3 Февруари, 2018 19:10 3 270 16

САЩ превърнаха Русия в плашило

  • русия-
  • посланик-
  • сащ

Руският посланик във Вашингтон с критика към ядрената доктрина на страната

„САЩ си намериха плашило в лицето на Русия.“ Това заяви руският посланик в САЩ Анатолий Антонов, цитиран от РИА Новости.

Той коментира новата ядрена доктрина на САЩ, която беше обявена през днешния ден. Антонов призова за внимателно проучване на документа. Според него е важно да има допълнителни разговори по въпроса.

„Те си намериха плашило в лицето на Русия, с което да оправдаят повишаването на военните си разходи. Разбираме, че зад това стоят трилиони долари, които трябва да бъдат налети във военнопромишления комплекс.

В документа се правят изводи, че благодарение на тази блестящ доктрина днес американските дипломати могат да говорят по света от позиция на силата. Ат позицията на руски дипломат ще кажа, че с нас едва ли трябва да се говори от позицията на силата, едва ли трябва ни се говори отвисоко и едва ли трябва да ни се казва какво и как да правим.

Нужни са контакти и диалог. Аз се тревожа. Това е антируска логика. Трябва да е ясно кой към какво се стреми“, заяви Антонов.

Очакват се разговори между руски и американски представители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наблюдател

    10 36 Отговор
    Руската кочина сама се прави на плашило и изпитва удоволствие от това. Но от много напъни да се прави на страшна се е превърнала в клоун и да предизвиква единствено смях.

    Коментиран от #3, #6

  • 2 Янева

    10 31 Отговор
    Те са си бостанско плашило и без САЩ. Винаги са били плашило и никой не им обръща внимание от десетилетия, дори и гаргите не кацат на това плашило /само резаните/ :):):)

    Коментиран от #4, #5

  • 3 Еее

    23 5 Отговор

    До коментар #1 от "Наблюдател":

    Той клоуна се вижда кой е цял свят се смее като излезе да се изказва рижия на лунички.
  • 4 Янева,Янева

    19 2 Отговор

    До коментар #2 от "Янева":

    Така ,както усещам и на твойто плашило гарга не е кацала отдавна и си загоряла яко,ама си и обезумяла!бръщолевиш глупос до глупост!
  • 5 Загоряла теджера!

    13 3 Отговор

    До коментар #2 от "Янева":

    Само рязани са ти в тъпия мозък!по добре се скрии някъде!ставаш за смях!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Наблюдател

    4 21 Отговор

    До коментар #6 от "Бат Вальо":

    Русофилията е форма на неграмотност, омраза и псевдоправославие.

    Коментиран от #10, #15

  • 8 Kcaniba

    3 17 Отговор
    Русия е плашило,това го знае всяко хлапе! Това Трябва да се изучава в училище! Империята на злото и лъжата, освободила милиони хора по света от живота им!

    Коментиран от #13

  • 9 Диди

    3 18 Отговор
    Pусофили,вие сте неспособни да общувате по същество.А тези изтъркани тъпизми запазете за мамашките си.
    Световното общество няма доверие на лъжливата Русия,и това е,благодарение на лъжеца Путин и неговата потеря от престъпници,мамейки не само руският народ.

    Коментиран от #14

  • 10 Бат Вальо

    10 4 Отговор

    До коментар #7 от "Наблюдател":

    Обзалагам се на три лимонади, че ти ще си първия завъртян на 180' задник след края на шоуто и слънцето ще огрява първо твоята дупка ...

    Коментиран от #11

  • 11 Наблюдател

    3 7 Отговор

    До коментар #10 от "Бат Вальо":

    Бат'Вальо много русофилия има в теб, поне за десет обикновени русофила!

    Коментиран от #12

  • 12 Бат Вальо

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "Наблюдател":

    Благодаря !!!
  • 13 Румяна Костова

    7 2 Отговор

    До коментар #8 от "Kcaniba":

    Защо ли всеки втори русофоб,за да потвърди своя измислица се обосновава на,,Това всички го знаят,,Изплюеш някоя безумна фраза и веднага гледаш колко овце има след теб или пред теб.
  • 14 Румяна Костова

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "Диди":

    Не зная за русофилите като цяло,но аз не напирам да общувам с дама,която има 30 думи в речника си и черпи драматизма си от турски сериали.И какво тук общо имат ,,филията,, и ,,фобията,,с умението да се общува?Аз например нормално комуницирам с русофоби,ако са точни и са ми интересни.

    Коментиран от #16

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Диди

    0 2 Отговор

    До коментар #14 от "Румяна Костова":

    Що се отнася до русофилите,то те са тези,които почти под всяка статия обиждат,и най вече са вулгарни.Естествено,че няма как да сте обърнали внимание на това.Моят речник не се състои от 30 думи. Вие не знаете нищо за мен. На мен ми е безразлично дали показвате интерес да четете постовете ми.Всеки човек решава сам за себе си. Там,където живея,не предават турски сериали.Но явно вие ги гледате.