнати основните електронни системи, а става въпрос за проблем с един от вентилаторите.

Един от пасажерите сподели, че е имало сериозна тревога на борда, когато пилотът казал на пътниците да се подготвят за аварийно кацане. Пожарни екипи са чакали самолета на пистата.

От „Американ Еърлайнс“ обявиха, че самолетът е минал техническа проверка и може отново да лети. Авиокомпанията потвърди за инцидента и посочи, че той се е разминал без пострадали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА