10 Февруари, 2018 09:11 1 589 6

На Тръмп или на ФБР вярват американците

  • тръмп-
  • фбр-
  • доверие-
  • проучване
На Тръмп или на ФБР вярват американците - 1
Снимка: АР/БТА

Американците изневериха на президента Доналд Тръмп и заявиха, че имат повече вяра на ФБР. Това сочи проучване на Marist Poll. 66% от анкетираните заявяват, че ако по даден въпрос позициите на ФБР и Тръмп се разминават, то те ще застанат на страната на Федералното бюро и едва 24% ще подкрепят американския президент.

Над 70% от респондентите заявяват, че ФБР не иска да уличи Тръмп в каквито и да било законови нарушения, а просто си върши работата. 23% смятат, че ФБР се държи преднамерено с президента на САЩ.

„Ако Белият дом е разчитал на това, че с публикуването на „Досието Нунес” ще успее да настрои общественото мнение срещу ФБР, то това не се случи”, казва Ли Мирингов, директор на Института за изследване на общественото мнение. В документа се съдържат обвинения, че Бюрото е подслушвал член на предизборния екип на Тръмп в рамките на разследване за руската намеса в изборите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    8 3 Отговор
    Началото на края на Сащ....не се знае кой управлява..май имат военна хунта..
  • 2 юююююююююю

    10 1 Отговор
    На Путин вярват американците-и не само те...
  • 3 на никой

    7 1 Отговор
    и едните и другите са въздух под-налягане!
  • 4 ха ха ха

    7 3 Отговор
    Американците са прост, умствено изостанал народ, не не разбират когато някой си говори да плаши гаргите, те приемат всичко буквално и колкото повече говориш за войни, ядрени бомби и червени копчета, толкова по-зле за теб!
  • 5 Коко

    4 1 Отговор
    То на тия продажни политици как може да се вярва гледайте нашите и за краварите не питайте то нали и те ни упрАвляват
  • 6 гмйгймгймгймймкймгйч

    4 0 Отговор
    БАЙ ДОНЧО МИ ПАДНА В ОЧИТЕ ....ОКАЗА СЕ НАЙ ОБИКНОВЕН ....ТЪП МОРМОН. .....ЕТО КАК Е СПЕЧЕЛИЛ ИЗБОРИТЕ. ..НИКВИ РУСНАЦИ. .....НАЙ ОБИКНОВЕНИ ТЪПИ МОРМОНЧЕТА СА ГО ИЗБРАЛИ. ...ХИ ХИ ХИ