Last news in Fakti

29 Януари, 2018 08:23 1 478 3

Тръмп: Аз съм стабилен гений

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • ес

Американският президент обвини ЕС, че е много несправедлив към САЩ

Тръмп: Аз съм стабилен гений - 1
Снимки: БТА/АР

Американският президент Доналд Тръмп заяви в интервю за британската ITV, че е много популярен в Обединеното кралство. Разговорът с журналиста от медията Пиърс Морган е бил записан в кулоарите на Световния икономически форум в Давос.

Тръмп е казал, че очаква да дойде в кралството, където е поканен от кралица Елизабет Втора на държавно посещение. Президентът на САЩ заяви, че би заел много по-твърда позиция от британския премиер Тереза Мей в преговорите с ЕС за Брекзит.

На въпроса ще сключи ли Вашингтон търговско споразумение с Лондон след излизането на страната от Общността, той отговори утвърдително. Според Тръмп ЕС е много несправедлив към САЩ в търговските отношения. Президентът намекна, че ще отвърне с репресивни мерки.

Тръмп изтъкна още, че е стабилен гений, както и че яде качествена храна.

Тръмп: Аз съм стабилен гений

Аз съм стабилен гений, отвърна президентът на въпрос на какво е здравословното му състояние и какво мисли за отправяните понякога към него квалификации, че е луд и в недобро физическо здраве. А попитан дали яде бургери, той отговори, че яде чудесна храна, приготвена от някои от най-добрите шеф готвачи в света. Мисля, че всъщност се храня много добре.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реално

    11 0 Отговор
    Тия в САЩ тотално изперкват вече..Сега и Европа ще им стане враг. .
  • 2 Сайман

    10 0 Отговор
    Такъв "Гений" като тея в България пълно, на път са да ни конкурурат, в момента са в пълн о "умопомрачение"!
  • 3 Марони

    0 0 Отговор
    Тръмп ще прокара нови пътища в буренясалата Американска.политика!
    Защото Тръмп е човекът,който не губи.Време и Америка отново да стане каквато беше при Рейгън.Ако успее,значи е гений.
Новини по държави: