31 Януари, 2018 20:40 1 399 1

Влак с конгресмени се удари в камион

  • конгресмени-
  • сащ-
  • влак-
  • камион-
  • жертва-
  • западна вирджиния

Фатален инцидент в Западна Вирджиния

Влак с конгресмени се удари в камион - 1
Снимка: БТА/ AP

Влак, в който са пътували конгресмени от Републиканската партия, се е ударил в камион. Инцидентът е станал в щата Западна Вирджиния. Един човек е загинал, предаде Си Ен Ен, позовавайки се на свои източници.

Нито един от конгресмените не е пострадал при фаталния инцидент. Техните близки също са невредими. Президентът Доналд Тръмп е бил информиран за случилото се и следи отблизо развитието, посочи агенцията.

Пол Райън, председател на Камарата на представителите на САЩ, също е пътувал във влака. Прессекретарката на Белия дом Сара Сандърс потвърди, че най-малко един човек е загинал. Първоначалната информация сочи, че камионът е бил пометен от влака.

Не е ясно защо камионът се е озовал на релсите при преминаването на влака. По случая се води разследване. Сблъсъкът е станал около 11:20 часа место време близо до Шарлътсвил. Конгресмените пътували за семинар в Западна Вирджиния, посочиха американските медии.

Влак с конгресмени се удари в камион
Снимка: БТА/ AP

Влак с конгресмени се удари в камион
Снимка: БТА/ AP


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Третополов соросоид

    8 2 Отговор
    Руските хакери и лично Путин е пратил камиона! Още санкции, веднага!