29 Януари, 2018 16:20 2 102 12

Германия спира да приема бежанци от Италия и Гърция

  • германия-
  • бежанци-
  • гърция

Това беше обявено от вътрешното министерство на страната

Германия повече няма да приема бежанци, пристигащи от Италия и Гърция, съобщи Die Welt.

Информацията се основава на данни от германското министерство на вътрешните работи. Говорител на министерството е обявил, че Берлин повече няма да включва в програмата си са за прием на бежанци такива, които пристигат от Италия или Гърция.

ЕС прие програма за разселване на бежанци от Африка, които са пристигнали в Италия и Германия. Според германските власти споразумението за разселване е приключило на 26 септември 2017 г.

През 2017 г. в Германия са били регистрирани 186 644 бежанци, което е със 100 000 по-малко от миналата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    32 1 Отговор
    Те предизвикаха кризата с бежанците да си ги прибират за кво ни ги оставят
  • 2 петър

    26 1 Отговор
    много лицемерно.германски кораби събират мигранти в средиземно море и ги карат на италиански пристанища.защо италия да носи отговорност за тях
  • 3 гост

    19 1 Отговор
    А, какво стана сега? Нали не трябва да се ограничават чужденците, глоби за другите държави, заплахи за спиране на програми, закани, а след няколко месеца самите германици не приемат точно от двете най-пострадали страни, където приматите акустират.

    Коментиран от #4

  • 4 Morgoth

    18 1 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Стана това, че Вишеградската четворка постигна победа. Не можаха да ги накарат да вземат бежанци, не можаха и да ги накажат за това и сега Германия отказва да е държавата понасяща основната тежест на преразпределението.
    Това е добре и ще накара ЕС като цяло да се замисли относно това колко изобщо бежанци може да приема и какви, защото по един начин се интергрира висшист от Източна Европа, по друг арабин без образование от Афганистан.
  • 5 ХА ХА ХААААА

    6 1 Отговор
    Ами сега ако ни върнат онези дето минаха през нас??? Си е..... М......
    Виж турция може да праща милион и половина на греция и Лизботакис да откачи жив.
  • 6 onq s konq

    7 5 Отговор
    Подобни новини се разпространяват мълниеносно сред заинтересованите "общности",затова без да претендирам за особена прозорливост предполагам,че ОСНОВНИЯ ПОТОК ЩЕ СЕ ПРЕНАСОЧИ ЛОГИЧНО В БЪЛГАРСКОТО ТРАСЕ.

    Коментиран от #7

  • 7 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Сега нашите ще ги евакуират към Европа!
  • 8 onq s konq

    8 3 Отговор
    Така е,въпросът е да предварим германците и да обявим ЧЕ НЕ ПРИЕМАМЕ ДА НИ СЕ ВРЪЩАТ БЕЖАНЦИ,докато не са ни хлопнали вратата и на нас.
  • 9 jambazina

    5 3 Отговор
    Е що не приемат, нали изкукуригалата бабичка викаше комен зи, комен зи?
  • 10 ТРЪНЧАНИНО

    2 4 Отговор
    Северо западът е празно , место да идат в румъния да им ги натресем във видина града. Даже не можем ги различим кой е наш кой чужденец. Аз казвам че спокойно ги приемаме тук, само баба ми Меркелица да ни отпусне по 100 евро и готово. Значи по трънският курс това прави общо 200 евро. И сибсидии на всеки от нас че ги обучаваме българския език ( на калпак) да не могат да ги усвоят силните на деня. Ние много обичаме чуждото и чужденците ( някой ще получи удар) та що да не станем 10 милиона.
  • 11 гост

    0 0 Отговор
    Аааа...неее...да взима, да взима...как така не...!!!
  • 12 чалма тв

    1 0 Отговор
    никой не ще алахакбаловци..защо ли, те са програмисти, учени..
Новини по държави: