31 Януари, 2018 19:32 10 151 221

Русия обвини Турция в убийството на цивилни

  • мария захарова-
  • русия-
  • турция-
  • маслинова клонка-
  • цивилни-
  • обвинения-
  • сирия

В Москва са загрижени за случващото се в Сирия

Русия обвини Турция в убийството на цивилни - 1
Снимка: Турски въоръжени сили (TSK)

Русия изрази загрижеността си за продължаващата операция на турските въоръжени сили в северната част на Сирия. Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова каза, че турската армия е убила и цивилни, предаде ТАСС.

„Продължаваме да наблюдаваме развитието на ситуацията в северната част на Сирия, което предизвика сериозна загриженост“, заяви говорителката на руската дипломация. Тя отбеляза, че няколкостотин души, включително цивилни, са били убити по време на турската военна операция.

Мария Захарова подчерта, че Русия подкрепя единството, суверенитета и териториалната цялост на Сирия, както и правото на сирийския народ сам да определи бъдещето на страната. Сирия е в гражданска война от 2011 година насам.

Турските въоръжени сили предприеха операция „Маслинова клонка“ на 20 януари. Армията иска да прочисти град Африн от присъствието на Отряда за народна самоотбрана, който разглежда като въоръжено крило на Кюрдската работническа партия.

В подкрепа на наземните сили се включиха и самолети на турските военновъздушни сили, които нанесоха удари по позиции на кюрдските бойци. Генералният щаб на турската армия посочи, че след град Африн, войските могат да се насочат към поречието на река Ефрат на изток. Има опасения, че на сирийска земя може да се стигне до сблъсък между турската армия и американски войници, които оказват подкрепа на кюрдите.

Русия обвини Турция в убийството на цивилни
Снимка: Турски въоръжени сили (TSK)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Батко ви

    62 41 Отговор
    Трябва най после да се спре това .Какво е това живеем във 21 век а убиват невинни сирииската граждани !Къде спи ООН Русия Америка Франция Англия Германия хайде запукайте ги тия фъсове стига толкова своеволия .Да се махат от Сирия !Разпалват огъня наново .

    Коментиран от #5, #55, #221

  • 2 Бай хой

    58 14 Отговор
    Кои са там хамериканците и кои кюрдите? Кво търсят там хамитата и кой ги наъресе? Кво търсят точно там кюрдите и кой ги натресе? Кой изрод изобщо започна разрушаването на Сирия с печално опорочения стремеж да бъде умъртвен поредния обявен за диктатор от тъмни престъпни сили.
  • 3 OMG WTF

    32 31 Отговор
    Хахахах опаааа, май ерГРУХан пак ще ходи до моцква да му набиват канчетата. А и някой дудук може да врътне. Няма да му е за първи път. :)
  • 4 Хасан

    38 56 Отговор
    Ами то именно американци,французи и руснаци убиват невинни граждани в Сирия..те са виновни за смъртта на милиони...а Турция приюти 3 милиона бежанци

    Коментиран от #30

  • 5 Щерю Атанасов

    26 33 Отговор

    До коментар #1 от "Батко ви":

    Русия и Асад само преди няколко дни бомбандираха болница в Идлиб, убивайки над 10 (по официални данни) мед. сестри, лекари и пациенти!!!
    Ако Русия запука Турция, то в Турция ще бъдат убивани предимно обикновени, НЕВИННИ, ЦИВИЛНИ хора!

    Коментиран от #6, #9

  • 6 Хасан

    26 35 Отговор

    До коментар #5 от "Щерю Атанасов":

    И на какво основание ще запука Турция-????Турци да са нападнали Русия????

    Коментиран от #127

  • 7 Хасан

    35 69 Отговор
    Руснаците имат най голямата територия в света ,най много природни богатсва и пак са алчни за земя и петрол..ненаситно славянско варварско племе

    Коментиран от #16, #17

  • 8 Руските свине

    40 48 Отговор
    Избиха над 5000 сирийски жени и деца без да им мине окото а сега се правят на загрижени.

    Коментиран от #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Kcaniba

    24 17 Отговор
    Хасанчи
    Императора решава
    Суз мо
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Хасан

    32 43 Отговор

    До коментар #11 от "Българин обичаш Русия":

    Българин а обича Русия??!...Червената армия ти изби политическия и бизнес елит бе...

    Коментиран от #21, #151

  • 13 Хасан

    34 20 Отговор

    До коментар #11 от "Българин обичаш Русия":

    Георги Димитров не беше ли «руски еничерин»???...
  • 14 Голем смях

    19 38 Отговор
    Башар Асад е диктаторът,който незнайно защо наследи на трона баща си.Без Сирия да е монархия.Сега е подкрепян от друг пожизнен диктатор-Путин.При положение ,че конституцията дава не повече от два президентски мандата.Но в Русия законът е врата у поле.Както казват новите братя на руснаците-сърбите.Една повехнала империя помпа самочувствието си с изпробване на нови оръжия в сирийската пустиня.На месо,както се казва.И двама недолюбвани диктатора взаимно се подкрепят.Диктаторска им работа.Всички знаем каква е съдбата на диктаторите.Лилипута щели да го изберат с 99 процента.Че те всички диктатори ги избират с толкова.Докато пукнат или не ги разстрелят принудително.От великото до смешното има само една крачка,както се казва.Чакаме крачката на Путин.
  • 15 Макрон

    31 24 Отговор
    Хасанчо,ти си само слуга на джихадиста Ердоган и заради Аллах сте готови на всякакви зверства.Но няма да ви се получи номера,защото интелектът,културата и Хуманизма са при нас,На Запад от религиозния ад в който се намирате.Вие бягате от Светското,като Дявол от тамян и за това се избивате сами в Сирия,Ирак,Либия и Афганистан!Не ви избиваме ние,нещо ти е промит мозъка от религията и за това не можеш да схванеш реалността!:):):)На Аллах не му дреме за теб или други агресивни терористи.Саладин е бил интелигентен и образован,а сегашните ви имами са овчари и козари,които ви надъхват като животни срещу мирни хора.

    Коментиран от #18

  • 16 Голем смях

    16 34 Отговор

    До коментар #7 от "Хасан":

    Руснаците не са славяни.Те са монголо-татари и наследници на златната татарска орда.Те са микс от над 100 националности ,които населяват днешна Русия.Не случайно болшинството индивиди са с дръпнати очички.Включително и Путин.

    Коментиран от #19, #22

  • 17 Пчелен мед

    27 20 Отговор

    До коментар #7 от "Хасан":

    Хей нашия пак се изказваш неподготвен.русия помага но не напада .Асад покани Русия във Сирия Анадъмо .Турция никой не я канил ,тя там няма работа !Пуйките нападат чужди твритории.да ти кажа че земите на днешна Турция не са турски .

    Коментиран от #20, #66

  • 18 Хасан

    20 13 Отговор

    До коментар #15 от "Макрон":

    Да бе ...«хуманния »Саркози разби Либия и Либия стана «демократична,правова държава »,където цари мир и просперитет...и цяла Африка идва в Франция да види Айфеловата кула..нали???
  • 19 Българин

    24 11 Отговор

    До коментар #16 от "Голем смях":

    Еничар говориш глупости .Пра пра родителите на Путин са българи
  • 20 Хасан

    24 21 Отговор

    До коментар #17 от "Пчелен мед":

    Турция приюти 3 милиона сирийци и идва с мир в Сирия да защити техните свободи..като направи мирна зона ще засели тия хорица по роднитн им места..ако искаш ти ги задръж своите в Харманли да помагат за прираста
  • 21 Kcaniba

    24 15 Отговор

    До коментар #12 от "Хасан":

    Белият Генерал, помниш ли го??
    Всеки българин обича Русия!!!!
    Тии???

    Коментиран от #23

  • 22 Хасан

    23 13 Отговор

    До коментар #16 от "Голем смях":

    Блондинки монголотатарки не бях виждал...

    Коментиран от #45

  • 23 Хасан

    24 22 Отговор

    До коментар #21 от "Kcaniba":

    Защо като българин обичаш Русия ????обичай си българина,българското,българщината...вземи пример от нас ...ние не обичаме нито арабина,нито американеца,нито руснака,нито немеца...а само своето...

    Коментиран от #25, #27, #32

  • 24 Хасане Хасане да ..........те хване

    23 6 Отговор
    Ей само елементарни провокации.Айде МИТ да подобри малко обучението.Четете малко антропология преди да пишете кой, какво племе е .По време на война страдат мирните и никой не помни защо е почнала.Накрая губят всички .Щом САЩи Рисия имат интерес друг няма как да ги преодолее.

    Коментиран от #26

  • 25 Kcaniba

    13 8 Отговор

    До коментар #23 от "Хасан":

    Кои сте вии??
  • 26 Хасан

    16 11 Отговор

    До коментар #24 от "Хасане Хасане да ..........те хване":

    Аз не обиждам ,вие що постоянно обиждате???пием си ракията и си пишем тука
  • 27 Българин

    34 23 Отговор

    До коментар #23 от "Хасан":

    А ти как мислиш защо българина обича Русия !Братушките са наши братя те ни дават свободата за което ще им бъдем благодарни винаги .Тия 500 години българина ги помни и ще ги помни от поколение до поколение .Това не са 50 години а 500.затова всеки българин трябва да обича Русия и да помни кой му е дал свободата!Слава на Русия има ли Русия ще има и България !

    Коментиран от #29, #31

  • 28 Хасане Хасане да ..........те хване

    8 12 Отговор
    Никой не те обижда , защото може да е /черпи/ между точките.Зависи от теб.
  • 29 Хасан

    22 14 Отговор

    До коментар #27 от "Българин":

    Ама през 1944 влязоха и окупираха...смениха режима...избиха политическия и бизнес елит и върнаха развитието на страната..ако не беше Червената армия България можеше да бъдемедна Белгия или Холандия

    Коментиран от #38

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 СссереМ

    16 21 Отговор

    До коментар #27 от "Българин":

    Ти не си българин,това което турците не направиха 500 години,ватенките направиха за 15,да си бяха стояли там.

    Коментиран от #35

  • 32 Кюрд

    19 14 Отговор

    До коментар #23 от "Хасан":

    А ти кого очакваш да обича .Русия разбира се .Че кой обича тюрки никой

    Коментиран от #33

  • 33 Хасан

    14 15 Отговор

    До коментар #32 от "Кюрд":

    Кой обича Сащ???но всеки има страх и уважение
  • 34 Чърчил

    14 10 Отговор
    Хасане,аз дадох на руснаците България а за Великобритания си оставих Турция,Кипър и Гърция!:)Та очаквам благодарности,че направихме Светска държава Турция,а получихме накрая ислямиста Ердоган,който пак сънува Османската империя и се опитва да и даде реалност.Няма дъ стани таз работа!:):):)

    Коментиран от #36, #39

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Хасан

    14 15 Отговор

    До коментар #34 от "Чърчил":

    Турция винаги си е била мюсюлманска страна...светска не значи атеистична държава...а и какво лошо има в това човек да е вярващ...
  • 37 Макрон

    14 15 Отговор
    Хасане,защо Ердоган уби руския посланник?:):):)Та какво остава за невинни цивилни кюрди?:)')То според Ердоган,няма мирни кюрди а само терористи.Признайте ги,че съществуват и няма да имате проблеми после!Дайте им държава и ще са ви благодарни,както българите към руснаците,до тъпотия!:):)'(

    Коментиран от #40

  • 38 Хасане Хасане да ..........те хване

    13 7 Отговор

    До коментар #29 от "Хасан":

    Няма как България да е като тези колониални държави.Не можеш да стигнеш тези които имат диаманти злато и други ценни нещица.Вярно е че е избита част от елита но повечето висши училища са създадени около 1955г. Регоини предимно с майчин турски влизаха по квоти без изпит.Имаше и РАБФАк всичко безплатно

    Коментиран от #42

  • 39 Хасан

    8 6 Отговор

    До коментар #34 от "Чърчил":

    Ако имаш предвид политическия ислям ,това е западно понятие..целта беше да се създаде зелен пояс около червената опасност...Мюсюлманството много успешно беше използвано в борбата срещу комунизма
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Хасан

    7 7 Отговор

    До коментар #38 от "Хасане Хасане да ..........те хване":

    Еничерите не бяха само войници ..те също учеха в ендерун и в зависимост от способностите им се разппеделяха по учреждения и армия...
  • 43 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    7 12 Отговор
    ПРЕДИ ВРЕМЕ ГО КАЗАХ И СЕГА ЩЕ ГО ПОВТОРЯ търкитата ЩЕ ЯДАТ БАХУРА И ОТ ЕДНИТЕ И ОТ ДРУГИТЕ. ТАКА СТАВА, КОГАТО СИ ВЪРТЯТ ДОЛНАТА ЧАСТ НА ГЪРБА ТУ КЪМ ЕДНИТЕ, ТУ КЪМ ДРУГИТЕ. ОТ ДВА СТОЛА НАКРАЯ търкито ЩЕ ПАДНЕ НА ЗЕМЯТА. ЯКО СЕ НАСАДИХА В СИРИЯ ОТ ПОСТОЯННА АЛЧНОСТ ЗА ЧУЖДИ ЗЕМИ И ПРИРОДНИ РЕСУРСИ.

    Коментиран от #47

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Голем смях

    6 8 Отговор

    До коментар #22 от "Хасан":

    Те и турчолята са черни ,но по турските филми пълно с плачещи блондинки със сини очи.Типични кадъни.Още малко и Ердоган ще е скандинавски тип.И защо славянките да са блондинки.Голяма част от руснаците са варяги и потомци на скандинавските народи и фините.От там са по-светлите индивиди.Да не би хърватите,словенците,сърбите,чехите да са преобладаващо руси.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Хасан

    11 10 Отговор

    До коментар #43 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Сащ ,Франция,Русия защо са в Сирия???заради черните арабски очи????

    Коментиран от #52

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Българин

    8 7 Отговор

    До коментар #44 от "KIRDJALISTAN":

    Да не сте били под робство но края ви наближава .Ще бъдете заличени като нация!Ха познай от кой
  • 50 Хасан

    10 11 Отговор

    До коментар #46 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    То мерака умира последен....това е великия турски народ...никога не е бил под чуждо владичество....не случайно символа е именно вълка...никога не се опитомява...умира но не се подчинява..

    Коментиран от #56

  • 51 Българин

    9 5 Отговор

    До коментар #48 от "mitko":

    Ей го още един еничар изкопи от шубрака
  • 52 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    12 10 Отговор

    До коментар #47 от "Хасан":

    хасанчо ти май забрави, че Русия беше поканена за оказване на помощ от редовното и законно сирийско правителство. Я кажи кой покани турците та навлязоха в чужда държава? Това си е чиста окупация от една вражеска страна като турция. Тях никой не ги е канил и не им е искал помоща. Какво търсят там? Ааа забравих те турците обичат да се самопоканват, ама ще им излезе през носа ти само гледай. А това, че ще вият като койоти съм повече от сигурен просто е въпрос на време. Ще ги пердашат и САЩ и Русия, които им разрешиха да навлязат, но турците се самозабравиха и си повярваха, че са велики. Само наблюдавай.

    Коментиран от #57

  • 53 Хасан

    10 14 Отговор
    Хитлер окупира България ,но не посмя да влезе в Турция и да открие южен фронт срещу Русия...
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    11 10 Отговор

    До коментар #50 от "Хасан":

    Ами тогава се радвай, че ще умрете неподчинени. Мен ме устройва. А, от какво сте горди не ми е ясно. Може би от това, че колкото пъти да сте се изправили срещу руснаците винаги са ви избивали като хлебарки.
  • 57 Хасан

    9 7 Отговор

    До коментар #52 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    А кой покани Сащ и коалиция в Ирак или Сирия???

    Коментиран от #62, #64

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Замираща империя

    11 11 Отговор

    До коментар #55 от "Osmanli":

    Пуйки успокой топката виждам много си се разкривал типично за пуйките .Живей си със спомените за миналото пуйко ,за османлии и тем подобни .Обратното броене е започнало за вас фесове нещастни .Армагедона наближава ,изкопай си дупката купи си бял чаршаф ще ти трябва !
  • 61 Османак

    12 10 Отговор

    До коментар #55 от "Osmanli":

    Първо се научи да четеш и пишеш... Тогава ще разбереш че османската е империя е в мезарлика, а Турция е измислена държава която няма територия.... Всички гранични райони на тази държава не говорят така наречения турски....
  • 62 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    11 10 Отговор

    До коментар #57 от "Хасан":

    Никой не е поканил Сащ и коалиция в Ирак и Сирия, както и никой не е поканил търция. Не ги харесвам САЩ, но това няма никакво значение. Вие, какво със САЩ ли ще се сравнявате. Много сте малки за това не ти ли мина през акъла или се имаш за равни с тях? Но мен САЩ не ме интересуват. Аз казвам, че Руснаците са официално поканени от законната Сирийска власт.

    Коментиран от #73

  • 63 Осман

    10 9 Отговор

    До коментар #46 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Този може онова, онзи може това ама турците действат а ти плямпаш и се пениш пред компа и толкова , кой беше ти че не се сещам.Нали се сещаш , че някой ако стопи някоя съседна държава първо ще се запали твоят задник , ама такива като тебе са свикнали да духат на силните на деня какво ли ти обяснявам .

    Коментиран от #67, #70

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Османотрополог

    4 5 Отговор

    До коментар #59 от "Хасан":

    Няма нищо лошо в това да си православен... Запазва поколението, дори след като не си между тях....

    Коментиран от #77

  • 70 Мууууу

    9 7 Отговор

    До коментар #63 от "Осман":

    Действал феса .Ще видим какво ще издейства .Ама що имам чувството че нищо няма да издейства
  • 71 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    8 8 Отговор

    До коментар #68 от "Осман":

    А ти да не се имаш за ГОЛЕМИТЕ БЕ МУХОМОРКЕ СМЕШНА. Вие сте палячовците, с които действително ГОЛЕМИТЕ Русия, САЩ и Китай се забавляват.

    Коментиран от #79

  • 72 пешо

    5 5 Отговор
    Който не гласува за ер джагал е курд.
  • 73 Хасан

    7 8 Отговор

    До коментар #62 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Официално са поканени от лидер ,който си прогони половината държава..от един диктатор който си бомбардира своите градове и села ..използва химическо оръжие

    Коментиран от #78

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    7 10 Отговор
    Смешните търци скоро ще започнат да се озъртат на кого от ГОЛЕМИТЕ първо да направят бибитка и когато се обърнат към едните, другите ще ги шамаросат по кухите чалми. Голям кеф само как се насадиха.

    Коментиран от #81

  • 77 Хасан

    8 8 Отговор

    До коментар #69 от "Османотрополог":

    Ами аз не съм против православите ...но питай Папата и протестантите
  • 78 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    8 6 Отговор

    До коментар #73 от "Хасан":

    Какъвто и да е май забравяш, че той е законния управляващ на страната. Твоето мнение няма никакво значение.

    Коментиран от #82

  • 79 Осман

    6 7 Отговор

    До коментар #71 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Тъй го пишеш все едно си китаец,руснак или американец или викаш въртят те пускаш на всички стига да не са турците :)
  • 80 Хасан

    5 6 Отговор

    До коментар #65 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Боже мой....колко си бос....Обама «черен» ли е ..той си е бял....по негово време има най много убити чернокожи от полицията....бял значи да си колонизатор,плантатор,робовладелец,петролен магнат,вълк от уострийт..
  • 81 Осман

    12 6 Отговор

    До коментар #76 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Спокойно младеж няма нужда толкова да се пениш , другата зима ще се топлиш с газ от Турция ;)

    Коментиран от #84

  • 82 Хасан

    8 9 Отговор

    До коментар #78 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    В името на демокрацията,в името на мира,човечността ,хуманноста Турция има право да влезе в Сирия...

    Коментиран от #88

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    6 11 Отговор

    До коментар #81 от "Осман":

    Не ми трябва умирисаната търска гас. Дръжте си я. Не ми трябва нищо търско.

    Коментиран от #86, #87

  • 85 Осман

    10 7 Отговор

    До коментар #83 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Аз съм гражданин на света , но роден и израснал и плащаш данъци и осигуряващ работа на още 30 души в България проблем някакъв ? А ти нали знаеш си един бай Ганьо , който не вижда една педя пред носа си .

    Коментиран от #218, #219

  • 86 Осман

    10 7 Отговор

    До коментар #84 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Никой не те пита дали ти трябва газ от Турция поемаш и толкова не си ти този който решава разбери го най-накрая

    Коментиран от #89, #92

  • 87 Осман

    9 7 Отговор

    До коментар #84 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    А като ти гледам правописа какъв българин си ти , имаш ли завършен 4-ти клас :) ?

    Коментиран от #163

  • 88 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    12 7 Отговор

    До коментар #82 от "Хасан":

    Казаното от теб и пълен абсурд. Думите "търция, демокрация, мир,човечност и хуманност" са АБСОЛЮТНО НЕСЪВМЕСТИМИ. Турция и демокрация няма такъв смях просто. Като гледаме бая "демократично" арестуваха хиляди, военни, лекари, журналисти, преподаватели в университети и какви ли не още и ги вкараха в затворите. Я пробвай пак да ме убедиш, колко е "демократична" търция. А това, че нямате никакво право да навлизате в суверенната държава Сирия само на такива хасановци и османомци не ви е ясно. Целият свят ви гледа сеира. Хубавото е, че сами се натикахте в това тресавище и полезен ход нямате. Ще бъдете изолирани от целия свят, ще има санкции и единственото ви бъдеще е на бърз разпад на икономиката ви и последвал разпад на тази изкуствено създадена държава на чужди територии.

    Коментиран от #91

  • 89 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    8 8 Отговор

    До коментар #86 от "Осман":

    Ей смешник кой си ти, че да ми даваш определения? Дори и да съм бай Ганьо все съм нещо повече от теб, защото ти си точно бай НИЩО. Бил той гражданин на света смешник. Н акой свят анадолския ли? Че кой ви има вас за хора? В Европа никой не ви има за нищо. Я се скрий в дупката, от която си изпълзял. Ти си никой и не можеш да ми даваш наклон на кръста капиш? Имаш право само да ми направиш бибитка. Ясно?

    Коментиран от #93

  • 90 ЮДЕЙСТВОТО Е ТЕРОРИЗЪМ

    13 7 Отговор
    Много сте боси по темата. Аз също не съм й фен на Турция, но ако не направят каквото трябва планът велик израел предвижда Южна Турция да бъде анексирана от юдеите. Абе вие какво си мислите, бе! Десетилетие на войни в БИ и единствената недокосната държава паразит е израел.

    НЕ! Не са толкова силни, стига митологии. САЩ се управлява от ционисти (80% от сенаторите са ционисти) и отдавна са го заявили. Трябва ни нова държава - Кюрдска, за да има ЕДНА държава приятелски настроена към нас (израел). Сега си задайте въпросът ЗАЩО НЯМА нито ЕДНА държава в БИ приятелски настроена към тях!

    Аз съм Българин и всичко турско ми е чуждо, НО, подкрепям справедливата борба на Турция. Това ще върне и огромна част от Сирийците в БИ, защото в момента УЖ Кюрдите помагат, а в действителност завземат територии за своята дътжава, която ще бъде под юдейско управление. Записано е черно на бяло, но кой да чете!!!
  • 91 Хасан

    10 7 Отговор

    До коментар #88 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Ами ДАИШ не беше директна заплаха за Сащ ,но влезе и ги разби...ПКК е заплаха за Турция..правят атентати,убиват цивилни,доктори,учители,взривяват бомби...и е редно Турция да унищожи гнездото на осите
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Осман

    5 6 Отговор
    Бил си в Германия или си чувал само :) , аз няма какво да те засягам едва ли такъв човек като тебе може да се засегне от нещо ;)
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    4 6 Отговор
    Да бил съм и не само в Германия. Изпращат ме в западна Европа на специализация от време на време за по няколко месеца и какво от това. Виждал съм с очите си гетата, в които живеят твоите търци. Това са нискоквалифицирани работници. Аз поне не познавам програмисти или лекари сред тях. Масово са строители, чистачи в заведения и хипермаркети, дюнерджии и т.н. А това, че никой не може да ме засегне с глупотевините си е повече от сигурно. Не се огъвам пред никого, колкото и да правите опити. Мога да бъда сериозен, мога да бъда агресивен, мога да бъда и циничен според опонента си. Чувствам се добре в кожата си и не ми пука за такива като теб, които правят разни нещастни опити да ме уязвят, по какъвто и да е начин. Обречен е на неуспех. Пълно перде съм ако този жаргон ти говори нещо.

    Коментиран от #103, #105

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Киро

    5 0 Отговор
    Просто лъжлива новина .Дайте иформация кой къде и кога го е казол това.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Осман

    4 5 Отговор

    До коментар #110 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Не не най-добре за 10 години или цял живот едва ли ще ги получа тези твои толкова пари :) , иди да специалзираш висококвалифицираната си работа , че при мен не ставаш да чистиш и тоалетните , съжалявам я тази твоя фирма явно , имат доста дефицит на работна ръка щом зависят от такива индивиди като тебе
  • 116 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    6 6 Отговор

    До коментар #105 от "KIRDJALISTAN":

    Както казах никога нищо не искам от търци. Нито съм гладен нито някога ще бъда с моите способности. Какво да правя при теб? Спя само в луксозни хотели, за които не давам и една стотинка, защото всичко фирмата ми плаща. Ти точно, с какво можеш да ме впечатлиш? Не вярвам да си шейха на Дубай, а и да беше пак нямаше нищо да взема от теб дори и да ми го подаряваш. Такъв съм си ГОРД.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    6 6 Отговор

    До коментар #111 от "make":

    Поредният изпълзял от хралупата скункс с претенции да е нещо. Смяяяххх. Кой ви знае вас, че сте живи бе? Никой 5 пари не дава за вас. ЕС ви се смее, а вие ревете "Вземете ниии, вземете ниии". Ще ви вземат ама друг път. ЕС ще го гледате през крив макарон. Запомни едно Европа е за хора, а не за такива като теб.

    Коментиран от #120

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Бесен Язовец

    9 5 Отговор

    До коментар #118 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Турците са по цивилизовани от западно европейците бе и затова ги облсгородяват вече 50 г.!

    Коментиран от #122

  • 121 Бесен Язовец

    5 6 Отговор

    До коментар #119 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Кой Бог еврейския ли? Бог, къв бог бе ? Бог е измислица ! Твоя бог води войни с исляма вече 1300 г.къв е тоя бог Арес ли е ?

    Коментиран от #125

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Бесен Язовец

    8 4 Отговор

    До коментар #122 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Създа ли са си държава и са единни това е достатъчно! А запада е една дивашка култура която само гледа да граби зад маската на демокрацията

    Коментиран от #129

  • 124 Vasik Atanasova

    6 11 Отговор
    НОМЕРА
    ТОЙ ПУТЯ РАЗРЕШИ НА ЕРДОГАН ДА ВЛИЗА В СИРИЯ
    ИНАЧЕ ДОСЕГА САЩ И ФРАНЦИЯ ЩЯХА ДО ГО УМЕТАТ
    УМРЕЛИЯ ФЕС
    РУСНАЦИТЕ СА ИНТЕРЕСЧИИ
    И ПОСЛАНИКА ИМ УБИХА И САМОЛЕТА ИМ СВАЛИХА
    АМА ГАЗТА ПАРАТА ТАМ ИСТИНАТА
    НЯШИЯ ВЗЕ ОТ АЗЕРИТЕ ТАКА МУ НАРЕДИХА

    Коментиран от #133

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Бесен Язовец

    7 10 Отговор

    До коментар #122 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    И недей да пишеш( исляма е теруризъм) щото мюсулманите са доста либерални спрямо др.религии а точно християните ходят по- техните земи да воюват. Долните религии разделят хората по света!!!!?.

    Коментиран от #131

  • 127 OMG WTF

    9 6 Отговор

    До коментар #6 от "Хасан":

    Ами то и сирийци не са нападали турКия, ама ей го нà!
  • 128 Бесен Язовец

    7 7 Отговор

    До коментар #125 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Много си ,,интилигентен" говориш Бог за нещо което все едно съществува, сигурно вярваш и в Караконджули

    Коментиран от #132

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    7 6 Отговор

    До коментар #128 от "Бесен Язовец":

    Ще подмина поредната ти простотия като крайпътна спирка. Не мисля да ти отговарям. ниска топка си.

    Коментиран от #140

  • 133 Bulgarsiken

    8 8 Отговор

    До коментар #124 от "Vasik Atanasova":

    Френските педали не са никакви войници. Германците през 1940 година ги ометоха за една седмица. Ердо ще ги омете за два дена

    Коментиран от #148

  • 134 Бесен Язовец

    9 7 Отговор

    До коментар #129 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Ти сега какво мечтитети ли ми споделяш? Не виждаш ли че ЕС серазпада?а в САЩ е въпрос на време да се случи гражданска война.Скрий се някъде със твоите мечти кой знае колко пъти са те резали за виза у US посолството щото си 7456 лош материал

    Коментиран от #143

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Tr.tc

    5 3 Отговор
    Абе като спорите по междуси ,спорете то това е хубаво но защо делите хората на Помаци и др. Пиша към осман че даже и хасан това никък нее добре знаете нали то и през 1973 година ккогато сменяха имената се почна със тези хора и тогава ги подценявахте но след години като се подпали и вашата черга стана ви кофти (естественно)сега като ви чета мненията за този народ и начинът ви по който изразявате подценение към тази част от българското население ......много жалко,наистина много жалко.....
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Bulgarsiken

    6 9 Отговор
    Операция Маслинена клонка се развива по план. Вече са избити около 820 кюрдски терористи без да се броят разкъсаните на парчета от бомбите . Останалите все още се крият катоплъхове из тунелите. Днес по ТРТ даваха пряко предаване с дрон как ги размазват с танковете. Красива гледка

    Коментиран от #142, #149

  • 140 Бесен Язовец

    4 7 Отговор

    До коментар #132 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Подмини подмини друго не ти остава когато си слаб най - добре да бягаш
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Бесен Язовец

    6 3 Отговор

    До коментар #139 от "Bulgarsiken":

    За което пак САЩ са виновни биха тъпан че ше въоръжават кюрдите и после ги хвърлиха за курбан на Турция
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Бесен Язовец

    4 8 Отговор

    До коментар #143 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Еми като не си ходил недей да ми ги хвалиш щото аз съм ходил и ще ти кажа че не е толкова гот колкото си го мислиш! Щото в Турция е доста по спокойно от колкото в САЩ! Седи и гледа разни сериалчета като 90210 Квартала на богатите и Местопрестъплението Маями и си мисли че знае за какво става дума
  • 148 Vasik Atanasova

    10 5 Отговор

    До коментар #133 от "Bulgarsiken":

    кой ще пуска войници
    ще изпратят една ескадрила самолети и кораби и ще му свият
    платната на феса

    Коментиран от #154

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Bulgarsiken

    6 12 Отговор

    До коментар #149 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Трима шехиди има от турска страна и над 800 кюрдски месопотамски маймуни унищожени. Това са статистиките. Знам че ти е болно за братята ти кюрди , но това е положението. До девето коляно ще бъдат заличени.

    Коментиран от #158

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Бесен Язовец

    3 7 Отговор

    До коментар #148 от "Vasik Atanasova":

    Ше испратят а Русия и Иран кво ше гледат ли? Мн.си се объркал шефа от Москва гледа и само чака санкциониращите да мигнат и ше ги кльопне за закуска

    Коментиран от #157

  • 155 Бесен Язовец

    4 7 Отговор

    До коментар #153 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Тоя па, не виждаш ли че русофилите си правиме бъзици с тебе бе? Къв Осман и Хасан те преследват?
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Vasik Atanasova

    8 3 Отговор

    До коментар #154 от "Бесен Язовец":

    нали и аз това говоря че путин му е гръб
    и ерчо се ерчи
    но знай че евреите ще ги измислят пак
    с хитрина
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Бесен Язовец

    3 9 Отговор

    До коментар #156 от "Осман":

    Закова гоооооооо!

    Коментиран от #161

  • 160 Bulgarsiken

    4 14 Отговор

    До коментар #153 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    След седмица аскера ще открие ловния сезон и в самия град Африн. Тогава кюрдските маймуни ще ги заравят с булдозери. Отиди да се присъединиш към тях като ги обичаш толкова. И гледай аскера един ден да не се обърне и тръгне на северозапад че тогава лошо хахаха с двата ви танка и един самолет

    Коментиран от #169, #220

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Диди

    2 8 Отговор

    До коментар #158 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Защо се ядосваш колежке ?ще ти излязат бръчки!
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Бесен Язовец

    1 6 Отговор

    До коментар #161 от "Осман":

    Кво ти пука ?
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Диди

    6 8 Отговор
    Момчета не се карайте, Ердоган си знае работата и докато не си свърши задачите зададени от Путин няма да си ходи от Сирия пък нека САЩ отново пратят дронове на руската база!
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Бесен Язовец

    6 3 Отговор
    Хора хора, няма вече нормални хора в тая държава БГ.само тарикати милионери и манекенки останаха и разни начетени ентелегенти също
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 ДДТ

    6 3 Отговор
    ПКК започнаха етническа чистка в С.Сирия,а сега като стана напечено по стар обичай слагат цивилните дрехи и ревът....
  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #85 от "Осман":

    Намерил си 30 помака да ти правят евтина продукцията, и върху техния труд живееш в чужбина и се мислиш че си нещо! Мислиш се за бизнесмен, а работниците ти те наричат Настрадин Ходжа! Иначе другите са Ганьовци!
  • 219 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #85 от "Осман":

    Намерил си 30 помака да ти правят евтина продукцията, и върху техния труд живееш в чужбина и се мислиш че си нещо! Мислиш се за бизнесмен, а работниците ти те наричат Настрадин Ходжа! Иначе другите са Ганьовци!
  • 220 Като гост

    5 2 Отговор

    До коментар #160 от "Bulgarsiken":

    На северозапад ако тръгне, ще наруши границите на ЕС, а ЕС не разполага само с два танка и един самолет!
  • 221 Брат

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Батко ви":

    Как ще ги запукат каква работа имат французи амереканци и руснаци там имат фесовате терция иран ислямският свят те са муслумани теб многоли те боли за муслуманите
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания