Last news in Fakti

27 Януари, 2018 10:56 2 661 2

Изчезна ферибот с 50 души край Кирибати

  • кирибати-
  • ферибот-
  • изчезнал
Изчезна ферибот с 50 души край Кирибати - 1

Ферибот, на който е имало около 50 души, е вече почти седмица в неизвестност. Инцидентът е станал край бреговете на тихоокеанската държава Кирибати. Плавателният съд е тръгнал от остров Нанути за Южна Тарауа на 18 януари. Той е трябвал да прекоси 240 километра за два дни.

Издирвателната операция се ръководи от Фиджи. В района е изпратен и военен самолет, който е част от новозеландския спасителен координационен център.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъ Пак

    4 3 Отговор
    Тц тц тц...а се имам за сравнително образован...
    Майтап няма-не бях я чувал до днес тази държава.Наистина човек се учи,докато е жив.
  • 2 Пръцко

    9 2 Отговор
    Това е е едно от райските кътчета на земята, където "миролюбивите" Франции, Англии, Америки и друга подобна сволоч гърмяха атомните бомби в течение на десетки години като надрусани тинейджъри пиратки на Коледа, а сега учат целия свят на мир и благочестие...