23 Януари, 2018 08:27 1 601 1

Стрелец ужаси италиански град

  • италия-
  • стрелец-
  • атака

Мъж стреля безразборно от своя балкон в Белона

Мъж откри стрелба в италиански град, съобщи ANSA.

Инцидентът е станал в град Белона. Извършителят е 48-годишният Давиде Манго. Първоначално той застрелял своята съпруга в техния дом. След това открил безразборна стрелба по минувачите от своя балкон.

Ранени са били петима души. Няма опасност за техния живот. След стрелбата Манго се е барикадирал в дома си. Той е водил преговори с полицията в продължение на няколко часа. В крайна сметка стрелецът се е съгласил да се предаде доброволно.

Смята се, че Манго е бил привърженик на крайнодясната групировка Forza Nuova. Един от простреляните от него е бил началникът на местната полиция. В момента се разследват причините за действията му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    10 0 Отговор
    Манго , какво повече да коментираме.
Новини по държави: