Last news in Fakti

4 Февруари, 2018 08:22 51 713 102

Ето как Русия отмъсти за убития си пилот в Сирия (ВИДЕО)

  • сирия-
  • су-25-
  • русия-
  • пилот

30 терористи бяха унищожени със залп от високоточно оръжие в провинция Идлиб

Ето как Русия отмъсти за убития си пилот в Сирия (ВИДЕО) - 1

Руската армия нанесе ответен удар в Сирия с високоточно оръжие срещу терористичната групировка, която свали щурмовия боен самолет Су-25 и уби впоследствие катапултиралия му пилот в събота вечерта.

В отговор бяха унищожени 30 терористи от групировката „Джебхат ан Нуср“, която е считана за близка до „Ал Каида“.

Съвместно с представители на турската армия руснаците взимат мерки за връщането на тялото на убития руски пилот в родината му.

Кюрдските сили за самоотбрана в Африн, срещу които Ердоган хвърли турската армия, изразиха съболезнованията си за гибелта на пилота.

"Струва ми се, че всички са наясно кой поддържа тези терористични групировки“, заяви официалният представител на кюрдските сили Рейзан Хеду.

"Групировките в Идлиб са обсадени и могат да получават подкрепа само от Турция. Ние запалихме свещ в памет на руския пилот така, както палим свещи в памет на загиналите кюрди“.

Руският Су-25 може да е свален в Сирия с цел да се предизвика провокация, която да доведе до ескалация на напрежението в региона. Това коментира пред „Интерфакс“ председателят на парламентарната комисия по отбрана Владимир Шаманов.

Той не пропусна да припомни, че в сирийската провинция Идлиб са разположени над 1000 американски военни инструктори. Те обучават опозиционните на президента Башар Асад ислямистки милиции.

По предварителна информация руският Су-25 е бил свален чрез преносим зенитен комплекс. Заместник-директорът на комисията за отбрана и сигурност в Съвета на федерацията Франц Клинцевич заяви, че американците използват трети страни, за да въоръжат сирийската опозиция с водещи ПВО системи.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    215 37 Отговор
    Империята на злото - фащ!!!
  • 2 да го кажем направо

    204 29 Отговор
    Това е само началото-ще хвърчът чалми още дълго време..И вече няма да има умерени или про-демократични главорези---всички ще летят към алах..
  • 3 Хасан

    131 27 Отговор
    Поредния опит да се развалят отношенията между Русия и Турция...в Сирия е като уестерна «Добрия,злия ,лошия»...кой е лош,кой е зъл не се знае
  • 4 СссереМ

    32 198 Отговор
    Голямо отмъщение,голямо чудо тия пак стрелят със "суперсвръхмегаНЕточната" прашка,къде ги видяха тия 30 терориста,май ги има само в мокрите сънища на Путин.

    Коментиран от #11, #42, #57, #87

  • 5 Fen

    152 33 Отговор
    Крайно време е Русия да удари директно Сащ това е злото Мирзливите калпаци да мълчат ще дойде ои тяхното време

    Коментиран от #7, #21

  • 6 Хасан

    46 70 Отговор
    Изтребител е свален с винтовка,някакви брадати намират бързо останките и скачат върху руското знаме с думите Аллаху екбер!!!много холивудски сценарий бе!!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Хасан

    26 13 Отговор
    Май някой натегач изкара досието ” Афганистан,Червената армия ,талибани”...
  • 9 Разбрахте ли

    137 30 Отговор
    Ако, съм на мястото на Русия ще ги изравня със земята и Сащ и Саудитска Арабия и всичката чалма на земята.

    Коментиран от #20

  • 10 не си го пожелавай

    97 11 Отговор

    До коментар #7 от "СссереМ":

    Разликата между американците и руснаците знаеш ли каква е?... че руснаците и безплатно ще я свършат тая работа ;)

    Оръжие на корем, гориво на корем и като прибавиш желанието ---- на кой му трябват пари? :D

    Коментиран от #14, #74

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 100% вярно

    23 158 Отговор
    Рашите винаги са били елементарни като чехълчета, самолетът може да е свален и от тях за да имат повод да използват ,,високоточното,, си оръжие и така да предизвикат оргазъм в племето си в слава на вожда си.

    Коментиран от #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 СссереМ

    24 119 Отговор

    До коментар #10 от "не си го пожелавай":

    Едно време американците им дадоха оръжия и технологии за да воюват с Хитлер,АДЖАБА сега кой ще им даде за да тръгнат срещу америте,китай и С.К. ли?

    Коментиран от #17, #98

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 СссереМ

    12 36 Отговор

    До коментар #13 от "Сссссереш си на дугото ти име:":

    Никога не съм писал с друг ник.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 цар Крум

    77 9 Отговор
    време е Путин да пусне вече и Кадиров че много се улежа вече,и след някой друг месец няма да има муиджини
  • 19 Наблюдател

    21 62 Отговор
    "Високоточното" оръжие се употребява срещу щабове и други комуникационни центрове на противника, а не срещу прости пехотинци. Ясно е, че съобщението е с цел да демонстрира мерките, предприети от руското командване. Но остава въпроса защо това "високоточно" оръжие не е използвано преди да бъде свален самолета. А относно изявлението на руския дебил ще кажа, че ракетата е руска, най-вероятно "Игла" , дадена от кюрдите, които са бесни, че руснаците ги предадоха на турците. Друг е въпроса срещу чии самолети руснаците са въоръжава ли кюрдите, на Турция или на САЩ?
  • 20 разбра ли

    52 21 Отговор

    До коментар #9 от "Разбрахте ли":

    Проблемът е , че ако се стигне до такъв конфликт не половината ми целият свят ще е въвлечен в това което искаш и тогава няма да седиш във вас на топло пред компютъра , а ще трябва да се биеш срещу Русия . Внимавай какво си пожелаваш !
  • 21 Маркуча

    76 13 Отговор

    До коментар #5 от "Fen":

    Да, Русия ще удари директно краварите, но в Сирия и то с турският аскер! Това се чете от думите на премиера Йълдъръм и вицепремиера Бозаг, които нееднократно казаха, че операцията ще продължи толкова, колкото трябва и след Африн идва ред на Мюнбич, а там е една от военните бази на краварите. Не случайно непосредствено преди операцията, шефа на генералния щаб и националната сигурност на комшиите отидоха в Москва и решиха детайлите по операцията! Уникално разумен ход от страна на руснаците! Хем удрят краварите, хем си спестяват от военните разходи привличайки турският аскер, защото е много по-удобно да се ползва добре подготвена артилерия, вместо да се дислоцира от Русия и не на последно място, по такъв начин се постига една геополитическа задача - отцепването на 80 милионна страна от интересите на кравария! Не случайно един от най-популярните видове спорт в Русия е шахмат!

    Коментиран от #22

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Изумен

    103 11 Отговор
    Не мога да разбера туй българина какво нещо е. Американците, НАТО, всички казват,че Русия е изключено опасен противник, добре въоражен и с безкрайни ресурси, нашите тук - руснаците били нищо. Като да нищо, защо има НАТО, цял съюз срещу една държава! Нека всеки по отделно се опита срещу тях. Да, ама другия път. НАТО е на принципа на циганите - много ли сме, сме ербап, по сами - никакъв к... не става!

    Коментиран от #28, #29

  • 24 Зигмунд

    43 9 Отговор
    Замирисва ми на нов съюз - Русия & Турция!
  • 25 лента с топка

    14 63 Отговор
    Ванга е кажувала дека през 2018-та на Русия ке и свършат патроните

    Коментиран от #30

  • 26 Темиме дарий

    13 47 Отговор
    Е ка да са отмъстили освен с повече водка в дажбите забрана за полети да не им свалят и останалите фърчила казачок и висоцки хахахахах
  • 27 Иван

    6 18 Отговор
    А защо сега..защо не преди това?
  • 28 Наблюдател

    21 65 Отговор

    До коментар #23 от "Изумен":

    Това е и целта на руската кочина, да няма НАТО и да постъпва с всичките си съседи както направи с Молдова, Грузия и Украйна. Защото ако тези държави бяха членки на НАТО Русия нямаше да им анексира територии. Разбра ли защо е НАТО и защо всички бивши страни от соцлагера членуват там?

    Коментиран от #31, #33, #101

  • 29 незнайко

    14 9 Отговор

    До коментар #23 от "Изумен":

    Браво, и аз съм го мислил това, но не съм го казвал. Има желязна логика в думите Ви !!!
  • 30 Ванга

    54 16 Отговор

    До коментар #25 от "лента с топка":

    Руските патрони никога няма да свършат.ке се изправи Русия !Слава на Владимир !
  • 31 Изумен

    50 6 Отговор

    До коментар #28 от "Наблюдател":

    Така де, точно като циганите! А един съюз Китай, Русия, Турция и Иран как ти звучи. На мен доста добре. Въпрос на време е Турция да излезе от НАТО. Тогава да видим колко ще са им силите на натовските моми!

    Коментиран от #34, #35, #39

  • 32 Йодл

    6 35 Отговор
    То не беха свалени самолети въртолети утрепани пилоти и малкия мук не верва още че има война с него подобно на оня глупак де му викат железниьо хаха и хитлер го стреля а он не верва хахах
  • 33 Въпрос

    43 7 Отговор

    До коментар #28 от "Наблюдател":

    Америка и Европа пък какво ги боли корема за Украйна, Грузия и Молдова?! Те големи светци тез бе! Защо не идат да правят добро в Африка и латинска Америка? Защото там няма мъни! И там живеят хора, ама не баш! Лицемерни гадни същества!

    Коментиран от #38

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Наблюдател

    14 36 Отговор

    До коментар #31 от "Изумен":

    Фантазиите са хубаво нещо, стига да не се възприемат като реалност. До вчера наричахте Ердоган ислямофашист, обвинявахте го във връзка с ИД, а днес го слагате да съюзник на Русия. Несериозно е. А още по - несериозно е да пришивате и Китай към евентуална руска авантюра против НАТО. Знав, че това е стара русофилска мечта, но Китай е държавата с най-мощната икономика на света и за нея Русия е единствено суровинен придатък, а не съюзник, страдащ от параноична ненавист към САЩ и Запада. За разлика от Русия Китай не страда от комплекси спрямо тях.

    Коментиран от #43

  • 36 ха ха ха

    4 12 Отговор

    До коментар #22 от "Наблюдател":

    Хахахаха - пияната... само за пиене мислиш :D

    пише се "пяната", копирай си го за следващия път ;)

    Коментиран от #40

  • 37 Бог прощава ,Стингър не

    12 24 Отговор
    Ето ви едно до друго качествено оръжие и неговия сурогатен аналог ПЗРК Игла.
    Който най вероятно мнозина не са и го чували.
    Понеже въпреки ,че е изкопипан от Стингър постиженията му са значително по скромни ,да не кажа отсъстват.
  • 38 Наблюдател

    4 31 Отговор

    До коментар #33 от "Въпрос":

    Боли ги, че руската кочина не спазва международни договори под, които е сложила подписа си. Все едно, да съм ти продал апартамент, а след години да ти го взема, защото навремето е бил мой.

    Коментиран от #44, #68

  • 39 СссереМ

    12 3 Отговор

    До коментар #31 от "Изумен":

    Няма ли да включиш и С.К. в тоя "съюз",не друго ама само той има топки да се бъзика с америте,другите са въздух под налягане.
  • 40 Наблюдател

    3 7 Отговор

    До коментар #36 от "ха ха ха":

    Ако си писал от мобилен трябва да знаеш как стават тия грешки.
  • 41 Uflaf

    5 17 Отговор
    Турците са маша на Руснаците и вожда им е пророка на Путин.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Изумен

    35 7 Отговор

    До коментар #35 от "Наблюдател":

    Бъркаш, и то много! Ердоган ще е дружка с руснаците занапред, защото преврата му го спретнаха САЩ, а руснаците го предупредиха една седмица по рано и го укриха в Иран по време на самия преврат. Отношенията Русия Турция се подобриха след преврата. Китай си е съюзник с Русия, отношението на китайците спрямо руснаците винаги е било добро. Америка е тази, която иска да налага 35 % мита на китайските стоки. Надали на китайците им харесва такова отношение. А Путин го харесват и самите европейци, след като 60% от направените проучвания показват, че предпочитат той да управлява евентуално държавите им пред сегашните им политици.
  • 44 Въпрос

    29 3 Отговор

    До коментар #38 от "Наблюдател":

    А американската кочина какво спазва? Точно като дърта пачавра направи боя накъде и се измъква след това. Ни лук яли, ни лук мирисали. Номерата им са точно к...ки!
  • 45 Бой

    14 3 Отговор
    Само бой ще ги оправи тия със забулените глави!
  • 46 Трол

    16 5 Отговор
    Имам чувството, че Наблюдател е платен от сайта, да вдига участието при коментарите. Няма друго обяснение, толкова невзрачен интелект не може да се е родил. Вдига интензивността на дебатите с цел привличане на реклами! А ние му се връзваме!

    Коментиран от #48

  • 47 Наблюдател

    11 22 Отговор
    Нагълтал си се с много руска пропаганда и ти личи. С лека ръка правиш геополитически съюзи, но забравяш, че руските интереси не съвпадат с турските или китайските. Дори с Иран интересите им временно съвпадат. Като дойде време да се дели Сирия ще се скара. А и забравяш, че нито Турция, нито Китай не са обсебени от маниякална омраза към Запада и САЩ, подобно на Русия. За тях те са единствено стратегически икономически партньори. Достатъчно е да сравниш стокооборота им с ЕС и САЩ и този с руската кочина, за да разбереш за какво става въпрос.

    Коментиран от #49

  • 48 Наблюдател

    5 11 Отговор

    До коментар #46 от "Трол":

    Освен грешни преценки и чувства нещо друго имаш ли?
  • 49 Изумен

    24 6 Отговор

    До коментар #47 от "Наблюдател":

    А ти къде я видя тази маниакална омраза на Русия към запада? В какво се изразява? Кажи де! Пак ще намесиш Крим, знам. Тяхното поведение е нормално в ситуацията. Аз пък ще те попитам, ако източните Родопи и района около тях поискат автономия, Турция дали няма да им окаже подкрепа?! Какво ще направи НАТО и Европа тогава? Ще ти кажа - виж Кипър и се сети сам!

    Коментиран от #52

  • 50 Трол

    2 5 Отговор
    Не, значи остава-невзрачен интелект, ама мислех, че такава тъпота не е възможна!

    Коментиран от #53

  • 51 амг вечна мощ

    21 4 Отговор
    С Руснака шега,не бива по-добре да ,не се пробвам с него ,че няма да издържат дълго .!!

    Коментиран от #100

  • 52 Наблюдател

    9 18 Отговор

    До коментар #49 от "Изумен":

    Ако беше по-образован или поне беше прочел историята на Русия щеше да знаеш, че антизападничеството, достигащо до маниакална омраза датира още от времето на Иван Грозни. И омразата е всъщност комплекс за малоценност.

    Коментиран от #54, #55

  • 53 Наблюдател

    4 18 Отговор

    До коментар #50 от "Трол":

    И аз така мислех, но ти си ги съчетал. Плюс погрешните преценки и чувства. Но така е при русофилите....
  • 54 Бесен Язовец

    16 9 Отговор

    До коментар #52 от "Наблюдател":

    А то образовани що не си нсмериш някоя по платена работа? Като някаква даскслица по Бг.език си тука и ръсиш от оскъдния си скъл . Май за др не ставаш

    Коментиран от #56

  • 55 Изумен

    21 7 Отговор

    До коментар #52 от "Наблюдател":

    Защо не се върнеш още по назад. Във времето на динозаврите например! Сигурно руските динозаври са мразели западноевропейските. Сигурно е имало и ембарго за износ на тревна маса от руската степ към европейските пазари. Спирам вече да се занимавам с теб. Под нивото ми е да си губя времето с хора от твоята величина.

    Коментиран от #58

  • 56 Наблюдател

    7 12 Отговор

    До коментар #54 от "Бесен Язовец":

    Здрасти Язовецо, пак си се разгорещил. Карай по-кротко, че да не стане някоя беля!

    Коментиран от #62

  • 57 Alarak(the truth)

    5 6 Отговор

    До коментар #4 от "СссереМ":

    Пак ли ти бе дрисня!
  • 58 Наблюдател

    12 19 Отговор

    До коментар #55 от "Изумен":

    Чудесен ник си си избрал. Неграмотните винаги се изумяват, когато научат някои прости истини или факти. А до руските динозаври няма да стигаме, по простата причина, че името Русия се появява на картите едва през 1721 година. И още нещо, днес е неделя, но аз не съм неделно училище, за да те ограмотяване. Нека руските ти господари организират кратки курсове за придобиване на елементарни познания.

    Коментиран от #59, #61, #66, #67

  • 59 Alarak(the truth)

    10 5 Отговор

    До коментар #58 от "Наблюдател":

    Марш обратно в училище да учиш история...
  • 60 Нане

    11 12 Отговор
    Ако за всеки 30 "чалми" руснаците ще отписват по едно "самальотче" май няма да изкарат още много !!!! Хахахахаха !!!
  • 61 Alarak(the truth)

    5 11 Отговор

    До коментар #58 от "Наблюдател":

    А за киевска русия да си чел нещо, силно ме съмнява понеже си неграмотник...

    Коментиран от #64

  • 62 Бесен Язовец

    3 3 Отговор

    До коментар #56 от "Наблюдател":

    Е като стане нали се сешташ мн.ми е зор

    Коментиран от #65

  • 63 Кракра

    7 7 Отговор
    Мдааааааа... ликвидираните сирийски бунтовници свалиха самолет на изтеглената руска армия...
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Наблюдател

    9 11 Отговор

    До коментар #62 от "Бесен Язовец":

    Все пак внасяш свежест във форума, не искам да те загубим. Пък си и подходящ за министър на образованието в правителството на ОФ, ако матушка Русия ни освободи за трети път.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Трол

    9 13 Отговор

    До коментар #58 от "Наблюдател":

    Публикувано във факти.бг: че името Русия се появява на картите едва през 1721 година...
    Хахахахаха-През 1547 г. в Москва великият княз Иван Грозни е коронован за всеросийски цар и самодържец...
    Асо не броим Киевска рус, щото то Рус си е направо и по име Украйна а не Русия, нали? Ако не броим и Московското княжество, щото то не е създадено от руси а от московити, че даже и татари-монголи! И като ти казвам, че зад черепния ти лоб витае космическия вакум, ти не та не-само съм прост! Е не си прав, нещата са по-зле!

    Коментиран от #69

  • 68 Румяна Костова

    16 5 Отговор

    До коментар #38 от "Наблюдател":

    1000 американски инструктори обучават ония,демократичните опозиционери!А защо ли стои въпросът кой е доставил преносимия,зенитен комплекс?Нали теоретичното обучение върви с практиката.Или ,,интелигентните,,схващат само като им се покаже на картинка.

    Коментиран от #70

  • 69 Наблюдател

    8 17 Отговор

    До коментар #67 от "Трол":

    Зададох ти елементарен въпрос руски троле, а ти носиш от девет кладенеца вода, за да доказваш незнайно какво. Така, че космическия вакуум витае зад нечий русофилски лоб. Нали и господарите ви си падат по Космоса. С тия бомбастични ВКС например.
  • 70 Наблюдател

    8 18 Отговор

    До коментар #68 от "Румяна Костова":

    1000 инструктори засега съществуват единствено в руската пропаганда и промитите русофилски мозъци. Ракетата е руска, най-вероятно "Игла" и е дадена или пленена от кюрдите. А защо руснаците са дали на бившите си приятели кюрдите ПЗРК и срещу чии самолети може сами са се досетим.

    Коментиран от #71, #88

  • 71 Бесен Язовец

    15 5 Отговор

    До коментар #70 от "Наблюдател":

    Те САЩ призиваха Турците да се въздържат около Африн че имат контингент там от 1000 човека тоя седнал да ми дрънка за Руска пропаганда! Не тебе май тия дни синята Луна не ти се отразява мн.добре а?

    Коментиран от #72

  • 72 Наблюдател

    4 14 Отговор

    До коментар #71 от "Бесен Язовец":

    От къде са тия цифри бе Язовецо, нали от руски източници. А от руските официални източници какво друго, освен руска пропаганда очакваш? Освен това нали някой трябва да им е виновен за сваления самолет и не искат да признаят, че е свален с ракета дадена от руснаците на кюрдите, по времето когато бяха приятели с тях и врагове с турците.
  • 73 Знаещия

    23 0 Отговор
    От доста време наблюдавам как спорят русофили срещу американофили. Приличат ми на малки деца които всеки плаши другия с батко си. Бих желал да попитам къде мога да си кореспондират с българофили . Защото без значение кой батко е по силен за нас и в двата случая резултата ще е пагубен. Швейцария задължава всяко семейство да има собственно бомбоубежище-факт Явно тяхните управници мислят за народа си. А нашите се държат като ощипани моми иизопщо не им пука че на 1000км се води война. На всякъде бомби стрелби а на българина не му позволяват един пистолет за самоотбрана да си купи. Лишават българина от конституционното право да се защити, както себе си така и семейството си. Това се отнася за всички оправлявали до сега.

    Коментиран от #94

  • 74 Патриот

    15 6 Отговор

    До коментар #10 от "не си го пожелавай":

    И другото - САЩ иска война, Русия не. Русия удря директно там където си иска в рамките на необходимото.
    САЩ искат да унищожат Русия, но нямат топки а и очевидно нямат възможност. За това използват тиквени републики и от арабският свят за да удрят Русия, понеже са страхливци. Както се казва бъркат в огъня с чужди ръце.

    Коментиран от #76, #77

  • 75 Бат Мишо

    6 0 Отговор
    мойта версия е че е бил избамкан от кюрди попогрешка е е турски- прекалено бързо заръсиха съболезнования
  • 76 Наблюдател

    5 17 Отговор

    До коментар #74 от "Патриот":

    За руски патриот си добре подкован с руска пропаганда. Миролюбива Русия като обкръжена крепост, лошия Запад, който иска да я пороби, бля, бля, бля....

    Коментиран от #78

  • 77 Нарком

    4 4 Отговор

    До коментар #74 от "Патриот":

    Не ги подценявай , имат опит . Те затриха непобедимото СеСере , та Горно волта ли ще им си опре
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Бесен Язовец

    4 1 Отговор

    До коментар #81 от "Наблюдател":

    Ти колкото и да вдигаш платната вятър,вятър нямаш!
  • 83 стоян георгиев

    6 9 Отговор
    руснаците правят политика и от смъртта на пилота си.1000 американски инструктура имало в идлиб????!!!!!тва като полската армия в донецк!!!!а и отмъстили като убили 30 джихадиста.само дето са убити 30 цивилни от които 8 деца ама тва са подробности ,а и кои го интерасува нали са чалми!!!!!по новите инструкции турците не са чалми да се знае.иначе в нета има видео на свалянето на руския смолет както и системата с която е свален.нито са някаква таина нито е високотехнологична,дори са руска!!!!истината е че руснаците заради офанзивата на тигрите вкараха в рискова ситуация въпросните су та и от няколко дни бунтовниците ги поразяват,а вчера и свалиха един.обаче в русия както обикновенно виновни няма ,а виновни са фашистите!
  • 84 аса

    6 1 Отговор
    "факти" агитира за подлата извратена конвенция! Вече няма съмнение!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 кучо

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "СссереМ":

    Много минуси си събрал ве Серсем .
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 RIDIK

    7 11 Отговор
    Казах ви аз, че няма никаква разлика между национал-социалисти, фашисти и комунисти. Едно време германците за един убит от партизаните немски войник в Париж са разстрелвали по 3-ма французи. Днес руснаците за един убит пилот убиват 30 сирийци. И германците във Франция и руснаците в Сирия са отишли да раздават бонбони, шоколад и печени патки. Защо наказват ? Защото някой им се е опънал, когато бомбандират къщата му ? На руснаците трябва да им издадат "вълчи" билет на всякъде по света. Който не знае, какво е това да прочете какво са правили комунистите у нас с неудобните, учените и имотните веднага след преврата на 9 септември. "Вълчи билет" е разрешение за убиване на вълк. Руснаците по цял свят трябва да шават със страх. Заслужават си го и цивилни и военни. Всичките са един сорт Пухлеровци.
  • 90 ЦГМ

    4 9 Отговор
    а какви високоточни оръжия използваха срещу Турция когато има свалиха самолет и убиха пилота? Никакви, вадят високоточни оръжия само на умрели лисици
  • 91 МОНТЕ КРИСТО

    12 4 Отговор
    Във Сирия са най силните армии които не могат да се справят с Руската военна мощ. Ние не може да купим няколко самолета и фрегата, а искаме да се мерим с великите държави. Затова вместо военна фрегата, да се купи риболовен кораб които да консервира на място уловената риба. Доколкото за военните самолети, ние нямаме държавна авиокомпания за превоз на хора и товари, но искаме да станем донори и спонсори на краварските съединени щати, като искаме да им купуваме летящите ковчези.
  • 92 Ттт

    3 6 Отговор
    Колко руски самолета паднаха вече?
    Нещата с руската авиация не са обнадеждаващи!!!
  • 93 Dada

    3 9 Отговор
    А какво търсят руснаците там? Каква работа имат там? Май се отнася за едни газо и петролопроводи от юг, които искат да възпрепятстват. Тоест да продължи монопола със скъпите газ и петрол за нас- европейците! Докога?
  • 94 Румяна Костова

    8 1 Отговор

    До коментар #73 от "Знаещия":

    Много сте прав,господине.Не зная за другите,но на мен българските политици не са ми интересни,а и от тях нищо не зависи.Така,че колко пъти Бойко ще прескочи до Инстанбул, и дали правилно ще преброи лифтовете в Давос, не ме вълнува.А и от развитието на събитията по оста Америка-Русия ,зависи и нашата Балканска съдба.
  • 95 инфо

    7 1 Отговор
    явно тука почти няма хора, които да са гледали Zeitgeist... Документален , който по опростен начин обяснява как работи света и също така как американците се бъркат навсякъде!
    А моето мнение по темата е следното: Руснаците не са цвете за мирисане, но САЩ пък са лайнари, които обичат да се бъркат навсякъде! И то само с една единствена цел! ПЕЧАЛБА!
    Най-добре изгледайте филма, за да не говорите празни приказки! Има го в замунда!

    Коментиран от #96

  • 96 Zeitgeist

    1 1 Отговор

    До коментар #95 от "инфо":

    "Инфо" е прав, гледайте филма Zeitgeist...
    за да знаете как работи света
    и да не се нападате взаимно!
  • 97 Floro

    2 0 Отговор
    А не е лошо и да се замислите какво точно гръмна в китайското пристанище, та направи бомбен кратер и изгори до овъглен метал хилядатина автомобила, и пак се замислете дали жълтите много обичат Хамериканците!
  • 98 Stoich

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "СссереМ":

    Можеш ли да назовеш поне едно оръжие, използвано през ВСВ в Европа от СССР и Райха, на което американците са имали по-добър аналог?
  • 99 ГДР

    2 0 Отговор
    Турчулята станаха русофили, хахахх !Побърка ви тоя Ердоган, луди станахте !
  • 100 Хел

    1 1 Отговор

    До коментар #51 от "амг вечна мощ":

    Кадето стъпи руски ботуш трева не расте
  • 101 Хел

    0 1 Отговор

    До коментар #28 от "Наблюдател":

    Ти от коя кочина ако изобщо има такава

    Коментиран от #102

  • 102 Pe6ko

    1 0 Отговор

    До коментар #101 от "Хел":

    Абе, какви са тия "новини" с дата от февруари? Та днес сме в средата на април!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания