Last news in Fakti

2 Февруари, 2018 17:56 1 556 1

Тръмп пак размаха пръст на ФБР

  • сащ-
  • цру-
  • доналд тръмп-
  • избори

Президентът скастри ФБР и правосъдното министерство, че политизират "руското" разследване

Тръмп пак размаха пръст на ФБР - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обвини в Тwitter ФБР и министерството на правосъдието, че политизират в полза на Демократическата партия разследването на т.нар. "руска връзка" на предизборния му екип, предаде Reuters.

Тръмп пусна поредния си туит точно когато се очаква Белият дом да одобри разсекретяване на доклада на републиканците от комисията по разузнаването при Камарата на представителите, в който се отправят обвинения срещу ФБР, че е пристрастно във вреда на президента.

"Главното ръководство и разследващите от ФБР и правосъдното министерство политизират свещения процес на разследването в полза на демократите и срещу републиканците - нещо, което би било немислимо до съвсем неотдавна", писа Тръмп. "Но редовите сътрудници са прекрасни хора", добави той.

В доклада, чието разсекретяване се очаква всеки момент, ФБР е критикувано, че е тръгнало в погрешна посока още в началните етапи на разследването за възможни връзки между Русия и предизборната кампания на Тръмп през 2016 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aham

    1 1 Отговор
    Това е такъв цирк... Сигурно ще го влачат и втория мандат. Прекрасно измислен план да стреляш във въздуха и да отвличат внимание...