10 Февруари, 2018 14:43, обновена 10 Февруари, 2018 16:30 5 287 230

Свалиха турски военен хеликоптер

  • турция-
  • сирия-
  • хеликоптер
Свалиха турски военен хеликоптер - 1
Снимка: XINHUA/БТА

По време на операция в Африн е свален турски военен хеликоптер. Новината съобщи турският президент Реджеп Ердоган. Машината е участвала в бойни действия, част от операцията Маслинова клонка”. „Те ще си платят за това”, коментиран Ердоган, цитиран от вестник Hurriyet. Двама турски военни са загинали.

По последни данни до момента в операция „Маслинова клонка”, която започна на 20 януари, са убити 1141 терористи. Операцията обхваща района на Африн. Там живеят 1.5 млн. кюрди и бежанци от други региони на Сирия.

Причина за катастрофата на хеликоптера е техническа неизправност, съобщи телевизионният канал CNN Turk по данни на турският Генерален щаб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тръмп

    38 20 Отговор
    Ердоган сам си избива турчулята,ние няма да им се месим!:):):)

    Коментиран от #225

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Хасан

    22 51 Отговор
    Ще си платят...кръв ще се лее...камък върху камък няма да остане...

    Коментиран от #8, #14, #15, #230

  • 5 Гост

    44 19 Отговор
    Лъже Ерсдухан, летял е ниско, заплел е перките в "маслиново клонче" и сам е паднал на земята! Турски самолет не пада! Аскера назад не знае, "Кръгом" и пак напред! Юрууууш!
  • 6 стоян георгиев

    32 20 Отговор
    ердоган както я подкарал с убитите кюрди,скоро ще се окаже че е избил цялата им армия ,а те продължават да свалят турски хеликоптери и танкове.а и на целия зор още се мотат около границата .както казах и в предни постове турците ще имат сериозни и продължителни проблеми с кюрдите в сирия.дори и да окупират арфин и региона проблемите им с кюрдите няма да намалеят напротив ще се увеличат.беше изключително погрешен ход нападението над сирииския демократичен съюз и ердоган вместо реклама ще си направи антиреклама както пред турския народ така и пред съюзниците си.

    Коментиран от #9, #10

  • 7 Хасан

    21 35 Отговор
    Ще има Кипър 2 и ще има мир ..
  • 8 Гост

    25 11 Отговор

    До коментар #4 от "Хасан":

    Въйййййй "камък върху камък", значи потоп, като в Батак? Язък за хората!
  • 9 Хасан

    18 46 Отговор

    До коментар #6 от "стоян георгиев":

    Те не са кюрди , а комунистически терористични групи..бой по комунистическата сган

    Коментиран от #11

  • 10 Хасан

    14 29 Отговор

    До коментар #6 от "стоян георгиев":

    Хаоса ще спре и бежанците ще се върнат по родните си места...уж ”демократичен съюз” а никой не ще да са връща...

    Коментиран от #12, #22

  • 11 Гост

    26 18 Отговор

    До коментар #9 от "Хасан":

    Бай хасан от мястото на събитието, с най-изкривените новини!
  • 12 Гост

    26 16 Отговор

    До коментар #10 от "Хасан":

    Няма демокрация дето стъпи феса! То в Турция няма демокрация, че ще дадат в Сирия! Не можеш да даваш, нещо което не познаваш! Чак когато подвият опашка турците и напуснат окупираните земи, ще дойде мира в Сирия!
  • 13 ссср

    29 3 Отговор
    ирански дронове са стреляли по позиции на ISIS и са били свалени от израелски F-16 (т.е. израилтяните като послушни кученца са пазили американските терористи); в отговор иранското ПВО сваля единия F-16

    Коментиран от #16

  • 14 ХИТЛЕР

    15 7 Отговор

    До коментар #4 от "Хасан":

    За турция говориш нали?
  • 15 Зрителя

    28 13 Отговор

    До коментар #4 от "Хасан":

    Камък върху камък не оставиха от ИМПЕРАТОРСКИЯ ДВОРЕЦ В КОНСТАНТИНОПОЛ за да направят османците... джамия.... И за това ще плащат още..

    Коментиран от #18, #21

  • 16 Братя Райт

    2 17 Отговор

    До коментар #13 от "ссср":

    Утре и руски....
  • 17 Тръмп

    21 16 Отговор
    Дека ще се дене хасанчо без ердоганчо?:):):)В някое забутано българско село от където се е пръкнал!:):):)Там ще кръсти некой овен на Ердоган!:):(

    Коментиран от #19

  • 18 Хасан

    19 23 Отговор

    До коментар #15 от "Зрителя":

    Една,цивилизация е дошла и глътнала друга..лошо няма...виж гърците и разбери какви са били византийците...мързеливи,крадливи
  • 19 Хасан

    16 23 Отговор

    До коментар #17 от "Тръмп":

    Човек като няма аргументи почва да обижда..родом съм и живея в Пловдив междудругото
  • 20 Хасан

    15 30 Отговор
    С нас ли си ,българино?????...или пак ще свиеш опашка пред силните на деня

    Коментиран от #23

  • 21 Пак от зрителя

    24 8 Отговор

    До коментар #15 от "Зрителя":

    Този който руши направено от цивилизации преди векове... Няма как да оцелее.. Говоря за османците... Респ. режеп и раята... И тези от ИД.
  • 22 стоян георгиев

    26 14 Отговор

    До коментар #10 от "Хасан":

    хасанчо,лъжите ти не помагат !!!!сирииския демоократичен съюз не са комунисти писал съм го поне 100 пъти и ти си го прочел без да можеш да го отречеш мотивирано.няма страна в света освен турция да ги нарича терористи,напротив всички ги признават за борци срещу идил и то едни от наи-активните.съюзници са на нато ,бяха такива и на русия докато руснаците не се хванаха с турците.никои не бяга от тях напротив при тях е пълно с бежанци.от всички народи и вяри .пълно е при тях с християни и християните се бият в тяхните подразделения.освен това има и араби и туркмени,дори в ръководството им.терористи са по-скоро наемниците дето се бият на турска страна.сред тях има огромна група радикали от ал каида и идил и те дори не се крият.пеят песни как са се били в грозни и тора бора,викат алах акбар непрекъснато ,брадати са и мразят жените.наскоро се подиграваха с трупа на една убита от кюрдските сили и го пускаха в нета като голяма гордост.та на тия разчита ердоган да се справя с тероризма и да връща бежанците.смях!!!!аз незнам толкова ли си сляп или щото си турчин си мислиш че тоя ненормалник ще ви направи пак османска империя?язък за пътя дето измина турския народ тия 80 години щом при първия султан си забравя лошите уроци от историята !

    Коментиран от #27, #37

  • 23 Тръмп

    23 11 Отговор

    До коментар #20 от "Хасан":

    Турците още смятат,че България им е рая!:):):)Неоосманизма е турския национал социализъм,като немския от миналия век!:):)
  • 24 Меркел

    25 10 Отговор
    Ердоган си мисли че ще му се размине !!!! Ще падат тепърва самолети ,хеликоптери.все пак си е война !!А война без жертви няма.
  • 25 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    23 13 Отговор
    Аз предвиждам, че пуйките имат много да си плащат и то с кръв. Толкова много пуешка кръв ще изтече, че реките ще са нищо. Такава вероятно е Божията воля и така ще бъде, а това е така, защото турците са най-грешните хора в цялата вселена. Толкова много убийства на цели народи са направили, че могат да бъдат сравнени само с дадените жертви от световните войни. Това, че бил свален един техен хеликоптер е просто капка в морето пред това, което ги очаква. ТУРЦИТЕ ОТ ВЕЧНИЯ СИ ЛАМТЕЖ ЗА ЧУЖДА ЗЕМЯ САМИ СЕ НАБУТАХА В БЛАТОТО СИРИЯ, от където ще ги връщат само в чаршафи. Ще им излезе през носа алчността да заграбват чужди земи и да избиват невинни мирни хора. Вече идва видовден за тях и ще си плащат. Много техни близки ще реват, но аз не ги жаля, защото те са разплаквали много семейства по света. СЕГА Е ТЕХНИЯ РЕД ДА ПЛАЩАТ С ЖИВОТИ И ДА РЕВАТ НЕУТЕШИМО.

    Коментиран от #29, #30

  • 26 Гост

    18 24 Отговор
    Ако не бяха цивилните в района до максимум 3 дни операцията Маслинова клонка щеше да е приключила .....Пиша го за да го знаят всички злобари срещу ГОЛЯМА И СИЛНА ТУРЦИЯ да живее ТУРЦИЯ И ТУРСКИЯ НАРОД !!!

    Коментиран от #31

  • 27 Хасан

    11 20 Отговор

    До коментар #22 от "стоян георгиев":

    Видя ли им емблемите _ Цървена звезда.те са си комунисти..не може Запада да подкрепя терористична организация против свой съюзник..Турция е натовски съюзник..не може да се въоръжава тер .групи против съюзническа армия

    Коментиран от #35, #179

  • 28 Османчо

    17 18 Отговор
    Като за начало не се знае дали са го свалили или е техническа повреда,но като гледам ганьовците как се дървят тука пред клавиатурата ми става смешно . На въоражение има още 35 такива хеликоптера , които им разкатават задниците на терористите от ПКК , а между другото от 2018г. всеки месец се доставят по още 2 от същите до края на годината ще ги увеличат на 3 докато достигнат 120бр. понеже си ги произвеждат сами, а и да вметната още тази година почват изпитанията на Атак2,който ще е по-голям и повече възможности . Оставям ви да си ръсите тъпизмите а и един въпрос колко бойни хеликоптера има българската армия ?

    Коментиран от #33, #200

  • 29 Хасан

    14 19 Отговор

    До коментар #25 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Погледни на картата Русия и колко народи са под тяхно управление...погледни Сащ....турците ли почнаха двете светивни войни???турци ли хвърлиха атомната бомба??концлагерите?.Афганистан?Милионите избити в Ирак,Сирия,Либия!!!

    Коментиран от #39

  • 30 Хасан

    11 20 Отговор

    До коментар #25 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    За последните 10 години в Близкия изток са избити много повече хора отколкото турците за цялото 500годишно владичество..

    Коментиран от #38

  • 31 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    14 13 Отговор

    До коментар #26 от "Гост":

    Ти си поредния пуешки МАНИПУЛАТОР, но номера ти няма да мине. Значи твърдиш, че "" Ако не бяха цивилните в района до максимум 3 дни операцията Маслинова клонка щеше да е приключила ""
    Ти, на каква дрога си бе ? Вие пуйките там некви чайове сърбахте черни ли бяха, зелени ли не ми пука, но разсъдъка ви не е трезв след това. По всички телевизии като изключим пуешките дават, колко цивилни жертви има в Африн, а ти ги изкарваш едва ли не, че пазят цивилните и за това толкова се моткат с този Африн. Айде тези смешни твърдения да си ги завреш нали знаеш къде. Не е това причината за моткането ви, а това, че една шепа кюрди с леко въоръжение ви направиха на щайги.
    Твърдението ти за "" ГОЛЯМА И СИЛНА ТУРЦИЯ "" ще го видим след известно време, колко ще е голяма? За силна видяхме, колко е не можете един град отбраняван от партизани кюрди да превземете. Да не стане вместо да присвоите чужди сирийски територии да останете вие на доста по-малка такава, и да имате съсед Кюрдистан?

    Коментиран от #34, #36, #45

  • 32 Я изкарай Гано

    4 3 Отговор
    Ако е "техническа неизправност", КОЕТО е съвсем реална причина, ще си платят авиотехниците, поддържали и подготвили машината.
    Интересно е, че в Сирия започнаха да "се обаждат" безпогрешно актуални системи въръжение, което е доста СТРЕСИРАЩО за тези, решили да въдворяват ред! Инструктурите са си свършили работата явно, но не е изключено уменията да се използват срещу "свои" в даден момент(когато Аллах ги призове).
  • 33 No fes no problem

    13 9 Отговор

    До коментар #28 от "Османчо":

    Не се знае пък Ердоган заплашва че щели да си платят.Каквото и да е два феса по-малко в Сирия.Нека да доставят още че да има какво да свалят кюрдите.
    Тъпите фесове с уж великата си армия един месец не могат да се оправят с кюрдската съпротива която нито авиация има ,нито танкове нито артилерия.

    Коментиран от #224

  • 34 Хасан

    15 18 Отговор

    До коментар #31 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Абе бай ганьо ..къде влизаш с голо дупе между пиш..те...

    Коментиран от #43

  • 35 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    13 10 Отговор

    До коментар #27 от "Хасан":

    Пуйките са ничии съюзник, защото ако бяха такива, ако бяха натовска армия нямаше да се обърнат против САЩ и да се прегърнат с Русия. Така, че за пореден път света видя, че на пуйките вяра НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА ИМ СЕ ИМА. Те са предатели и като такива ще изчезнат в анадола.
  • 36 Хасан

    10 15 Отговор

    До коментар #31 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    И за Кипър така казваха ,но виж им мир ..

    Коментиран от #41

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Щастлив зрител

    13 9 Отговор

    До коментар #30 от "Хасан":

    Всеки на този свят ще потвърди ще БЪЛГАРИНА никога не е заличи нищо чуждо... Дори напротив.... Но това не важи за теб и режеп и вашите болни амбиции за османска империя...

    Коментиран от #40

  • 39 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    16 9 Отговор

    До коментар #29 от "Хасан":

    Което си е верно, верно си е. Не пуйките започнаха войните в Афганистан, Ирак, Сирия и Либия, но пуйките избиха една камара хора от всички свои съседни държави. Не очаквам да си го признаеш, защото си пуйка, но това, че не го признавате и го отричате не означава, че можете да го изтриете от историята. Няма как да стане и да отречете геноцида и срещу България и срещу Армения, в Кипър през 1974 г. и не искам да се задълбочавам още. Историческите данни за вашите зверства ги има в една камара международни исторически документи и това, че ги отричате си е единствено и само ваш проблем.

    Коментиран от #42, #47

  • 40 Хасан

    10 17 Отговор

    До коментар #38 от "Щастлив зрител":

    Ами то при вас ..който дойде ..хляб и сол ..и гиздава девойка..традиция..

    Коментиран от #44, #59

  • 41 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    12 10 Отговор

    До коментар #36 от "Хасан":

    Какъв мир има в Кипър бе пуйко смешна. Хората там не могат да ви гледат. А като казах хората, то те никъде не могат да ви гледат за това и ще се молите да ви приемат в ЕС, ама там приемат цивилизовани хора, а не пуйки.
  • 42 Хасан

    11 18 Отговор

    До коментар #39 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Кажи на Сащ да признаят геноцида срещу индианците!!!.Питай Русия за Кримското ханство ,татарите....питай Франция за един милион избити алжирци....а за милион убити иракчани....май не си чувал за тях нали????

    Коментиран от #48, #50

  • 43 тъпи фесове

    16 10 Отговор

    До коментар #34 от "Хасан":

    Пуйката ще казва кой къде да влиза ха ха ха.Гледай какъв голям прът ще му заврат на Ердогрух кюрдите.Край на турското робство колкото и да не ти харесва.
  • 44 Ха ха

    16 7 Отговор

    До коментар #40 от "Хасан":

    Питай фесовете при Одрин колко хлаб и сол сме им дали.

    Коментиран от #49

  • 45 Гост

    12 10 Отговор

    До коментар #31 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Турците не са Афганистанци не са и Виетнамци не са и Палестинци някои поддръжници на (YPG и PKK) които ги снабдяват с оръжие докато не се махнат от района там мир не се очаква скоро а и се благодарете на велика ТУРЦИЯ защото ако не беше тя тези над 3 000 000 души които бягат от войната която е по техните земи подкрепяна от демократичната и ненавиждаща комунизма страна сащ и нейното непослушно момче израел щяха да се насочат в бг.

    Коментиран от #53

  • 46 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    13 11 Отговор

    До коментар #37 от "IVAN":

    Тука сред нас коментиращите няма кюрди, но това не ни пречи да подкрепяме справедливата им кауза за освобождение от пуйчинско робство. Пуйки като теб ги наричат терористи, но никоя друга държава естествено с малки изключения не съм чул да обявяват кюрдите за терористи.
    Вие пуйките и Левски и Ботев обявихте за терористи, но за нас българите те са национални герои така, че по-леко с определенията.
  • 47 Хасан

    9 15 Отговор

    До коментар #39 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Викаш” арменски геноцид”???...няма ли арменска държава???няма ли арменци ????...има....а има ли аборигени,индианци???има ли татари в Крим????няма...това е геноцид

    Коментиран от #51, #55

  • 48 Наско

    16 12 Отговор

    До коментар #42 от "Хасан":

    Какъв САЩ намесваш милиони сте избили и сте разрушили цели култури тръгнал да се оправдава със САЩ.САЩ ли ви караха да колите жени и деца долни фесунгери?

    Коментиран от #52

  • 49 Хасан

    9 15 Отговор

    До коментар #44 от "Ха ха":

    Бил си там за няколко месец , а турците са били за 500г...+140 години

    Коментиран от #56

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 тъпи фесове

    17 10 Отговор

    До коментар #47 от "Хасан":

    И аборигени има и индианци и татари. А арменския геноцид е международно признат така че пуешките мозъци не могат да го отричат.

    Коментиран от #57, #61

  • 52 Хасан

    10 15 Отговор

    До коментар #48 от "Наско":

    Бъркаш историческите факти с художествени произведения...романи,стихове,картини....аз като гледах Рамбо си мислех че американците са победили във Виетнам ..а се оказа обратното

    Коментиран от #60, #111

  • 53 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    10 9 Отговор

    До коментар #45 от "Гост":

    Пуйко плаши гаргите нас не можеш. Циба

    Коментиран от #54, #62

  • 54 Гост

    6 4 Отговор

    До коментар #53 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    А ТРЯБВА....

    Коментиран от #58

  • 55 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    12 8 Отговор

    До коментар #47 от "Хасан":

    Арменска държава има, но избиването на 1 500 000 арменци си е геноцид. Или за теб пуйко това не е нищо,а? Е ако е така тогава дано толкова и от вашите отидат при алаха ви.
  • 56 ха ха

    11 7 Отговор

    До коментар #49 от "Хасан":

    Там сте защото ви е позволено от великите сили иначе за нищо не ставате и сега в Сирия ясно се вижда.
  • 57 Хасан

    7 14 Отговор

    До коментар #51 от "тъпи фесове":

    Думата геноцид е правно понятие ..влиза в сила през 50 и в правото не се използва термини със задна дата....арменците не са били ”чужд народ”,а поданици на империята и по време на войната са били депортирани от един район на империята в друг район ...и много от тях са емигрирали в Европа,Сащ,Канада ...или пък са се върнали в родината си

    Коментиран от #63, #65

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Наско

    14 8 Отговор

    До коментар #52 от "Хасан":

    Фактите за геноцид са признати от много международни наблюдатели.А това че ти не си разбрал в коя година се развива действието в Рамбо си е твой проблем.
  • 61 Гост

    10 14 Отговор

    До коментар #51 от "тъпи фесове":

    Да са си седели арменците на задниците и там си няколко арменци е нямало да пукнат търсили са си го и са си го намерили и те самите знаят че геноцид не е имало
  • 62 Хасан

    10 12 Отговор

    До коментар #53 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Не се плаши..само не си забравяй мястото си в хранителната верига..някои акули а други шарани

    Коментиран от #66

  • 63 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    14 9 Отговор

    До коментар #57 от "Хасан":

    Значи според твоята логика пуйките завладяват страна след страна по времето на османското робство и коренното население на тези страни стават поданици на империята така ли? Ми тогава ви пожелавам на вас пуйките да станете поданици на Кюрдистан докато съществува живота на земята.

    Коментиран от #68, #74

  • 64 Хасан

    8 13 Отговор

    До коментар #58 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Ама и ти се мислиш за ”бял европеец” така ли??? Можеш ли Южен поток да направиш??е добре ...можеш ли лифт на Пирин да направиш???

    Коментиран от #71

  • 65 Наско

    14 6 Отговор

    До коментар #57 от "Хасан":

    А те и евреите са били германски граждани ама са ги направили на сапун.Значи по твоите критерии това не е геноцид още повече че се е случило преди 50 та година.
    Направо счупи глупомера с твоята пуешка пропаганда.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Османчо

    11 12 Отговор
    Защо един клавиатурен Ганьо не ми отговори на въпроса за бройките на хеликоптерите в българската армия

    Коментиран от #69, #72, #87

  • 68 Хасан

    6 13 Отговор

    До коментар #63 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Това е било през 1300_1400 години..защо ме обвиняваш за неща отпреди 600г??

    Коментиран от #78

  • 69 Гост

    7 5 Отговор

    До коментар #67 от "Османчо":

    Отговор с повишена трудност :D :D :D
  • 70 Хасан

    8 16 Отговор

    До коментар #66 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Или си хищник или си тревопасно...не можеш да обвиниш тигъра защо е изяло антилопата?!

    Коментиран от #76

  • 71 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    10 9 Отговор

    До коментар #64 от "Хасан":

    Пуйко матова аз не се мисля за бял европеец аз съм си бял европеец, колкото и това да те дразни опушен анадолецо. А това, че Южен поток го прецакаха наши национални предатели е друг въпрос. Що се отнася до лифт на Пирин изобщо не ми трябва и съм доволен, че хората в София стачкуват, за да не го допуснат, защото на мен лифт не ми трябва. Трябва ми природа и въздух. Мога и без лифт и без ски.

    Коментиран от #73, #77

  • 72 no fes no problem

    13 9 Отговор

    До коментар #67 от "Османчо":

    Клавиатурната пуйка брои хеликоптери ха ха ха. И като има пуйколандия хеликоптери каква полза? Един месец хеликоптери,самолети,танкове,оръдия,башибозук се мъчат с една шепа хора и не могат 30 километра да минат.
    Е не е лесно като да колиш жени и деца и да се правиш на велик войн.
    Разхвърчаха се фесове и ще хвърчат още свиквай.

    Коментиран от #79

  • 73 Османчо

    9 11 Отговор

    До коментар #71 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Ти си кенефа на Европа колкото и да ти е гадно, на турски ибрика на Европа си, сега вземи един валидол под езичето и лягай да наняш :) , че ще пукнеш пред клавиатурата

    Коментиран от #82, #107

  • 74 Хасан

    7 12 Отговор

    До коментар #63 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Съветската империя завладя нариди от Сибир до ГДР и те станаха съвети...Германия и Франция с ЕС правят това което Хитлер и Наполеон не можаха да направят ..а това е да подчинят народите на цяла Европа..
  • 75 Гост

    9 10 Отговор

    До коментар #58 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Ти знаеш ли изобщо че Е.С ще се разпадне а и на Велика ТУРЦИЯ не и трябва жалкия разпадащ се Е.С а бг. да му мисли как ще връща кинтите за които им е задължена !

    Коментиран от #88

  • 76 no fes no problem

    11 8 Отговор

    До коментар #70 от "Хасан":

    Е значи няма да виним САЩ като разкъсат пуйката и направят нови държави от нея.

    Коментиран от #80

  • 77 Хасан

    9 10 Отговор

    До коментар #71 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Направи Белене....или кажи че си против котата за бежанците....да ,ама ще дърпат ушлета от Брюксел.....ей го Ердоган не иска да му дърпат ушето,не е послушен...и го обвиняват за ислямист,неосманист,диктатор...

    Коментиран от #81, #104

  • 78 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    7 12 Отговор

    До коментар #68 от "Хасан":

    Ми много просто обвинявам те, защото и днес пуйките сте си едни и същи като от преди 600 години. Мисленето ви и тогава и сега е едно и също, а който не помни историята рискува да я повтори. Като чуя, че си пуйка и ми се обръщат червата от гняв и ставам като ядрен реактор. Толкова много ви "обичам". Сега разбра ли, какви силни чувства имам към такива като теб? Ако си стоите мирно и тихо не ми пречите, но когато започнете да проявявате разни претенции към Родината ми България започвам да излизам от човешкия си образ. Вие трябва да целувате краката и ръцете на Българите, които са ви позволили да останете тук, да дишате нашия въздух и да ядете нашия хляб.

    Коментиран от #83, #84, #137

  • 79 Османчо

    14 11 Отговор

    До коментар #72 от "no fes no problem":

    Дундьо , нали се сещаш за 7 години твоите братя от ПКК каква логистична и оръжейна подкрепа им направиха САЩ и Европа , дори Франция им набавяше цимента за по-лесно. Но им се вид да края за твое съжаление , от днес пред аскера вече не останаха планински райони , сега твоите братя ще почнат да си слагат сютиени , жартиери и роклите да посрещнат аскера може да се пръсеидиниш към тях гледам , че идеологията ви е еднаква пък и толкова си ги браниш тук. Хайде тръгвай :)

    Коментиран от #85

  • 80 Хасан

    11 14 Отговор

    До коментар #76 от "no fes no problem":

    Малко е трудно ,защото турците никога не са били под чуждо владичество....и все пак Сащ не иска да се противопостави на милиард и половина мюсюлмани
  • 81 Ердо тероризъм

    7 5 Отговор

    До коментар #77 от "Хасан":

    Той си е такъв и на думи на дела.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Осмянчо

    11 8 Отговор

    До коментар #78 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Вземи се успокой младеж ,в понеделник иди да те прегледат , ако искаш и аз мога да го направя няма да те таксувам.Твърдиш , че аз ям от твоя хляб и дишам от твоя въздух , ти си болен мозък .
  • 84 Хасан

    9 10 Отговор

    До коментар #78 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Едва ли турците имат претенции към България..аъюзници сме,комшии сме...който иска качва се на колата и идва да,си покара ски в Банско,да поиграе една ръка покер ..и се връща....
  • 85 No fes no problem

    10 9 Отговор

    До коментар #79 от "Османчо":

    Пуйко ако им бяха дали оръжие каквото трябва Турция нямаше да я има вече.
    А дали са свършили планините ще видим,фесовете уж за една седмица щяха да прочистят а като гледам един месец мина и края не се види само фесове хвърчат.

    Коментиран от #96

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Османчо

    12 9 Отговор
    Пийте си лекарствата редовно и всичко ще е наред
  • 90 OMG WTF

    11 9 Отговор
    ""Те ще си платят за това”, коментиран ерГРУХан"
    "Причина за катастрофата на хеликоптера е техническа неизправност, съобщи телевизионният канал CNN Turk по данни на турският Генерален щаб."

    Кой ще си плати не разбрах? Производителят на хеликопетра ли? ерГРУХанчо май вече яко бута масло. Иначе браво на кюрдите. Да живее свободен Кюрдистан!!!

    Коментиран от #97

  • 91 Османчо

    10 10 Отговор

    До коментар #87 от "Горд Българин":

    Имат хората хеликоптери и падат , а ти какво имаш ,че нещо не се сещам ;)
  • 92 Европа

    10 11 Отговор

    До коментар #86 от "Османчо":

    И от Африка много кораби идват в Европа но това не значи че там не висят по дърветата както 80% от простите фесовете в Турция.
  • 93 Османчо

    9 9 Отговор
    А бе не знам , но явно сте много обидени ма турците :)

    Коментиран от #98

  • 94 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    9 10 Отговор

    До коментар #86 от "Османчо":

    Това че турските тирове минават през БГ, какво общо има с реването ви за ЕС? Ти, какво искаш немци и французи ли да карат тировете? Естествено, че такива бараби като вас ще ги карат. Радвайте се, че и това ви разрешават да правите иначе ще ядете камъни в анадола.

    Коментиран от #99

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Османчо

    7 6 Отговор

    До коментар #85 от "No fes no problem":

    Даааам ти можеш само да гледаш и само толкова :) , защо ли ?
  • 97 Хасан

    11 11 Отговор

    До коментар #90 от "OMG WTF":

    Остави кюрдите ,по добре си помисли за себе си ....от 50 хикяди бебета 30 хикяди са от малцинствата ..роми,турци,арменци,помаци,власи,македонци..

    Коментиран от #148

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Батко ви

    10 5 Отговор

    До коментар #77 от "Хасан":

    Ами Ердоган като неслушка няма ЕС !!!Ние слушаме и затова сме там във ЕС.но големите винаги искат малките да кротуват и големите да си правят каквото те пожелаят.ние просто нямахме друг изход докато Ердоган може би има и други виждания за бъдещето на Турция.и оставете тия караници гледайте напред не се връщайте във миналото!Няма нищо по хубаво във това да си със добър и разбран комшия.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 БЪЛГАРИН

    9 10 Отговор
    ХАСАНЧО НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ СИ ЧИСТ БЪЛГАРИН,ПРОСТО БАБА ТИ И ДЯДО ТИ СА СИ ДАЛИ ВЯРАТА,ТАКА ЧЕ НЕДЕЙ ДА КАЗВАШ КОЙ КАКВО ЩЕ ПЛАЩА

    Коментиран от #110

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Хасан

    10 9 Отговор

    До коментар #107 от "Бат Саше":

    Чети,образовай се ,учи езици...човек като няма аргументи само обижда

    Коментиран от #116

  • 110 Хасан

    11 7 Отговор

    До коментар #106 от "БЪЛГАРИН":

    Добре де...вместо да се опитваш от турчин ,от помака ,от арменеца да правиш българин...прави си българчета...
  • 111 Хасане Хасане да ..........те хване

    8 6 Отговор

    До коментар #52 от "Хасан":

    Хасане мини дръго обучение на малко по високо ниво.МИТ са ти говорили за неосманизма но това са различни неща.Турция е светска държава държава създадена 1922 година от остатъците на Османската империя.Бележи възход през годините в които се управлява като свтска държава.Сега е на път да влезе в режим на противопоставяне и може да се сринеТи като живееш в Пловдив и пишеш само по теми с Турция не е нужно излишно да провокираш с изложенията си и коментари за геноцид.Не ми хвали Османската империя.Те и млдотурците не са я харесвали.Има един български филмКапитанПетко войвода.Там е показан бита и отношенията по нашите земи и сега са такива.Кой на кого е приятел и враг.Мемет расте ли ......
  • 112 ххх

    10 6 Отговор
    Не може да обуздаете омразата си срещу Турция,но да Ви кажа:искате или не,Турция е съсед!Може да си плямпате ,колкото и каквото искате, нито Ердоан му дреме,нито на Бойко ми дреме😉

    Коментиран от #117

  • 113 Хасан

    7 10 Отговор
    Да живее българо турската дружба...
  • 114 Хасан

    8 10 Отговор
    Не хваля Османскатс империя ...това е минало заминало...но е история все пак..а и мит си няма друга работа мен ще ме обучава..но ние ще създадем едно поколение на отвореното общество..хората няма да се делят по етнос,религия и цвят на кожата

    Коментиран от #123

  • 115 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    5 10 Отговор

    До коментар #108 от "Хасан":

    хасанчо прави разлика между това да констатирам и да призовавам. Никъде не съм обиждал нечия религия, нито съм призовавал за насилие. Дай линк за това твое твърдение иначе си един ОБИКНОВЕН ЛЪЖЕЦ. Да твърдя, че исляма е тероризъм и това е констатация от действията на разни камикадзета самоубийци, които са мюсюлмани. Нещо да кажеш за това? А това, че не ме трият си е лъжа, защото самият ти можеш да видиш това стига да имаш очи. Но ти си такъв лъжец, че дори това се опитваш да преиначеш, а какво остава за друго. Вие турците заплашвате в коментарите си директно България и то не един път така, че по леко с обвиненията към мен. За разлика от теб аз съм юридически грамотен и точно за това не си позволявам директно отправяне на заплаха. А това, че не ви обичам не го крия и според законите тук не е престъпление. Словото ми не е език на омразата. Никой не може да ме накара да обичам и уважавам поробители.

    Коментиран от #125

  • 116 Бат Саше

    5 8 Отговор

    До коментар #109 от "Хасан":

    Асанчо, продължаваш със смешките! Ти мен ще пращаш да се образовам....:))))))! Никога не си намирал аргументи в кратките си спорове с мен. Въртиш се като обран евреин и скачаш от тема в тема. Казвам кратки спорове, защото не си на съответното ниво за дълги! Не си на съответното ниво нито като интелект, нито като произход. Просто за мен си унтерменшен!!!

    Коментиран от #119

  • 117 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    6 9 Отговор

    До коментар #112 от "ххх":

    Може да е съсед, но не се знае до кога. Всичко тече, всичко се променя. Може утре да граничим само с Гърция и Константинопол, а може и нова държава да възникне някъде в Северна Сирия и наоколо.

    Коментиран от #118

  • 118 ххх

    10 4 Отговор

    До коментар #117 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Така е всичко се променя, може утре да сме квартал на Истанбул 😉

    Коментиран от #124

  • 119 гост

    3 4 Отговор

    До коментар #116 от "Бат Саше":

    Мноого си тъп бе Сашеее

    Коментиран от #121

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Бат Саше

    5 3 Отговор

    До коментар #119 от "гост":

    Верно ли бе, помак?:)
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Хасане Хасане да ..........те хване

    6 4 Отговор

    До коментар #114 от "Хасан":

    Отворено общество разделя и не събира.Сорос където е минал трева не никне.Римската империя при хуните е пример за общности но и тя се е сринала.По нашите земи твърде много кръв се е проляла за да се възхишаваме от агресивни съседи

    Коментиран от #126

  • 124 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    5 5 Отговор

    До коментар #118 от "ххх":

    Да, както казах всичко се променя, може утре да сте събрани под едно дърво в анадола, а Константинопол да ви дърпа ушите от една страна, а Кюрдистан от другата страна. Какво ще кажеш за тази перспектива, а? Мислиш ли, че не е възможна, ако САЩ и Израел го решат? Май забрави, какви шамари ядохте и то на ваша територия на кораба от евреите?

    Коментиран от #131

  • 125 Хасан

    6 8 Отговор

    До коментар #115 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    "Исляма е тероризъм".. Не може така да обвиняваш милиарди вярващи...някой в името на нещо убива или взривява а ти слагаш всички под общ знаменател..и казваш че си юридически грамотен...аз не съм ти "поробител".и не те имам за "роб"...ама ти ми повтаряш постоянно за робство и аз се чувствам като наследник на плантация с роби"

    Коментиран от #132, #133

  • 126 Хасан

    6 10 Отговор

    До коментар #123 от "Хасане Хасане да ..........те хване":

    Заплахата за българския етнос не са турците..500години уж имаше "робство"но пет думи на турски не знаете...за 500години съветско владичество две поколения знаят руски....а за 10 години Евросоюз България е изправена пред обезлюдяване,обезличаване,загуба на национална идентичност, интереси...

    Коментиран от #160

  • 127 Хасан

    4 8 Отговор
    За 50 г.съветско владичество...
  • 128 гост

    3 0 Отговор
    Какво? Кога ? Как ?... Кой ? ... Лорънс Кюрдски !
  • 129 Левски

    4 1 Отговор
    Имайки предвид усложнената обстановка в Африн и Северна Сирия и опасноста от задьлбочаване на положението налага се Бьлгарска военна намеса в района с целта дасе сложи край на войната и дасе наложи мир в района Бьлгарската Армия ще проведе широкомащабна военна операция в Сирия зада елиминира всички терористични грепировки
  • 130 Голям прос

    4 4 Отговор
    Уж паднал от техническа неизправност, а малоумника Ердоган казва, че " те ще си платят за това". Кои са те, техниците по подръжката ли?
  • 131 Хасан

    3 6 Отговор

    До коментар #124 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Едно е да искаш а друго е да можеш...

    Коментиран от #141, #142

  • 132 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    6 5 Отговор

    До коментар #125 от "Хасан":

    Да хасанчо юридически грамотен съм. А това, че исляма е войнстваща и агресивна религия и е свързана с тероризма е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО. Аз не обвинявам, аз констатирам това от редица атентати на самоубийци, които са мюсюлмани. Доколкото ми е известно исляма и мюсюлманството е едно и също нали? МОЖЕШ ЛИ ДА ОТРЕЧЕШ, ЧЕ АТЕНТАТОРИТЕ САМОУБИЙЦИ СА МЮСЮЛМАНИ ? Ти може да не си ми поробител на днешен етап, но твоите разбирания и публикувани постове те правят защитник на поробителите. Ти се изявяваш като техен поддръжник така, че те слагам под общ знаменател с тях. Доколкото си спомням преди време турция отричаше, че е правоприемник на османската империя и се разграничаваше от нея, а днес нещата са точно обратните. Жалко за усилията на Ататюрк, който наистина се опита да направи от турция светска държава и донякъде успя, а сега върви по наклонената плоскост надолу към шариата и върховенството на религията, която да управлява държавата. Според теб как е по-добре една държава да се управлява от политици или от имами и всякакви религиозни дейци? Нямам нищо против да си изповядвате, каквато религия искате, но съм твърдо против да се намесвате в моята Родина България с гадните си претенции за строеж на джамии, за възстановяване на джамии, турски бани, мостове и не знам си още, какво и това при положение, че В БЪЛГАРИЯ ОСНОВНАТА РЕЛИГИЯ Е ХРИСТИЯНСТВОТО. Това, че има мюсюлманско малцинство нищо не означава. Не може мнозинството християни да е длъжно да се съобразява с една

    Коментиран от #138

  • 133 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    5 6 Отговор

    До коментар #125 от "Хасан":

    Не може мнозинството християни да е длъжно да се съобразява с една шепа мюсюлмани. Като искате ислям вървете в страна, където това е основната и религия никой не ви спира и сте свободни да го направите. Оня ердо се скъса да обяснява как е възстановил желязната църква. И, какво от това? Да не би ние да сме го карали да го прави? Възстановил една църква и вече чудо голямо, а от нас иска да възстановим една камара джамии. Къде е равнопоставеноста или според теб всичко това е нормално, а ?
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Левски

    5 2 Отговор
    Имайки предвид усложнената обстановка в Африн и Северна Сирия и опасноста от задьлбочаване на положението налага се Бьлгарска военна намеса в района с целта дасе сложи край на войната и дасе наложи мир в района Бьлгарската Армия ще проведе широкомащабна военна операция в Сирия зада елиминира всички терористични грепировки

    Коментиран от #139

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Хасан

    5 6 Отговор

    До коментар #132 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Джамията и църквата са исторически паметници... Защо трябва да се страхуваме от джамия или цьрква???никой не иска от тебе или от мене да отива в джамия или цьрква... Да заличиш едно историческо наследство е да си все едно талибан... Чупеха голите статуи на римската империя..рушаха древногръцките божества..
  • 139 Хасан

    3 5 Отговор

    До коментар #135 от "Левски":

    И трябва да се въоръжат с....памперси. Хахаха..
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    5 2 Отговор

    До коментар #131 от "Хасан":

    Какво искаш да кажеш, че ако САЩ и Израел решат да създадат Кюрдистан и чрез нея да дърпат юздите са търкиту не могат да го направят ли? Сигурен ли си в това или ти се иска да не е така? Ти май не схващаш правилно днешната политическа обстановка ? Днес управляват Русия и Израел чрез Световната банка. Когато не става с пари Израел прибягва до груба военна сила като за това използва САЩ като ръжен за постигане на своите цели. Да не забравяме и Китай, който е велик не само с икономическия си напредък, а и с огромната си армия. Така, че ако те пожелаят търкиту да изчезне от лицето на земята то повярвай ще изчезнете и никой няма да ви помни, че някога ви е имало. Не се заблуждавай с армията ви, която е едно нищо в сравнение с тези на великите. Нито въоръжението ви е на тяхното ниво нито нищо, защото ако ви биваше нямаше да купувате С-400 от руснаците и всякакво друго въоръжение. И сега не ми говори за производството ви на танкове, защото в днешно време танковете не решават войната. Те бяха добри по времето на Втората световна война, но вече са едни метални ковчези, които могат да бъдат поразени от къде ли не. А това, че израелските военни превзеха военната ви черупка преди няколко години и пребиха екипажа ви е повече от истина. Вашия ердо тогава много се пинявеше, но накрая се прибра с подвита опашка. Обори ме, ако това не е истина. Така, че вие ще се разпростирате до там, до където ви позволят големите. Навлязохте в Сирия, защото руснаците ви позволиха, а те в

    Коментиран от #143

  • 142 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    5 2 Отговор

    До коментар #131 от "Хасан":

    Навлязохте в Сирия, защото руснаците ви позволиха, а те ви позволиха, защото в момента имат икономическа изгода от вас. Не си мисли, че вече сте приятели с тях. Ще ви го върнат заради сваления руска самолет просто изчакват подходящият момент. Да не мислиш, че руснаците са забравили това? От друга страна САЩ вече ви имат зъб та си мисля, че и те ще ви наредят, но още не дошло времето. Като гледам никой не ви обича и рано или късно предполагам, че всички ще ви се нахвърлят, ако преди това САЩ не са организирали разпарчетосването ви. Това са констатации, които произлизат от наблюдението ми на съвременната обстановка по света.

    Коментиран от #147

  • 143 Хасан

    2 4 Отговор

    До коментар #141 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Прав си...съгласен съм с теб.. Евреите създадоха и контролират бейзболната бухалка.. САЩ..САЩ създадоха съвременния Ноев ковчег...и със зелена карта можеш да се качиш...САЩ искат останалия свят да има потоп, хаос...в Русия, в Европа,в Близкия изток...в Китай...и да управляват еднолично целия свят... Ако не печелят от Южен поток, Южен поток няма да го има..

    Коментиран от #146

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Хасан

    4 5 Отговор
    И именно заради това Ердоган каза в ООН,че светът е по голям от пет(страните членки на сигурност)...че светът не е този след Втората световна война.. И трябва да има нов ред..всички страни да са с равни права.. С всеки нов милиардер в САЩ, милиони африканеца умират от глад...с всеки нов милионер в България хиляди пенсионери се обричат на пенсия от 300лв

    Коментиран от #150

  • 146 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    3 3 Отговор

    До коментар #143 от "Хасан":

    Брей хасанчо, че как така с нещо се съгласи с мен? Започваш да ме учудваш. Май започваш да мислиш въпреки замъгленото си от турска пропаганда самосъзнание. Но, защо не отговори на поставените ми въпроси? Май не ти е удобно нещо, а? Защо не каза - Да вярно е, че терористите самоубийци са мюсюлмани. Не ти е удобна тази истина ли? Е, колкото и да не ти е удобно да го признаеш истината е такава и тя е видна за целия свят.

    Коментиран от #149, #151

  • 147 Хасан

    4 6 Отговор

    До коментар #142 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Да, Израел и САЩ не искат Турция с влияние сред мюсюлманите в Близкия изток..искат да препречат да се развива и затова Турция игра руската карта.пусна Русия в Сирия..Ленин помогна на Ататюрк при създаването на републиката.Турция помогна на Сталин като не разреши на Хитлер ) за разлика от България/да открие втори фронт от Кавказ..

    Коментиран от #158, #159

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Хасан

    3 8 Отговор

    До коментар #146 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Ако знаеше исляма щеше да знаеш че да убиеш невинен е най голям грях и директно си за пещите на ада...Мюсюлманите бяха успешно използвани от Запада да създадат зелена стена пред червената комунистическа напаст..Бин Ладан и "приятели" се справиха с Червената армия в Афганистан
  • 150 Бай хой

    8 0 Отговор

    До коментар #145 от "Хасан":

    Асанчо, я бясни как точно люлката на цивилизацията източна европа и мала азия се превръщат в изостанали зони след нашествието на османските орди. Времето на развитие там спира за стотици години. И западнала европа започва да доминира. Какви уроди спират развитието на културата и образованието. И доминират жестокоста на мизирките и алчността на дебилите.

    Коментиран от #152, #153

  • 151 Хасан

    2 6 Отговор

    До коментар #146 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    След края на Студената война..когато всички станахме капиталисти за една нощ..На Запад възникна нужда от нов враг..ако няма трябваше да се създаде нов контролиран враг..един призрак..и да се търси тоя призрак там където има икономически интереси

    Коментиран от #155

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Хасан

    4 6 Отговор

    До коментар #150 от "Бай хой":

    В Полша,Унгария,Чехия, Словения нямаше османци и не може да кажеш че са люлки на цивилизацията
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 точно тъй

    6 2 Отговор

    До коментар #151 от "Хасан":

    Ти ли стана капиталист бе овчар?

    Коментиран от #157

  • 156 Хасан

    5 5 Отговор

    До коментар #154 от "Гост":

    Тоя сайт и форум са за хора с интелект на средното ниво..има порно сайтове влез там..тука само разбиращи пишат..а ти само обиждаш.. Да не си от така наречените "патриоти"

    Коментиран от #162

  • 157 Хасан

    2 6 Отговор

    До коментар #155 от "точно тъй":

    Не само аз.. Всички станахме.. Даже Полютбюрото стана капиталисти
  • 158 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    5 4 Отговор

    До коментар #147 от "Хасан":

    Виж няма, какво да се лъжем турция е регионална сила, която по времето на студената война и противопоставянето на НАТО и Варшавския договор беше въоръжена от САЩ, за да се опита да противостои на страните от Балканския полуостров. Още тогава турция нямаше как да направи това не, че нямаше да опита при един евентуален военен сблъсък. Казвам, че нямаше да успее да направи почти нищо, защото съм запознат с доста неща. Не случайно в южна България има изградени толкова много язовири, които при едно евентуално нахлуване от юг на турската армия щяха да бъдат пометени и издавени от водите на тези язовири. Ще кажеш, ама турция разполага със самолети. Да така е, но и БГ тогава разполагаше със самолети само, че БГ разполагаше и с много ракети от типа СС-23, които можеха да изпепелят и турция и Гърция. Точно тези ракети бяха възпиращата сила на БГ срещу турция и не случайно след влизането на БГ в НАТО турците реваха на САЩ заради тези ракети и те ни натиснаха да ги нарежем, както и стана. Твърдението ти, че турция е пуснала Русия в Сирия Е ПРОСТО СМЕХОТВОРНО. Руснаците не се нуждаят от турско разрешение. Не знам, защо си се заблудил, че нещо зависи от турция в разправията в Сирия? Не ти ли стана ясно, че там сблъсъка е между Русия от една страна и САЩ и Израел от друга въпреки, че не е директен, а чрез други сили? Както виждаш руснаците отидоха там, направиха си база за кратко припердашиха лудите чалми и се прибраха. Така, че да твърдиш, че турция е пуснала Русия в С

    Коментиран от #161

  • 159 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    7 4 Отговор

    До коментар #147 от "Хасан":

    Така, че да твърдиш, че турция е пуснала Русия в Сирия е повече от СМЕШНО. Май забрави руснаците като влязоха с кораба през Босфора и един руски войник беше нарамил и насочил мисля, че гранатомет към Истанбул и турците ореваха орталъка. Имаше го качено това в нета и аз лично го гледах. И, какво стана тогава? Нищо. Къде ти беше "великата армия" тогава ? Отностно твърдението ти, че Турция е помогнала на Сталин спрямо Хитлер също не е верно. Май забравяш, че Цар Борис III отказва на Хитлер да открие фронт и да изпрати БГ войски срещу Русия? Ти, каква история си учил? Предполагам турска? Там така ли пише? Май забравяш, че това го има в чуждестранните исторически източници. Точно заради отказа на Цар Борис III да открие фронт срещу руснаците и да изпрати БГ войски Хитлер го отравя и два дни след прибирането му от Германия умира. Чети хасанчо, но не турска история, където всички исторически факти са изопачени и са във ваша полза. Не казвам да четеш българска история, защото едва ли ще я признаеш за достоверна, но чети чужда такава за историческите събития.

    Коментиран от #163

  • 160 Хасане Хасане да ..........те хване

    7 3 Отговор

    До коментар #126 от "Хасан":

    Отделни думи на турски знае всеки и то без да го иска.Две поколения учиха руски и някой го знаят защото все пак сме славяни и ние сме дали тази писменост благодарение на Климент Охридски и Константин Преславски по късно първия руски духовен водач българина Киприян ги пренася в Русия.Сега всички учат английски.Ти като си от Пловдив и искаш толкова Турция направи необходимото.Те и турците и циганите са в еврпа извън страната.
  • 161 Хасан

    3 7 Отговор

    До коментар #158 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Прав си за Турция и за южния фланг на НАТО..но не само срещу Балканите но и срещу бааските режими на Садам и Есад..срещу Съветска Армения,Съветски Азербайджан,Съветска Грузия...сама задържаше целия южен фланг на НАТО..и успя.. Заедно с Запада смениха режимите без бой..а това че Турция накарала България да си нареже ракетите едва ли..просто са били несъвместими с стандартите на НАТО..българските Мигове са в частни колекции в САЩ и Европа

    Коментиран от #166

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Хасан

    5 7 Отговор

    До коментар #159 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    България не изпрати войници но беше съюзник.. Имаше фашистки режим..нападна Сърбия и Македония..там още се говори за зверствата фашистките български войници...разстрели,убийства,съборени села..затова сърби и македонци мразят бьлгарите

    Коментиран от #168, #172

  • 164 Хасан

    4 5 Отговор
    Кога съм те псувал???псувал съм комунисти и фашисти но и достойни демократи

    Коментиран от #165

  • 165 Хасан

    2 6 Отговор

    До коментар #164 от "Хасан":

    Но не и достойни демократи и натовци
  • 166 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    5 2 Отговор

    До коментар #161 от "Хасан":

    хасанчо турция не е накарала България да си нареже ракетите. турция рева на САЩ заради нашите ракети и САЩ ни накараха да ги нарежем и не заради това, че са несъвместими със стандартите на НАТО, а защото така представлявахме заплаха за южните си съседи. Все пак времената тогава бяха още мъгляви и политическата обстановка не се беше избистрила още кой към кого е и не трябваше да остава такова ужасяващо оръжие в наши ръце. турция и САЩ нямаше как да знаят на къде ще потеглим нали? Можеше да се върнем отново при големия брат Русия и те избързаха да ни разоръжат докато е било време за това. Това е самата истина. Няма как да го докажа, а и не виждам нужда от това. Не те карам да ми вярваш. Вярвай в каквото искаш. А българските мигове си бяха хубави, но всяко нещо е с времето си. Едно време Ладите бяха върха на сладоледа нали, но днес вече гледаш на тях като на ретро автомобили. Така е и с оръжията. На всичко му минава времето затова и оръжейната промишленост се развива, както и всичко останало. Нещата няма как да стоят в застой.

    Коментиран от #167, #198

  • 167 Хасан

    3 4 Отговор

    До коментар #166 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Прав си....и Кремиковци на скрап продаде...и АЕЦ Белене затвори...по същия начин когато влиза в НАТО са накарали Турция да си затвори фабриката за производство на самолети...Сащ са отворили Форд в Турция и са накарали да си затрие жп транспорта....накарали са Турция да тегли заеми и да бъде обвързана към Алианса..един от премиерите Мендерес се е договорил с СССР за АЕЦ но са направили преврат и са го обесили..
  • 168 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    3 2 Отговор

    До коментар #163 от "Хасан":

    хасанчо пак демонстрираш УБИЙСТВЕНО НЕВЕЖЕСТВО с поредното си лъжливо твърдение, че БГ е нападнала Сърбия и Македония. Пълна лъжа или невежество от твоя страна. Вече няколко пъти ти написах, чети история и се образовай, защото пишеш глупости. Има нещо вярно, но не е това, което си написал. Истината е, че когато българската армия е била съсредоточена на южната ни граница, защото сме очаквали нападение от турция то Сърбия и не Македония, а Гърция и Румъния НИ НАПАДАТ КАТО НАВЛИЗАТ НА НАША ТЕРИТОРИЯ. Тогава Българските ръководители нареждат армията ни да се върне на западната ни граница, а това отнема мисля, че беше 2-3 дни може и да е било повече това не го твърдя на 100 % и българската армия започва да изтиква агресорите ОТ НАШАТА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ, НА КОЯТО ТЕ СА НАВЛЕЗЛИ. Така, че не ние сме нападнали Сърбия и Гърция и Румъния, а те нас и ние сме се отбранявали докато накрая сме ги обърнали в бяг. Тогава сме преминали нашите граници и сме навлезли на тяхна територия, а там какво е ставало нищо не мога да кажа. Мога само да предполагам, но така е при война нали? Кой, каквото е търсил си го е намерил. Не сме ги карали да ни нападат в гръб, когато сме очаквали нападение от вас турците. Аз на такива, които нападат в гръб казвам СТРАХЛИВЦИ. Така, че каквото и да са направили там българските войници онези са си го заслужили. По него време сме ги били едновременно и Сърбите и Румънците и Гърците. Да ни мразят не ми пука. Чети хасанчо, чети образовай се, за да не

    Коментиран от #170

  • 169 Хасан

    2 5 Отговор
    С една дума колониализъм....моето дете ще гладува ,африканчето ще умре от глад,азиатчето ще се умори от работа ,но ”бялото”дете ще се пръсне от преяждане
  • 170 Хасан

    3 5 Отговор

    До коментар #168 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Бил съм в Сърбия и като ми видят паспорта ми са казвали ”смотан булгарино”..но прочетоха името и ми се извиниха
  • 171 Хасан

    1 7 Отговор
    Уморих се да ви образовам, сега за почивка ще си нарежа един брус сланинка и ще си налея кана вино. Наздраве.

    Коментиран от #173, #176

  • 172 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    4 2 Отговор

    До коментар #163 от "Хасан":

    За твое сведение при нахлуването на Сърбия, Гърция и Румъния на нашата Българска свещена земя целта им е била да превземат София, но им излезе през носа, а после бягаха като овце и когато ние сме навлезли на тяхна територия реваха. Е те, какво очакват да стигнем само до нашата граница и да не ги прегазим на тяхна територия ли? Каквото са търсили са намерили. Ако ме питаш мен малко им е било. Тогава не е трябвало да се задоволят само с това и да се върнат на наша територия, а е трябвало да прегазят бягащите като овце сърби и да превземем Белград, което е била абсолютно възможно тогава. Има доста български поговорки "Лакомо д.пе кръв с.ре", "Да би мирно стояло, не би чудо видяло", "Който сее ветрове ще жъне бури" и т.н. Българският народ е мъдър. Ние не ламтим за чужда земя макар, че много от нашата земя и днес се намира в чужди територии като северна Добруджа чиито договор изтича и Румъния трябва да ни я върне, западните покрайнини и т.н., но и нашата си не даваме.

    Коментиран от #174

  • 173 Хасан

    1 6 Отговор

    До коментар #171 от "Хасан":

    Това не съм аз ..не ям свинско...не пия ..само женско ми е греха..имама каза че ще ме опърлят само
  • 174 Хасан

    3 7 Отговор

    До коментар #172 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Да де ..те всички балкански народи все ”Велика ”сънуват... ако завладееш сърбите какво ще им предложиш??нищо...за какво ти е тогава

    Коментиран от #178

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    4 4 Отговор

    До коментар #171 от "Хасан":

    Ти ли нас образоваш бе хасанчо? Ти имаш толкова много празноти в образованието си особено в историята, ама иначе имаш самочувствие на многознайко. Май не си е струвало отделеното от мен време да те образовам. Повече няма да го губя с теб. За пореден път се убеждавам, че благодарност от турчин няма, и никога няма да има. Ето за това хората не ви имат за НИЩО. Явно в празната ти от знания глава има само мисъл за вино, ракия, сланина и нищо друго. А бе ти като си турчин и мюсюлманин, защо ядеш сланина и пиеш алкохол? Нали корана ви го забранява? Ти и мюсюлманин не си. Ти не си нито турчин нито българин. За това и турците в турция ви викат гяури и не ви имат за техни. И там сте чужденци и тук също. Вие самите не знаете, какви сте. Ни рак ни риба.

    Коментиран от #177, #180

  • 177 Хасан

    2 5 Отговор

    До коментар #176 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Не ям бе човек..и не пия..само женско..обичам жените ..това ми е греха...Диди,къде си??
  • 178 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    3 3 Отговор

    До коментар #174 от "Хасан":

    Грешно си ме разбрал. Не искам да завладявам Сърбия, искам по това време нашите да са ги наказали жестоко, като ги прегазят, както се е случило тогава и стигнат чак до Белград, за да видят дали е хубаво да нахлуват в чужда държава с цел да превземат столицата и. Исках да им дадат жесток урок, за да не си помислят дори друг път за агресия срещу нас. Иначе, за какво са ни сръбските земи не ми трябват да си стоят там миро и ще има мир. Не ние сме ги нападали, както ти твърдиш, а сме бранили собствената си българска територия и сме ги били дори на тяхната. А когато откъсват територията Македония от България след споразумението между Тито и Сталин сърбите започват систематично да тероризират българите на тази територия и да промиват тяхното самосъзнание, че не са българи а македонци. Така е и до днес, но там все още има хора, които знаят българските си корени и не се предават. Скоро обаче няма да има македонци, защото албанците ще ги превземат. Това е истината, но това си е техен проблем. И без това вече населението там с малки изключения се считат за нещо друго, а не за българи. Не ме интересуват.

    Коментиран от #182

  • 179 стоян георгиев

    4 2 Отговор

    До коментар #27 от "Хасан":

    ти по емблемите ли съдиш?ами ква е турската емблема или американската?има ли звезди ?значи гледаш че има звезда значи са комунисти?ами що американците европеиците или руснаците не са разбрали че са комунисти?отговори ми конкретно.турското знаме е червено със звезда или тва не си го забелязал?как са ги приели в нато?смяхххх!

    Коментиран от #181

  • 180 Хасан

    2 5 Отговор

    До коментар #176 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Ти не ме разбираш...това ти казвам...климата се променя..няма сняг ..няма сезони...сушата настъпва...плюс войната ,хаоса и глада ...вследствие на което милиони от Африка и Азия ще идват към Европа...не можеш да ги спреш

    Коментиран от #184

  • 181 Хасан

    2 5 Отговор

    До коментар #179 от "стоян георгиев":

    Влез в нета и сравни ..звезда като Червените кхмери..или виетнамците...виж в интернета как турци бомбардират снимка на Юджалан на едно тепе....прочети трудовете на Юджалан за марксистката революция

    Коментиран от #189

  • 182 Хасан

    2 4 Отговор

    До коментар #178 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    И европееца има такава дилема ..да бъде богат с работници бежанци но леко сменен генотип или да бъде по беден но с чист етнос????...парите или етноса???..капитализъм или национализъм???
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    2 3 Отговор

    До коментар #180 от "Хасан":

    Да климата наистина се променя, няма сняг, няма сезони, но за сега тук имаме вода. А това, че идват милиони от Африка и Азия и не могат да бъдат спрени грешиш. Ако си ходил в казарма би трябвало да знаеш как се охраняват границите на суверенна държава. То за това са и граници нали иначе щеше да бъде разграден двор и всеки кой, от където му скимне щеше да си минава.

    Коментиран от #186, #187

  • 185 Хасан

    2 5 Отговор

    До коментар #183 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Той това иска да ти каже че Турция има визия за развитие..цел...лидерство...тежестта на световната икономика се премества от Запад на Изток и Турция се опитва да балансира...да направи Истанбул световна столица..

    Коментиран от #188

  • 186 Хасан

    1 4 Отговор

    До коментар #184 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Ще стреляш по женичка с пеленаче в ръце????...само защото е гладно..или са и разрушили селото

    Коментиран от #190

  • 187 Хасан

    1 3 Отговор

    До коментар #184 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Ердоган и Борисов са прави като казват че бежанците трябва да се върнат по родните си места...в мирни зони..
  • 188 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    2 1 Отговор

    До коментар #185 от "Хасан":

    Виж сега, какво хасанчо не е важно турция, какво иска, важното е големите, какво искат, а то едва ли е да дадат контрола на Босфора на турците независимо, че в момента се намира на тяхна територия. Утре ако не им е изгодно и ще ги изтикат в анадола повярвай. Това са геостратегически планове на ГОЛЕМИТЕ, които са МНОГО, АМА МНОГО ПО-ГОЛЕМИ от желанията на някаква регионална сила създадена от големите, за да я използват и да им играе по свирката. Ако се замислиш и ще се съгласиш с това, както се съгласи с някой неща от написаните от мен горни постове. турция ще се развие до там, до където и позволят големите. За лидерство забрави. Да световната икономика се премества от Запад на Изток и дори в турция има такава и за това дръпна икономически в последните 20 години, но решат ли западняците ще си изтеглят линиите, технологиите и лицензите и турция ще произвежда само пластмасовите си домати, които за нищо не стават и ги изнасят тук в БГ. А, че Истанбул няма да е световна столица е повече от ясно, защото отново големите няма да го позволят. Разбирам напъните и мечтите ти, но няма да се случи. Да ти кажа с този ваш лидер подозирам, че ще се върнете доста години назад в развитието си, но вие си го харесвате. Няма лошо и тук в БГ някой харесват ББ, но това не значи, че е добър управленец и, че страната върви и се развива, защото всеки нормален и трезвомислещ човек вижда, че това не е така независимо от гръмките лъжи по телевизиите. От ЕС ясно ни го казват, но голем

    Коментиран от #191

  • 189 стоян георгиев

    4 4 Отговор

    До коментар #181 от "Хасан":

    ти по тва ли съдиш?ами турското знаме е червено със звезда.значи и турците са комунисти!!!!намери поне една страна в света дето да е обявила сирииските кюрди за комунисти.поне една без турция?иначе да, юджелан го ползват като знаме,но кво от тва?ти ако си чел ботев и тои е бил фен на комунизма прави ли ни тва всички такива ,които го ползваме за знаме?в викито има срииски демократичен съюз.има го на руски,англииски ,немски и т.н. може да прочетеш там за кво се борят въпросните и кво е положението в териториите които управляват.има ли отнемане на частната собственност ,забранени ли са другите партии и т.н. комунистически изисквания!!!!много е лесно за една звезда на флага да раздаваш квалификации.та както ти казах и то нееднократно,намери ми държава да е обявила сирииските кюрди за терористи.става въпрос за държава различна от турция!чакам.

    Коментиран от #192, #196, #207

  • 190 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    1 2 Отговор

    До коментар #186 от "Хасан":

    Както вече казах, ако си ходил в казарма би трябвало да знаеш как се охраняват границите на суверенна държава. В закона няма разлика какъв е нарушителя на държавната граница, жена, дете терорист или дядо. Това е, на който не му харесва не прави опит за нарушаване на границата. Минира се, и който има д.пе рискува. Както казах то за това е граница, а не хан където всеки може да влезе. Проблемите на другите не ме интересуват, защото ние си имаме достатъчно наши, за да се вълнувам и от чужди такива.

    Коментиран от #193

  • 191 Хасан

    1 4 Отговор

    До коментар #188 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Да ,но можем това да направим ако Турция стане пресечна точка на Китай ,Русия,Европа,Сащ и Русия...трябва да балансира между тях...да прави разни проекти ...с Китай пътя на коприната..с Русия турски поток...с Европа .европейски съюз...турчина се е справял с 4 жени ..та с китаец,руснак,европееу и американец ли няма се справи...

    Коментиран от #194

  • 192 Хасан

    1 3 Отговор

    До коментар #189 от "стоян георгиев":

    Знае се връзката между тях и трябва в Сащ и Европа да се задвижат антикомунистическите комитети...антикомунистите ще окажат натиск на правителството ...и властта ще трябва да си ревизира политиката си...
  • 193 Хасан

    1 3 Отговор

    До коментар #190 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Аз мислех че си хуманист...по същия начин и Хитлер вкарваше всичко еврейско в пеща ..независимо дали са деца и жени...

    Коментиран от #195

  • 194 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    1 1 Отговор

    До коментар #191 от "Хасан":

    Много се надценявате хасанчо. И как мислиш, че ще балансирате между Китай, Русия, Европа и Сащ ? А това, че турчина се е справял с 4 жени ме разсмя доста. Те другите мъже само с една жена остават през целият си живот, а вие търкитата сте направо плейбои. Аре стига хуморески.

    Коментиран от #197

  • 195 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    1 1 Отговор

    До коментар #193 от "Хасан":

    При опазването на границата хуманност няма. На който не му харесва да си търси такава граница, където проявяват хуманност, но се съмнявам, че ще намерят. Дори САЩ имат граница с Мексико. Там как мислиш, че се отнасят с нарушителите? Да не мислиш, че ги посрещат с хляб и сол? Опукват ги и им ги връщат и това е. На границата няма място за хуманизъм.
  • 196 Хасан

    1 3 Отговор

    До коментар #189 от "стоян георгиев":

    Комунистите като дойдоха на власт също имаше БЗНС ,ОФ частна собственост..

    Коментиран от #227

  • 197 Хасан

    1 3 Отговор

    До коментар #194 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Ама от това и България ще спечели..от Южен поток..Турция поема ударите ,но ще минава през България...с Пътя на коприната..от Шанхай до Лондон..в Пловдив ще посрещаме китайци,афганци ..

    Коментиран от #199

  • 198 Хасан

    1 4 Отговор

    До коментар #166 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Не се надценявам ..просто това е част от исляма ..Бог помага на усърдните и работливите...ти излез на път а дали ще стигнеш до край Бог решава ..

    Коментиран от #202

  • 199 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    1 1 Отговор

    До коментар #197 от "Хасан":

    Виж, какво хасане, когато вие си стоите там, където сте не ми пречите. Да, не ви обичам и това ще е така до края на живота ми, но не бих реагирал агресивно спрямо вас, когато сте мирни и не проявявате териториални и всякакви апетити към България. Южен поток никога няма да има, защото нашите нац. предатели го провалиха по нареждане на вашите бивши господари и от Южен стана турски. А, какви удари ще поема търкито така и не разбрах.

    Коментиран от #201

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Хасан

    1 2 Отговор

    До коментар #199 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Не мисля турците да имат претенции към България...за какво им е..Турция се наказва от Запада заради Турски поток...от Турция тръбата ще тръгне или през България или през Турция...Борисов прави совалки в Македония и Сърбияименно да намира нови клиенти за тръбата...

    Коментиран от #203, #208, #221

  • 202 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    1 1 Отговор

    До коментар #198 от "Хасан":

    За това, че Бог решава съм съгласен, но мисля, че вие турците имате да изкупвате кръвни грехове към всичките си съседи докато свят светува. Ние българите сме паднали под османско робство заради натрупани български огромни кръвни грехове, защото тук е имало гонение на Богомилите и това е било нашето наказание от Господ 500 години кърваво робство. Представи си вие, колко години има да изкупвате своите кървави грехове към толкова много народи. Не ви завиждам. Мъката на вашите ще е безспирна, а ти говориш за развитие. Бог забавя, но не забравя хасанчо. Сега идва вашият ред.
  • 203 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    2 1 Отговор

    До коментар #201 от "Хасан":

    хасане турция винаги е имала териториални претенции към България. Дори вашия ердо наскоро чистосърдечно си призна, че Кърджали, Хасково и ред други Български градове са му на сърцето. Такова изказване на политик не е празна приказка, а заявка. Той не е обикновен човек, за да приказва така, а държавник и едно такова изказване означава много. Те турците за един скалист и необитаем остров са готови да се сбият с Гърция, а ти ме убеждаваш, че нямали интерес и претенции към България. Айде стига замазване на очите, а ? Твърдението ти, че турция се наказва от запада заради турски поток не е вярно, защото точно запада има нужда от газта. Единствените недоволни от турски поток са САЩ, защото те искат да спрат руската газ към западна Европа и така да пречат на развитието, както на Европа поради липсата на енергоресурси, от които се нуждае, така и на Русия. Тръбата от турция може изобщо да не мине през България, а Борисов не прави совалки в Македония и Сърбия, за да намира нови клиенти, а гони дивото, защото се усети, че изпусна питомното, когато угоди на САЩ. Това рано или късно ще го смъкне от трона на властта. Той прецака и продължаването на строежа на АЕЦ Белене въпреки доставката на ядрените реактори.

    Коментиран от #209

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #200 от "Mehmed":

    Сега развъждаме настрадин ходжи и цигани, после ще ги продаваме!
  • 206 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #200 от "Mehmed":

    Сега развъждаме настрадин ходжи и цигани, после ще ги продаваме!
  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 точно тъй

    3 1 Отговор

    До коментар #201 от "Хасан":

    "Не мисля турците да имат претенции към България...за какво им е..Турция се наказва от Запада заради Турски поток"!
    Мисленето , не е и най-силната ти страна! Откак стана политически анализатор на Ердоган, си събудил интетеса на Всички американски служби! Скоро може да получиш предложение за работа в ЦРУ+ 2милиона долара заплата+един гръцки остров!

    Коментиран от #210

  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Хасан

    0 4 Отговор

    До коментар #208 от "точно тъй":

    Ей за пари съм готов на всичко....капииалист съм до костите си..
  • 211 точно тъй

    3 0 Отговор

    До коментар #209 от "Хасан":

    Сега ми кажи че знаеш разликата между аритметична и геометрична прогресия! Не използвай термини от Висшата математика, защото ставаш смешен(не че не си) но все пак!

    Коментиран от #212

  • 212 Хасан

    1 2 Отговор

    До коментар #211 от "точно тъй":

    Не разбира се...учил съм до 8 клас

    Коментиран от #214

  • 213 Колю

    1 2 Отговор
    България има няколко хеликоптера и те не са за убийства. За това пък си нямате на представа колко самонасочващи се изстрелващи се от ръка ракети има. На Шипка не е имало редовна Българска войска едно време . Сега пак няма ,но изненади ще има защото оръжие бол. Не камъни и дърве. Спомнете си само какво правят гранатомети в София и се целят разни все едно се замерят с прашки. А тези с небългарските имена що ли не отидат като еничари да помогнат на демократична Турция да изчистят 1,5 милиона население. Да въведат и те мир и благоденствие на народите там. Хем ще докажат любовта си към Турция и Ердоган. Любов към човек, който за техническа неизправност ще сее смърт и кръв на население извън неговата държава защото там се е счупил турския въртолет. И тоя щял да идва във Варна .Ми ако нещо се счупи? Или ако някой от еничарите реши да го прегърне ? Горките Варненци ,ама кой ли ги пита . " Няма не искам,няма недей ...бат Бойко стана злодей " Каза ,направи и загуби Варна за следващия път. И не само за това.

    Коментиран от #215, #228

  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #213 от "Колю":

    Извинявай ама оригинал турците не са тук! Тук сме некадърните върнати от голямата екскурзия! Знаеш ли как боли? Ахмед комшията го взеха на границата с джип и на другия ден почна работа! А на мен ми викаха "къш неграмотен гяур" боли, как ме усетиха че съм турски циганин, още не мога да го проумея!
  • 216 Хасан

    1 5 Отговор

    До коментар #214 от "точно тъй":

    Кога съм казал таково нещо за Батак???или нещо лошо против България????ти или не четеш или не разбираш това което четеш....
  • 217 Хасан

    1 3 Отговор

    До коментар #214 от "точно тъй":

    Това за Кипър..преди имаше проблем а сега има ли проблем???хората 40 г си живеят мирно и тихо

    Коментиран от #219

  • 218 Хасан

    1 4 Отговор

    До коментар #214 от "точно тъй":

    Провокации правиш в момента
  • 219 точно тъй

    2 1 Отговор

    До коментар #217 от "Хасан":

    Само като ти чете коментарите човек, разбира че никога не си ходил в Кипър! Квото си видял в турския нет това е, или в българския(геометрична прогресия) тук уби коня с лопатата!

    Коментиран от #220

  • 220 Хасан

    2 4 Отговор

    До коментар #219 от "точно тъй":

    Не съм ходил..война ли има?терор?сблъсъци???'..или гърците имат сърбеж
  • 221 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    1 1 Отговор

    До коментар #201 от "Хасан":

    хасанчо не отговори на поста ми под №203. Нещо неудобни въпроси ли ти зададох, а? Защото с теб имаме спор още от вчера. Попитах те нещо за териториалните претенции на търция към нас, но отговор никакъв ни вопъл ни стон.
  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 Реалист

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тръмп":

    Бат Бойко по успешен в това начинание :)
  • 226 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 227 стоян георгиев

    2 2 Отговор

    До коментар #196 от "Хасан":

    имало часта собственост при комунистите.бреи????!!!!!и ква беше тази частна собственост?ти колко завода имаше през комунизма или родата?колко декара земя или колко банки или пътища бяха твои.личната собственост през комунизма дори не бе твоя.идват едни чичковци с една джипка и се оказва че вече нямаш къща или кола ,пари...и то въпреки че тва дето си имал е било някаква пълна мизерия.през комунизма дори нямаше право да кръстиш детето си както решиш бе хасанчо и ти тва трябва добре да си го знаел.имало бзнс.бзнс бе част от бкп ,както и оф или комсомола или разните там пионерски и т.н. организации.дори църквата и мюфтииството бяха част от партията,а тои за частна собственост ми говори!!!!смяххх!както ти казах преди да ръсиш тия щуротии намери кво мислят другите страни за сирииския демократичен съюз,а не да ми мериш петолъчки и да се запъваш като магаре на мост с тия смешни твърдения.
  • 228 osman aga

    0 5 Отговор

    До коментар #213 от "Колю":

    Какво каза какво ,сега даваш наклон на политиката на премиера на България ли ?Ако искаш всеки път ,когато ще идва някой президент в България да се обади специално на тебе и да ти иска разрешението.Като си толкова голям играч знаеш,къде ще дойде Ердоан може да отидеш да си изразиш омразата си към него,най много да те приберат да се возиш на варненско метро

    Коментиран от #229

  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.