Last news in Fakti

25 Януари, 2018 17:00 1 653 4

Премиерът подкрепи Зоран Заев

  • давос-
  • македония-
  • българия-
  • зоран заев

Двамата политици разговаряха в Давос

Премиерът подкрепи Зоран Заев - 1
Снимка: Пресслужба на правителството

Премиерът Бойко Борисов поздрави министър-председателя на Република Македония Зоран Заев за волята, с която работи за евроатлантическата интеграция на страната си, и го насърчи за продължаване на преговорите с Гърция за окончателно разрешаване на въпроса с името на държавата.

В рамките на Годишната среща на Световния икономически форум в Давос министър-председателят разговаря в неформална обстановка с премиера на Естония Юрий Ратас, с президентите на Литва и на Косово Далия Грибаускайте и Хашим Тачи.

С бившия държавен секретар на САЩ Джон Кери Бойко Борисов обсъди ситуацията на Балканите и желанието на България по време на своето Председателство на Съвета на ЕС да фокусира вниманието на международната общност върху евроатлантическата интеграция на страните от Западните Балкани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 goni

    2 5 Отговор
    Къде че оди?!:) Че го подкрепи! Арно! Барем тука у Бугарско за това косур нема да му тражат!:) Ама, на други места?!:) Зор че види!:0 Ако, не верувате-питайте комшлука!:)
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 КРАТУН И МАЛЧО

    2 0 Отговор
    КРАТУН И МАЛЧО !!! ЩО Е ТО !!?? БОЙКО БОРИСОВ И ЗОРАН ЗАЕВ !!! ТЪПИРИ ПРОСТИ !!! ДОЛНИ АМЕРИКАНСКИ ПОДЛОГИ !!!
  • 4 Гост

    1 0 Отговор
    Това е държавна измяна.
Новини по държави: