1 Февруари, 2018 07:16 108 876 58

Загина дъщерята на Анастасия Бинчева от „Тоника“

  • анастасия бинчева-
  • сия-
  • тоника-
  • сащ-
  • дъщеря-
  • загина-
  • катастрофа-
  • лия лабел-
  • лос анджелис

Трагична вест от Лос Анджелис

Загина дъщерята на Анастасия Бинчева от „Тоника“ - 1
Снимка: Instagram

При автомобилна катастрофа в Съединените американски щати загина дъщерята на Анастасия Бинчева от „Тоника“ - Лия Лабел, съобщи „Гардиън“. Тя и съпругът й Ресуъл Бътлър загинаха на пътя, обявиха от полицията в Лос Анджелис.

38-годишният Бътлър дълги години радваше феновете на баскетбола с изявите си в Националната баскетболна асоциация. Той носеше екипа на Маями Хийт и Сан Антонио Спърс. Силите на реда обявиха, че 38-годишният мъж е загубил контрол над автомобила си Range Rover.

Колата първо се е ударила в стена, след което се е обърнала. Бътлър и съпругата му са загинали. Родената в Канада певица Лия Лабел доби популярност с участието си в „Америкън айдъл“, както и с кавъри на някои известни парчета.

Бивши съотборници на Ресуъл Бътлър му отдадоха почит в социалните мрежи, изразявайки скръбта си от новината. ESPN съобщи, че двамата съпрузи са били обявени за мъртви около 02:30 часа след полунощ. Американецът игра 13 сезона в НБА.

На кастинга си в „Америкън айдъл“ Лия Лабел разказа на журито, че е с български корени. Нейните родители са напуснали страната преди години и се преместили в Северна Америка, заяви певицата. „Избягаха чрез музиката. Бяха известни певци, получиха визи за турнето си и никога повече не се върнаха“, заяви Лабел.

Загина дъщерята на Анастасия Бинчева от „Тоника“
Снимка: Instagram

Загина дъщерята на Анастасия Бинчева от „Тоника“
Снимка: Instagram


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    152 12 Отговор
    Много хубаво пее момичето, изгледах клипа. Негрото е свежарка, дълъг, усмихнат. Вече всичко в минало свършено време.
    Бог да ги прости!

    Коментиран от #2, #43

  • 2 Едно Време

    97 71 Отговор

    До коментар #1 от "mediator37":

    Чудно като е било много хубаво едно време, защо толкова са искали да избягат? При това известни хора с високо положение.. Мисля си какво ли им е било и какво са искали обикновените хорица по онова време ...

    Коментиран от #4, #6

  • 3 Минало време

    154 38 Отговор
    Едно време много малко хора можеха да излизат от НРБ в посока - запад. Всички екскурзии бяха: СССР, Полша, Чехословакия, Унгария. Дори ГДР беше леко под наблюдение заради границата с ГФР. В СССР маршрутът беше: Киев, ленинград и Москва. нито крачка в страни. В страни беше кал и разруха и не трябваше да се вижда от "запленените" от великата страна "иностранцы". За запада се говореше само лошо. Там работниците били експлоатирани, богатите им взимали залъка и т.н. У нас вървеше вица, че капитализма загнива, ама мирише много хубаво. Информацията за запада беше зверски цензурирана и само ако можеш да четеш между редовете и да слушаш радио "Свобода", "Свободна Европа", "ВВС" на български можеше да получиш някаква информация. ДС даваше разрешенията за "Изходна виза" за пътуване на запад. Трябваха препоръки и въпреки това много от песнатите не се връщаха. Не пускаха децата с с родителите си. Те- децата оставаха тук. Ако родителите останеха там можеха да си приберат децата само чрез "Червен кръст" и то най-бързо след около 10 години. Тук получаваха задочна присъда със всичките последствия от това, а на децата им лепваха -" деца на невъзвращенци" със съответните последици. Това и още много не се знае днес от хората.

    Коментиран от #10, #48, #53

  • 4 Гост

    114 52 Отговор

    До коментар #2 от "Едно Време":

    Именно, комунизма си беше много скапан строй всеки завиждаше на западния начин на живот и искаше да избяга.

    Коментиран от #13

  • 5 Карайте бавно

    42 17 Отговор
    Лека им пръст на хората .
    За бога братя ме купувайте Range Rover
  • 6 един там

    81 52 Отговор

    До коментар #2 от "Едно Време":

    Много са искали да избягат, но много не са искали, въпреки, че са имали възможността да го направят. Защо ли тези повечето не са искали да избягат да те попитам? Защо ли от Германия много германци бягат в САЩ, Канада,Австралия,скандинавските държави, Швейцария. От развитите държави германците са тези които напущат най-много родината си и заживяват някъде другаде. Нали е много хубаво,свобода,демокрация?Защо?Ако можеш да отговориш на тези въпроси вероятно и на своя ще успееш.Ако не можеш,говори лошо за теб...

    Коментиран от #18, #25, #32

  • 7 УТЪУ

    65 5 Отговор
    Жалко, това са млади хора! :( Мир на праха им и нека Господ утеши опечалените!
    ИСКРЕНИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 гост

    21 5 Отговор
    Страхотен глас ..мир на праха и и съболезнования на близките
    Ето ви още едно видео

    https://www.youtube.com/watch?v=DJpNX4mWXDs
  • 10 Комуниста

    60 102 Отговор

    До коментар #3 от "Минало време":

    Защо се излагаш и говориш глупости кой не вие е пускал да излизате това не е вярно пътувахме свободно в цял свят просто не ни се пътуваше защото в България беше прекрасно и не ни се налагаше да излизаме в чужбина имахме си хубави курорти имахме си вили и прочие. Градовете ни бяха европейски чисти и спретнати хората усмихнати но ето такива като теб ренегати разрушиха България и сега искаш не искаш трябва не на екскурзия да ходиш а направо да мигрираш.

    Коментиран от #12, #19, #22, #23, #58

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Иван

    34 12 Отговор

    До коментар #10 от "Комуниста":

    ....и беше млад и вдигаше самолета,
    нали

    Коментиран от #36

  • 13 един

    39 33 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Че то сега какво се е променило? Колко народ се изнесе на Запад? Всеки, който има възможност, се спасява от посткомунистическото управление. Защото свободата да живееш, където можеш и ти харесва, е от малкото неща, които за добро се случиха у нас. Напрежението, в което живеем, заплахата да се върне диктатурата на една порочна партия, евентуалната зависимост и власт на Русия - всичко това те кара да се чувстваш като в капан. Свобода на словото няма, то в повечето случаи защитава награбилите се олигарси, принадлежащи към една партия, преименувана столетница. Постиженията на сегашното правителство се принизяват, оклеветяват, злоба и омраза се лее безконтролно отвсякъде. ВСИЧКО ТОВА В ИМЕТО НА ЗАГРАБВАНЕТО НА ВЛАСТТА И ВРЪЩАНЕ НА МИНАЛОТО, С КОЕТО УЖ СМЕ СЕ ПРОСТИЛИ. Колкото до трагедията, жалко за младите хора!

    Коментиран от #49, #54

  • 14 българин

    44 16 Отговор
    Не обичам циганите,особено негрите!
    Иначе лека им пръст.
  • 15 Vulpes

    42 3 Отговор
    Само за майка и пишат,а баща и е Трошан Владовски,брат на големия Чочо Владовски. Мир на праха им.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Гост

    36 38 Отговор

    До коментар #16 от "Още един комунист":

    Наближава ви края, на привършване сте комунисти калпави само в този фалшив строй можете да живеете затова плачете за него.
  • 18 мъдрия

    46 20 Отговор

    До коментар #6 от "един там":

    Другарю, не е мястото точно тук ,под тази статия за такъв диалог, но ще ти кажа: Не са "бягали" от Германия,както и от другите западно европейски и СВОБОДНИ страни. Просто хората решават да си променят живота-вдигат се и заминават.Имали са и имат свободата да го направят. Причините не са важни-всеки си има своите.По здравословни причини много хора се местят във Флорида например,други пък отиват в Австрия или Швейцария, някои дори само от авантюристични подбуди и т.н. Но имат свободата да го направят. Ние и досега не можем,та камо ли през комунизма.Бил Клинтън специално благодари на стотици хиляди шведи-емигранти, помогнали за развитието на страната им,виж ги на снимката, не са само германци сменили местожителството си. Да ,много са могли но,не са искали.Нали питаш защо:аз лично не избягах,защото нямаше как да взема жена ми и детето с мен.Защото не ги пускаха с мен когато работех в чужбина.Защото на тези,които "избягаха" им разгонваха смействата в България и децата им не можеха дори да следват.Бяха "врагове на народа".МОже би ако пускаха свободно, всички мутри щяха да са навън сега, както и омразните политици-същите или поколението им , които сега пак са на власт и пак мачкат такива заблудени овце като теб.Комунизма нанесе непоправими щети на България и продължава да го прави.Говорите за цените, за престъпността , за циганите , но не говорите за свободата да си промениш живота, свободата на избор.Какви цени като нямаше нищо.Ако имаше само същите неща какт

    Коментиран от #39

  • 19 мъдрия

    44 19 Отговор

    До коментар #10 от "Комуниста":

    тц тц тц , ето един от кърлежите ,още живурка явно.Или е татово детенце.Пътувал си свободно ако си бил изявн комунситически деец, партиен секретар и от неговат фамилия.Оставям настрани музикантите, спортистите,търговски представители и др. Обикновените хора НЕ МОЖЕХА да пътуват никъде, освен разбира се със огромни връзки и протекции пак от партиините ръководители.Някои даже си ипотекираха къщите като гаранция,че ще се върнат. Точно е такива дебелосерковци и кърлежи, пиещи кръвчицата на народа доведоха България до това състояние. Народ от Андрешковци. Измамници,далавераджии.Научихтре ги да лъжат и крадат, за да оцелеят.Как не те е срам,наглец.
  • 20 Без носталгия но с акъл

    31 6 Отговор

    До коментар #16 от "Още един комунист":

    Бог да ги прости младите хора!
    Тъжно и тежко е, когато децата ни си отиват преди нас!
    Поклон!
    А сега до "Още един комунист":
    НЕ! Не си прав!
    По-скапана и извратена организация от Комсомола нямаше. За разлика от БКП, където имаше достатъчно хора, които бяха комунисти, а не "партийци" в Комсомола всички (с много малки изключения) бяха "партийци". От тях и такива като тях продължават да съсипват България и след 1989 г. През 1981 г. почнах работа в Комсомола и издържах точно 4 месеца и половина. Като напусках страшно ми се чудеха защо го правя, та трябваше да измислям "лични причини". Още тогава приключих за себе си с всички форми на организирано членуване, вкл. и синдиката, а единственото изключение е Ловно-рибарския съюз и то заради билета.
    Днешните партии (без изключения) са едно към едно с Комсомола. Наистина има и още други фактори, които определят станалото след 1989 г., но основното е в манталитета на управляващите, който е на "комсомолско ниво".
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Трифонов

    37 16 Отговор

    До коментар #10 от "Комуниста":

    Коментарът ти, макар и леко краен, не е напълно неверен. Но има някои уговорки, които трябва да направя, преди да се съглася с теб. Факт безспорен е, че в периода 1945 - 1989г. в България никога не е имало толкова хора, които да искат да напуснат страната, колкото хора завинаги я напуснаха в периода 1990 - 2017г. И България наистина е била приказка преди 1989г. И особено в периода 1975 - 1986, 87г. Но за обикновения човек - онзи, който няма особени таланти, няма особени интелектуални заложби и поради това - няма и съществени претенции. Такъв човек иска просто да не мисли как ще си плати тока, водата, топлото, храната, макар на 30-ти да е с пет лева. Иска да няма проблеми и стрес в работата. Иска да не се притеснява, че може да го уволнят всеки момент. Иска да ходи два пъти в годината по за 15 дни на море и на планина.

    Коментиран от #46

  • 23 Трифонов

    38 13 Отговор

    До коментар #10 от "Комуниста":

    ... В замяна на това, може апартаментът да е панелен и 70 квадрата в блок на сто етажа, но да има възможност да си е негов почти без да усети заема от ДСК. Може и храната да не е кой знае какво - пет вида колбас, два вида масло, три вида шоколад, пет вида бонбони и т.н. по един вид от всичко останало – е предостатъчно. Може дрехите също да не са нищо особено, стига всички да са с такива и да може да си ги позволи – нали не е гол. И почивките може да не са нищо особено - бунгало на морето или хотел тип общежитие. И една нова Лада за lifetime. И най-важното - всички да живеят така, т.е. да няма около него хора с чувствително по-висок стандарт да го дразнят. Да, беше наистина Рай... за 90% от хората. Защото точно 90% от хората нямат особени таланти, нито особени интелектуални възможности. Не са особено красиви. Не са особено умни. И като цяло са предимно много завистливи. Но за онези не повече от 10-тина процента изпъкващи с интелекта си или с таланта си или с външността си или не дай Боже с всичко това заедно - този режим беше Ад!!! Затова и преди 1989г. не повече от 10% от хората в България са имали желание да емигрират.
  • 24 Vasik Atanasova

    38 17 Отговор
    българка а ходи с негри гнус гнус

    Коментиран от #26

  • 25 Неизбягал

    11 4 Отговор

    До коментар #6 от "един там":

    А ти можеш ли да отговориш защо българите бягаха в Германия, след като германците бягат от там?
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 МИНАЛО ВРЕМЕ

    34 10 Отговор
    Ей комунист. Знаеш ли какво означава тази дума ? Явно по тези вречена не си бил дори ембрионален блясък. Поинтересувай се колко отпуски са раздадени на редници, ефрейтори, младши сержанти извънредно поради "Отлични постижения в стрелковата подготовка ". Беше забранено да се уточнява, че отпускът е заради убит "нарушител" Малцина знаеха, че оттатък кльона има още българска територия и секретни постове /маскиран окоп с граничар вътре /. Е момчетата бяха наборни войници, но не към МНО, а към МВР. Предпочитаха първо да стрелят преди да извикат "Стой ". След това тичаха до ТАП-а да се похвалят в заставата. Тогава не разполагаха с радиостанции и GSM. Дори момчета от ГДР мислеха, че понеже имаме зелена граница с Турция от тук ще им е по-лесно. Е върнаха се в ГДР в запоени ковчези, защото АК на автоматична реже тялото на две.
    Сигурно не знаеш, че автоматичния самострел / картечница задействаща автоматично се от локационна станция - българско производство бе изпробвана първо на нашата граница а след това отиде в ГДР. Първите два трупа бяха на момче и момиче от едно село тръгнали с комат хляб и сирене защото техните не им давали да се оженят. Докараха ги увити в брезент с една УАЗ-ка и ги изтърсиха в калта пред оръжейната на заставата. Преди да се наречеш комунист мисли.
  • 28 БКП

    25 30 Отговор
    ДА ЖИВЕЕ КОМУНИЗМА ПРЕКРАСЕН ЖИВОТ БЕШЕ

    Коментиран от #37

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 копеле

    7 29 Отговор
    Хич не ми дреме че някой е пукнал, всеки ден умират хиляди, сега и за тях ли да мисля. Важна е само парата, с парата си живуркаш яко, коли, жени, при какъвто и да е строй, докато пукнеш и ти самия...хахаха

    Коментиран от #31

  • 31 ЧАКАЛ

    11 11 Отговор

    До коментар #30 от "копеле":

    ТАКА СИ Е УМРЕЛИ ТЕ ДА НЕ СА МИСЛИЛИ ЗА МЕНЕ ТЪКЪВ Е ЖИВОТА
  • 32 Дони

    2 6 Отговор

    До коментар #6 от "един там":

    През кой години бягат .Мещо се опитвсш да кажеш , но отива ма неистина.Меко казано.

    Коментиран от #40

  • 33 Тъпакооо

    4 2 Отговор

    До коментар #29 от "БЪЛГАРИН":

    Чети внимателно, това е този на снимката, мъжът ѝ. Прост народ ееееей
  • 34 Тъпакооо

    4 2 Отговор

    До коментар #29 от "БЪЛГАРИН":

    Чети внимателно, това е този на снимката, мъжът ѝ. Прост народ ееееей
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Комуниста

    4 1 Отговор

    До коментар #28 от "БКП":

    Да си жив и здрав и ти другарю
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 един там

    24 9 Отговор

    До коментар #18 от "мъдрия":

    Свободата е в главата на хората драги ми "демократе"! Чети книжки и може нещо да научиш! Свободата не се ли случи в главата ти дори и в най-свободната държава да живееш, няма да бъдеш свободен. Свободата, която имаш сега е илюзорно понятие. Смениха ти клетката с по-голяма и лъскава. Нищо повече! На такива "демократи" като теб все комунистите им виновни. Я помисли колко години демокрация, а сме по-зле от "лошият" комунизъм.
    Ще закрием държавата скоро, но такива, като теб все за комунистите
    ще говорят. Все те са им виновни за всичко. Нещастници!
  • 40 един там

    12 2 Отговор

    До коментар #32 от "Дони":

    Говоря за статистиката от последните няколко години. По ДВ имаше предаване и писаха статии за това. Проблемът е сериозен. Не случайно си напълниха държавата и Европа с орки. Няма кой да им прави деца. Няма кой да бачка. Само, че с орките не са познали, защото те не бачкат, а чакат социал и правят деца. Вземи чети и се поинтересувай малко преди да дрънкаш глупости!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Емил

    8 7 Отговор

    До коментар #1 от "mediator37":

    Не забеляза ли, че в мъжа има нещо много ненормално - той е черен! Съдбата не прощава гавра с предназначението.
  • 44 Goto

    12 6 Отговор
    Много са искали да избягат,защото са виждали само лъскавата фасада на капитализма. И другото-българите могат да живеят добре само при социализъм -нали виждате сега като е капитализъм ,кво става-за паркоместо се избиваме ,или за една забележка на улицата. Българите са един от най-негодните народи-мързелив, крадлив, завистлив. Само под твърдата ръка на неква диктатура имаме що годе снисен ред и живот.
  • 45 Куклус

    17 6 Отговор
    Като видя красиви бели жени с църни негра или араби ми става лошо!
  • 46 Ай стига, бе!

    6 11 Отговор

    До коментар #22 от "Трифонов":

    Да, 90% от хората бяха свикнали да бъдат ... "прасе на копаня" и всичко да им е еднакво с това на съседите: и гарсониерата, и секцията, и ладата, и почивната станция...
    За останалите 10% съществуваха мечтите да усетят преживяното от героите на Джек Лондон, да поскитат из Париж, да видят Ниагарския водопад... Мечтаното недостижимо...
    Въпрос на гледна точка.
  • 47 Адаам

    5 4 Отговор
    Е ко се дивите, всички (над 95%) источно европейки се свалят на черни и арабели...(а българките и с турци..)
    същото е и в западна и Северна Европа, конкуренция им правят от Южна европа цигански д-ви като Италия Испания и Франция (Португалия там са си повечето смесени отдавна)
    Лично по мое мнение, тази българка-която не се мисли за българка! И с чуждите си имана подчертава че не е българка, ми е грозна, не пее а говори както всички го правят на ангийски...виж на български има пеене и то хилядолетия...
    та хич не ми болно за тази
    Вероятно не е и от моята религия щом мачка чаршафите с негрото, ай Алах да е прощава
    Тва че се пиша Адаам е нарочно некой да не се забърка че имам еврейско!
  • 48 Ай стига, бе!

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Минало време":

    ДА, ТАКА БЕШЕ! ПОМНЯ!
  • 49 впечатлен

    7 2 Отговор

    До коментар #13 от "един":

    Първо, съболезнования на близките на загиналите млади хора. Другото, което ми прави впечатление във форума, е как олигархията също както навремето комунистите, не понася истината, казана ясно и открито. Навремето, казвайки искрено какво мислиш, те гледаха заплашително, след това ти отмъщаваха както те си знаят. Освен това, че можеш да напуснеш тяхната държава, защото тя все още е тяхна, нищо друго не се е променило. Злобни нечестни хора дебнат да не кажеш нещо добро за управляващите в момента, злобата им веднага личи, по интервюта в различни предавания хората направо изпитват неудобство да кажат някоя добра дума за премиера и партията му, защото се чувстват застрашени. За съжаление това е положението в демократичната ни държава, същевременно сме принудени да слушаме обидни небивалици, унизителни обвинения, които така и не биват доказвани. Борбата на грабителите да си възвърнат властта е жестока и буди страх и желание да напуснеш държавата.
  • 50 роб на комунистите

    7 9 Отговор
    Абе квото и както да го мислите...най добре те комунистите си ни "клецат" и до днес. Само дето по онова време ни хранеха и поддържаха здрави -нещо като качествен материал бяхме, а сега сме гладни и болни... тъй де ама то се появиха качествени презервативи и клецането продължава с пълна сила.
  • 51 Бат Мишо

    7 11 Отговор
    ако си бяха живяли в България сега щяха да имат дъщеря
    господ наказва РАНО ИЛИ КЪСНО обърналите гръб
    НА МАЙКА България
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
  • 52 Дупница

    0 1 Отговор
    Много хора разказват колите си сами само те се возят. Като си сам зимаш мотор като си с приятели семейство зимаш колата. Затова е хубаво да имаш кола и мотор в гаража. Всеки човек кара кола. По света карат билион коли а и трафика в небето пак е огромен. Значи трябва нов по безопасен транспорт да се измисли. Взимаш раница която лети слагаш я на гърба и летиш с джойстик само трябва да се пазиш от електрически стълбове и жиците.
  • 53 Кокороко

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Минало време":

    Да, тогава всичи искаха на запад! Малко успяваха да избятат. Имаше и такива, които се връщаха след две-три години, въпреки страха от ДС
    Сега вече така бленувания капитализъм е в България, харесва ли ви? Заплатата от 300 евро на месец устройва ли ви??
  • 54 et.galen1

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "един":

    Небой се бе братята хамериканци няма да позволят руснсците да вземат нашата територия.То народа кучета го яли
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 сноу

    3 0 Отговор
    Ами то с маймун събереш ли се, все беда те чака.То хиляди наши блейки, дето са изтрещели по хамериканската мИчта, все гушнали по един брикет , мучат и се правят на щастливи.
  • 58 Хари

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Комуниста":

    Ти да се си бил партиен секретар с родители активни борци против капитализма. Изрод си бил и вероятно си съсипал живота на доста хора покрай теб. НЕЩАСТНИК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!