Last news in Fakti

29 Януари, 2018 13:18 1 266 0

Оръжеен завод в Черна гора гръмна

  • завод-
  • черна гора-
  • мойковац-
  • експлозия-
  • взрив

Двама работници са ранени тежко

Оръжеен завод в Черна гора гръмна - 1
Снимка: Shutterstock

Двама души пострадаха сериозно при експлозия в оръжеен завод в Черна гора, съобщиха местните медии. Инцидентът е станал край град Мойковац, намиращ се в северната част на балканската страна.

Към момента не е ясно какво е причинило взрива в оръжейната фабрика, посочиха властите. Раните на двамата са тежки и са животозастрашаващи.

Експлозията е предизвикала и пожар на територията на предприятието. Това е третият подобен инцидент в завода „Тара“ от 2014 година насам. При предишните два също бяха ранени работници, а един човек загина.

Във фабриката се произвеждат пистолети, пушки и муниции. Двамата пострадали работници са транспортирани с хеликоптер в столицата Подгорица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА