Last news in Fakti

7 Февруари, 2018 18:02 4 320 59

Западът има алергия към успехите на Русия

  • русия-
  • сергей лавров-
  • западът

Сергей Лавров отново призова за диалог

Западът има алергия към успехите на Русия - 1
Снимка: БТА/AP

Западните страни имат алергия към успехите на Русия. Това заяви руският външен министър Сергей Лавров, цитиран от ТАСС.

„В сегашните условия доминира историческия Запад. В епоха на многопололярност обаче, при много наши западни и европейски съседи се наблюдава алергия към успехите на Русия във вътрешен и външен план.

Създаването на многополюсен свят не е лесно. Голямото съпротивление ще продължава, както с нелигитимни методи, така и със заобикаляне на устава на ООН. Това води до ерозия на международното право. Стараем се тези тенденции да бъдат приглушени“, заяви Лавров.

Той заяви, че Русия е готова за диалог, основан на взаимно уважение. Според Лавров санкциите няма да повлияят на Русия да промени курса си към развитие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вулканизатор

    53 16 Отговор
    Много точно казано!
  • 2 Алергичен

    52 13 Отговор
    Това е вярно
  • 3 гражданин

    42 13 Отговор
    ресурсите намаляват димукратите ревът ......
  • 4 Българин

    25 70 Отговор
    И какви са успехите на Русия? Да превърне във врагове всички свои близки приятели, включително и най-близките си братя си от Украйна, отнемайки им територии и анексирайки Крим. Или помощта и за касапина Асад, който избива най-безмилостно своя народ? И както винаги по стар руски обичай крадецът вика , дръжте крадеца! "Нелегитимни методи", "заобикаляне на устава на ООН"-всичко онова, с което Русия блокира резолюции на ООН насочени към приятеля на Путин Асад или към руското прокси в ядреното изнидване към САЩ и Запада Ким!
    И призовават за уважение, каквото например никога не са проявявали към България!
  • 5 Петър

    26 67 Отговор
    Русия не само че няма никакви успехи ами и затъва все повече в изолация от цивилизования свят. Всички новини от там са чиста пропаганда и лъжи. Истината е че хората в собствената им страна измират от недоимък а те взели да спасяват сирия . Дали някой нормален човек в русия го интересува асад. Но и те като нас си седят и мълчат докато някакъв пенсионер им жертва децата в една война която е важна дамо в болния мозък на човека с име на женски полов орган.

    Коментиран от #8, #10, #26

  • 6 Росо

    25 20 Отговор
    Някои българи много ни мразят! Наистина жалко, че така оценяват нашата държавна политика. Дано не ни мразят и лично, че кво толкова, ние нямаме лоши чувства към българите генерално.

    Коментиран от #11

  • 7 Хамериканския тролак Kacanin къде си?!?

    22 14 Отговор
    Айде заработвай си надника да не те напляскат по ззадника!!
  • 8 гост

    29 8 Отговор

    До коментар #5 от "Петър":

    Истината може да я прозреш, ако имаш малко мозък и си пуснеш steetview.
  • 9 Коневръз 12

    11 7 Отговор
    Вярно е да!На Запад да направят първо петел от г**на пък тогава да се надуват.
  • 10 До пешката

    43 17 Отговор

    До коментар #5 от "Петър":

    Пешо, Пешо.. ти хептен си бос по някои реалии.. ти в Русия ходил ли си бе човек? Я отиди за малко и виж! Обиколи няколко града! Обиколи Златният Обръч! Ти сега сигурно и Златният Обръч не знаеш какво е.. ама като отидеш питай, руснаците не са зли хора като нас.. ще ти кажат.. Отиди в Питергоф и виж.. ти сега Питергоф сигурно със Санкт Петербург го бъркаш.. близко е, ама виж, за да разбереш за какво ти говоря! Като се сетих за Санкт Петербург, непременно отдели малко време за този град! Виж Ермитажа! Ако цениш изкуството, те предупреждавам, че само за Ермитажа един ден няма да ти стигне! Отиди и виж, преди да ръсиш глупости! Ама е малко скъпичко, да ти кажа! С една директорска заплата в София, едва ли ще можеш да си позволиш нещо повече от евтин хотел за гастарбайтери. А като виждам какъв ти е капацитета по написаното от теб самия, единственият начин да видиш Русия е да миеш тонове чинии в Лондон, за да може да си го позволиш! Така че поне си трай
  • 11 Българин

    18 42 Отговор

    До коментар #6 от "Росо":

    Предателите русофили, които с гордост се представят за руснаци никой не ги обича. Нито, ние, българите, нито руските им господари. Всеки ги презира.

    Коментиран от #15, #42

  • 12 mediator37

    28 10 Отговор
    Оставете политическата форма на управление. Русия отдавна е капиталистическа държава и икономическите успехи при правилна икономическа база са гарантирани.
    Вижте Китай. Една единствена партия компартия, но има всички видове частна собственост. Има ли успехи Китай? Има.
    Тава е положението и с Русия. Неминуемо в Русия ще става стандартът по-висок и икономическите успехи и иновациите ще вървят нагоре, точно защото има частна собственост. Частната собственост е рецептата за успеха и Русия я има.
  • 13 Kcaniba

    37 10 Отговор
    Да!!
    Лавров е точен както винаги!!!
    Външния номер 1 на 21 век
  • 14 акнякой ощенезнае или неиска дапризнае

    17 36 Отговор
    Русия е котвата пречеща на България да отплава към щастието си.

    Коментиран от #16

  • 15 дивеч

    17 8 Отговор

    До коментар #11 от "Българин":

    Стига си се плюнчил, ай откривай ловния сезон за русофилите! Да те видим що за ловец си!

    Коментиран от #17

  • 16 Kcaniba

    19 9 Отговор

    До коментар #14 от "акнякой ощенезнае или неиска дапризнае":

    А и ти си от другият бряг...
    Анадолия
  • 17 Българин

    11 18 Отговор

    До коментар #15 от "дивеч":

    Ловен сезон няма да има. Ще ги подложим на лечение по метода на Д-р Стамболов.
  • 18 Тръмп

    17 32 Отговор
    Видяхме ви успехите,два свалени самолета от козари и овчари!:):):)Лавров е царя на Дебилите по света!:):):)Само Дебили могат да му повярват!:):)
  • 19 Kcaniba

    16 16 Отговор
    Пиночет излекува Чили от червената чума!
  • 20 Kcaniba

    12 33 Отговор
    Лавров е политик , Колкото бояришинка е питие,айде наздраве на всички в коневръза,за родину,за фалша в който Русия живее,за Троловете на злото! Слава Россия! Пропаганда,терор,лъжи,убийства, концлагери, ГУЛАГ, Белене....Сто години Империята на злото,над сто милиона жертви на червения терор!!!
  • 21 гражданин

    12 26 Отговор
    Тези дрънканици на бушмена ги слушахме във времето на управление на Кпсс колко много сме напред, и колко много загива Запада!И по тази причина руснак и българин който можеше избяга в загниващия Запад и никога вече не се завърна в "големия успех" на изтока!

    Коментиран от #31

  • 22 моля

    15 21 Отговор
    Много съм объркан. Някой да изреди успехите на Русия моля..

    Коментиран от #24, #49

  • 23 Kcaniba

    11 28 Отговор
    В доклад на правителството през миналата година ,Русия е заплаха за националната сигурност на България!!!Така ,че всички руски агенти,тролове и вся сволочь здьес,са антибългари проклятието на България!!!

    Коментиран от #25, #53

  • 24 Kcaniba

    12 25 Отговор

    До коментар #22 от "моля":

    Москвич, ЗАЗ, ушанки,ватенки, лагери на смъртта, бояришинка,....
  • 25 Кcaniba

    21 12 Отговор

    До коментар #23 от "Kcaniba":

    Русофобиятае ментално увреждане!
    Опасност е за носителя
  • 26 Фриман

    16 8 Отговор

    До коментар #5 от "Петър":

    Погледни на Уолстрит, после ще мрънкаш! В отличето от амерска икономика, руската се развива честно, подкрепена от кюлчета злато и темпове на развитие на бизнеса и малка безработица!
  • 27 docenta

    10 24 Отговор
    русия е гнойната пъпка която ръсте на к...ра на света,но скоро ще се спука и ще изпръска цялата кремълска шайка
  • 28 ККК

    9 16 Отговор
    Между другото тоя черньо от коя раса е някой да каже, че чистите руснаци са бели хора определено??? А и вие коментиращите??? По принцип ние белите хора се подкрепяме - вижте Навални, около него се тълпят десетки изключително красиви рускини. Чистите рускини са красиви и бяли винаги, без изключения.

    Коментиран от #35

  • 29 Пичка ви!!

    22 11 Отговор
    Никога няма да се огреят с руските ресурси западните алчни капиталисти и ги чака нова финансова криза още тая година!
  • 30 hard

    12 16 Отговор
    В колкото морски градове съм ходил в русия съм виждал само пияни руснаци бягащи от проблемите си!Като изтрезнеят проблемите им са си същите!Например отивам в гр.Туапсе което е малко градче.Имаше един ресторант Нептун и там служителките на ресторанта ни каниха с думите :" Ета ресторааан".Влизаш в него и се озоваваш в голвмо помещение на което пода беше в мозайка само и на една маса двама руснака от които единия беше постояяно усмихнат.....защо ли?!
  • 31 гражданин

    10 17 Отговор

    До коментар #21 от "гражданин":

    Колкото минуса да надраскате на коментара ми истината за бедността на Бушмения ще си остане и то завинаги!Имало е мъж с фамилия Смирноф който е избягал в загниващата Северна Америка и там си прави бизнес с водка и просперира завинаги.А българина Джон Атанасов българина който бяга от България в комунизма на Бкп и Кпсс прави бизнес с компютри въз основа на която техника ние сега си пишем коментарите!А в Бушмения щеше ли да я произведе тази техника, а.....едва ли!Бушмена мисли само оръжия, насилие и смърт!!!

    Коментиран от #41

  • 32 Монго

    24 8 Отговор
    Публикувано във факти.бг: А българина Джон Атанасов българина който бяга от България в комунизма на Бкп и Кпсс прави бизнес с компютри
    Алооооо, Джон Атанасов е роден в Хамилтън САЩ през 1903 г.! Какви комунисти, социалисти, марсианци и афганистанци! Ееей, ама много сте зле НПО пълзящите!

    Коментиран от #39, #43

  • 33 Тръмп

    14 18 Отговор
    Запада има алергия от 100годишен комунизъм в Русия,която до скоро беше ОНД,а преди това СССР!Мени си имената според Вожда!:):):)След Путин как ще се прекръстите?:):):)Обгазия или Комунагия?:):):)Водкостан пак ще ви отива!:):):)

    Коментиран от #37

  • 34 Гост

    12 13 Отговор
    Браво, Лавров, отлично! Айде сега иди дай 1 долар за поредната благотворителна акция за операция на руско дете в САЩ, Великобритания или Германия.
  • 35 Kcaniba

    7 9 Отговор

    До коментар #28 от "ККК":

    По принцип, Пушкин, кой черньо е!??
    Княз Юсупов, Княз Багратион!??
    Мишки, не разбрахте ли, ме руската култура облагорадява маймуняците, а западната е Шушана и тоталто циганизиране!!!
    Един аналог, освен Зинадин Зидан))), нищо, че е прозфутболист и е като Боженката - става за шушанчето, дайте плииз...
  • 36 Русофил

    14 10 Отговор
    Да живее Русия и вечната дружба между нашите народи ,Не се гаси това що не гасне!
  • 37 Kcaniba

    16 6 Отговор

    До коментар #33 от "Тръмп":

    Комунизъма
    или по точно - болшевизъма е роден в Германия от банда евреи
    Четете бря, лумпмени

    Коментиран от #46

  • 38 hard

    6 11 Отговор
    Ами щом Джон Атанасов е роден в Америка алоооу това звучи още по-лошо за Бушмения!Това означава, че има хора които са се осетили от геноцида на Кпсс и Ленин доста по-рано!
  • 39 Румяна Костова

    9 6 Отговор

    До коментар #32 от "Монго":

    Българина Джон Атанасов даже и не е знаел български,слушах интервю с него от едното време и се е определял като американец,както повечето успели хора там.Ние станахме като македонците.
  • 40 hard

    6 5 Отговор
    Ами както казах преди малко, че за Кпсс/Бкп това звучи още по-лошо, че който е можел да избяга от оковите им го е направил!Нали така Румяна Атанасова и МонгоХубава вечер на всички!
  • 41 Румяна Костова

    8 8 Отговор

    До коментар #31 от "гражданин":

    Гражданино,не се натъжавай от минусите.Слагай си ти в един кюп,вотка,таткото на компютрите,смърт,ужас,КПСС преди 1917.Все ще се намерят по-неграмотни и от теб,за да ти драснат +.

    Коментиран от #48

  • 42 РОСО

    9 7 Отговор

    До коментар #11 от "Българин":

    Не си прав! Познавам бая русофили и някой да ги презира личностно не съм чувал... Са не казвам, че са цветарски магазин, ама твоето е баш грешно. Средностатистически са пичаги в обществото. При тях възможността лично да видиш лошо е доста ниска... Почти съм готов да се закълна, че техните намерения никога не са зли! Пък ти си мисли къв си убавец!
  • 43 гост

    11 3 Отговор

    До коментар #32 от "Монго":

    Човечето, на което си отговорил страда от остра форма на "русофилска деменция". Миналата седмица пак му обяснявах кога и как "българинът" John Vincent Atanasoff е "избягал" от комунистите.

    За някои хора няма просвещение, а едно единствено спасение! Мъртви, продажни душички!

    Коментиран от #44

  • 44 гост

    2 4 Отговор

    До коментар #43 от "гост":

    "русофобска деменция" грешка

    Коментиран от #45

  • 45 гост

    5 3 Отговор

    До коментар #44 от "гост":

    Уффф сега виждам, че и за Смирноф куку-то си е измислил история, различна от действителността... следващото може би ще е нещо по-актуално: примерно за самоукият програмист Касперски, който избягал от комунизма на СССР в САЩ и там основал и развил антивирусният си софтуер.

    Само лъжите на още един умник в държавата могат да се мерят с тези на този форумен гении на мисълта.
  • 46 Kcaniba

    9 11 Отговор

    До коментар #37 от "Kcaniba":

    Русофилите са токсични Антибългари!
  • 47 Antymediator

    7 8 Отговор
    И какви точно са успехите на Русия ?!
    Да се опитва да дестабилизира държави като България, Македония , Черна гора, Молдова, Грузия, Армения,Украйна,...., да ги изброявам ли всички съседи на Русия ?!

    Коментиран от #52

  • 48 Дони

    4 9 Отговор

    До коментар #41 от "Румяна Костова":

    Да не би да е излъгал нещо.Колкото до успехите на Русия, Лавров вероятно има предвид окупацията на Крим. Е, няма как да има диалог .Какви други успехи ,каква алергия, автомобилостроенето ли , електрониката ли, козметиката , модата ли? Умират си рускини и руснаци за всичко
    европейско от изброеното по горе.Отидете , вижте и тогава пишете.
  • 49 Знаещ

    8 5 Отговор

    До коментар #22 от "моля":

    Например след две години абсолютно неуспешни военни действия на САЩ и ЕС срещу ислямска държава Русия се включи и намали териториите контролирани от и.д ДЕСЕТ ПЪТИ. Преди това по време на краварите и.д се беше разширила 10 пъти.
  • 50 анонимен

    4 0 Отговор
    Значи Западът изобщо не боледува от алергия :)
  • 51 цоле

    7 3 Отговор
    елцин ги беше пуснал да безчинстват из руската земя и те си помислиха , че всичко е тяхно , ама йок!
  • 52 Грък

    4 2 Отговор

    До коментар #47 от "Antymediator":

    Ами те пак ще са руски включвам и Гърция !!Натам отиват нещата !!Евросъюза потъва от ден на ден !!!Русия възкръсва то се вижда от километри !!Цар Путин възроди Русия на някои хора не искат да го разберат !Русия стои отстрани и наблюдава!!!
  • 53 Югоизточна България

    4 3 Отговор

    До коментар #23 от "Kcaniba":

    Абе пръчко хилава вземи та са гръмни някаде!!Русия никога няма да бъде заплаха за България!!Никога разбери пръшля!Русия ще ни спаси отново и този български политик който стопли отношенията със Русия тогава България ще тръгне напред.нато пато Евросъюза всичкотова ще си отиде както е дошло!Ние пак ще сме със Русия разбери защото без Русия няма да има България !!!!Ха да видим кой ще ги помогне при очертаващото се откъсване на югоизточната част от нашата територия от башибозука!!Ти на турчин вяра никога недей да имаш ,това племе е имперско племе дай му да заграбва чужди територии !!Аз живея във тази част на България и виждам какво става идва някакъв си зализан мисир и ми казва че това ще стане отново турско !Аз не искам това да се случи но ако се случи недай си Боже имам надежда само на Русия да се намеси и да предотврати тази очертаваща се наглост на феса!Затова обичам Русия !Не чакай помощ от Джон а от Иван цитат на пророчицата Ванга

    Коментиран от #54

  • 54 Наблюдател

    4 3 Отговор

    До коментар #53 от "Югоизточна България":

    От какво ще те спасява, бе руска подлого? От Съединението до наши дни руската кочина е най-големия враг на България, заедно с вас предателите-петоколонници!
  • 55 Българин

    4 2 Отговор
    Запада изпитва алергия към простотия, наглост и агресия.
  • 56 гражданин

    3 5 Отговор
    СъветЦкия съюз изпитва винаги алергия към Запада защото срещу Запада бяха от миналия век и никога не го стигнал, и няма никога да го стигне........да!
  • 57 гост

    2 5 Отговор
    и на кои успехи ви завиждат по света ???
    нагли, нахални варвари с азиатски произход...окрадахте историята, там където е стъпал руския миризлив ботуш няма нищо хубаво...само смарад
  • 58 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Я-а-а-а-а, не стига, че има ООН.
    Тя имала и устав.....
    И аз си мислех, че имаме Конституция...... !?
  • 59 simonm

    0 0 Отговор
    Помощ,замислих се и руски успех освен Путин-Медведев, Медведев -Путин не видях Кажете ми някой
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания