Last news in Fakti

11 Февруари, 2018 11:51 1 503 9

Ще се състои ли дългоочакваната среща

  • северна корея-
  • южна корея-
  • среща-
  • коментар

Премиерът на Южна Корея И Нак-йон изрази надежда за създаване на необходимите условия за провеждане на среща между президента на Южна Корея Мун Дже-Ин и лидера на КНДР Ким Чен Ун. „Надявам се, че ще бъдат създадени правилни условия за среща между лидерите на Севера и Юга. Сеул и Пхенян трябва да положат усилия за това”, допълва И Нак-йон, цитиран от агенция Yonhap. Той смята, че тесните контакти между Южна и Северна Корея трябва да продължа и след Олимпиадата.

Двете делегации проведоха среща, на която е било извършено предаване на писма и устно послание от Ким Чен Ун към президента на Южна Корея да посети Пхенян с цел провеждане на двустранна среща в кратки срокове. Мун Дже-Ин, по информация на неговата администрация, е заявил, че подобна визита е възможна, когато бъдат създадени необходимите условия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 До факти няма нищо нецензурно

    4 4 Отговор
    Дамата е симпатяга ............става да и тегли човек една патка........
  • 2 Ха дано, ама надали.. и..или..

    10 2 Отговор
    Един народ разделен трагикомично.. насъскан един срещу друг, за да има напрежение.. за да се използват като заплаха.. за да върви военно-промишленият комплекс на създателите на напрежението.. трудолюбив и дисциплиниран народ, жертва на "световен ред" на всевиждащото око на пирамидата на долара.. но вече не всичко е съвсем така, както беше и "новият световен ред", основите на които бяха положени в началото на ХХ век, вече лека полека се превръща в "остарелия световен ред"! Вече самите те виждат, че нещо не върви и справедливостта започва да тържествува все по-често и по-различни географии.. корейският полуостров може да се превърне в пример за това, но никак не е лесно.. Господ им в помощ!

    Коментиран от #5

  • 3 Бате Цецо

    8 2 Отговор
    САЩ нямат интерес от разведряване на отношенията между севера и юга и едва ли ще го допуснат. Търговията с оръжие няма да върви така добре.

    Коментиран от #4

  • 4 Маркуча

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бате Цецо":

    Съгласен съм с теб! Още повече че с това напрежение се държи "под контрол" и Япония..
  • 5 Диди

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "Ха дано, ама надали.. и..или..":

    Пишеш....,,жертва на,, световен ред,,на всевиждащото око на пирамидата на долара.
    Я вземи се изкажи за Берлин.Германците,жертва на кой ,,изостанал ред,,бяха?

    Коментиран от #8

  • 6 я па тия

    1 0 Отговор
    а я си мислех че поне в Кореите си нямат масоняци но не би !
  • 7 Петър

    1 0 Отговор
    Е много е хубава сестра му. Браво
  • 8 До Диди

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Диди":

    Предполагам, като казваш за Берлин, визираш фашистка Германия. Репресиите срещу евреите, циганите и хомосексуалистите по време на хитлерова Германия са античовечни. Никакъв здрав разум не може да отрече зверствата извършени по времето на холокоста! Това е трагедия, от която човечеството би трябвало да се срамува! За съжаление не можем да върнем времето назад и да променим тези факти! Но сега, същият този изстрадал народ упражнява свой холокост над друг народ! Систематично заселване на на територията извън границата, която е международно призната през 1967! Ако на твойта нива, се строи жилищен комплекс за заселници, без твое съгласие и няма инстанкции, към която да предявил юридически претенции, и ако тръгнеш да хвърляш камъни срещу заселниците те вкарват в затвора и те наричат агресор! Тока и водата са нещо, което са в техните ръце, защото нямаш право да си направиш електроцентрала без тяхно разрешение, което не ти го дават! Т.е. за да направиш едно малко производство на вързанки за обувки например, трябва да си имаш електроенергиен, а ако искаш да произвеждаш обувки, си до там, защото си зависим от електроенергията, която се подава когато и колкото им се иска.. и след това те обвиняват, че си беден, защото си мързелив! Показват те като агресор, защото си хвърлял камъни в знак на протест! Стрелят и убиват екипаж на кораб с хуманитарна помощ за сектора Газа ( какво название им са прикибичили само - Сектор) и това се разчува само защото на борда на кораба
  • 9 До Диди

    0 0 Отговор
    Стрелят и убиват екипаж на кораб с хуманитарна помощ за сектора Газа ( какво название им са прикибичили само - Сектор) и това се разчува само защото на борда на кораба е имало шведи, немци и холандци. Иначе даже нямаше да чуем за тези факти! Това не е ли холокоста на 21 век?