Last news in Fakti

12 Февруари, 2018 13:39 2 594 94

Турция: Отношенията ни със САЩ са в критична точка

  • турция-
  • сащ-
  • отношения-
  • доверие-
  • сирия-
  • мевлют чавушоглу

Турците са загубили доверието си към САЩ

Турция: Отношенията ни със САЩ са в критична точка - 1
Снимка: БТА/ AP

Отношенията между Турция и Съединените американски щати са в критична точка. Това заяви турският външен министър Мевлют Чавушоглу, цитиран от „Дейли Сабах“.

„Или ще поправим двустранните отношения, или те ще се влошат напълно“, заяви турският дипломат. Коментарът му е направен на фона на провеждащата се операция „Маслинова клонка“ в северната част на Сирия.

Турските въоръжени сили поискаха от американците да преустановят подкрепата си към сирийските кюрди, които разглеждат като въоръжено крило на Кюрдската работническа партия. Поне към момента обаче Анкара не вижда позитивни стъпки от страна на Вашингтон.

„Не искаме обещания от САЩ, а конкретни стъпки по отношение на Отряда за народна самоотбрана. Доверието, което е загубено, трябва да бъде възстановено, за да обсъдим различни въпроси със САЩ. Доверието е загубено заради действията на американците“, заяви Мевлют Чавушоглу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоян георгиев

    16 24 Отговор
    ердоганчо,виж кво се случи с руския спецназ като нападна американските позиции при дер ес зор същото ще стане и с турската армия аконападне мамбидж.султана явно нещо се обърка ,сащ не са му гласоподаватели и имат своя политика.дали турция ще се разсърди на сащ за американците едва ли би имало някакво голямо значение ,но за турците ще бъде доста неприятно.да смениш америка като съюзник с русия и иран е доста неадекватен ход.турския народ демократично обаче няма право на второ мнение и дискусия по темата.виждам обаче че на двамата български турци тоя подход им харесва.та дали е добре че турция ще става американски и респективно европеиски противник ,а ?тва е конкретно за осман и хасан?и по какъв начин европа и сащ прецакаха турция през последните 70 години и конкретно в последните 2?

    Коментиран от #11, #43, #45, #86

  • 2 касапина

    15 17 Отговор
    Американците ги боли фара че отношенията са влошени, повече трябва да се притесняват турците, Русия за приятел е таралеж в гащите, Мечката рано или късно ще прегризе гърлото на мюсюлите Русите винаги са искали да ги натикат обратно в анадола, и не е далече времето когато ще го направят.Не знам само какво ще правим с руснаци комшии но всE пак са православни

    Коментиран от #32, #41

  • 3 Сенко

    13 13 Отговор
    Само се чудя дащо американците са още пасивни спрямо ердогановците

    Коментиран от #4, #5, #6

  • 4 Osman

    21 11 Отговор

    До коментар #3 от "Сенко":

    Аз да ти обясня , Турция е в НАТО от 1954 , сигурно ти още не си бил и проект за баща ти ,това ги прави съюзници уж,но по нещата които вършат САЩ със такъв съюзник враг не ти трябва . После , Турция не са Афганистан,Ирак,Либия или Сирия , ако беше от техен калибър да са ги ушетали до сега , номерата с разни пролети и преврати не минаха този път,и САЩ вече открито си показват истинското лице,но този път ореха е доста костелив и само времето ще покаже какво ще се случи, ако Турция клекне идва ред на Иран а след тях и на Русия
  • 5 Как защо?

    20 12 Отговор

    До коментар #3 от "Сенко":

    Доста неща си проспал явно...1. Пучът им се провали,и лъсна намесата на ЦРУ в цялата история.2.Гюлен си го пазят в САЩ,не им го дават,3.ФАЩ продължават да въоръжават кюрдите.На фона на цялата тази подмолна игра на фашагите,на турчулята им кипнаха гвната,и тотално ги отсвириха.Оня бей изпонапълни затворите с про американски военни,прекършвайки им мераците за по нататъшна намеса в вътр.им работи и т.н.т.
  • 6 касапина

    14 13 Отговор

    До коментар #3 от "Сенко":

    Ще стане, но няма да е бързо, първо щатите трябва да си изтеглят капиталите, същото важи и за западна Европа, главно Германия и Холандия .Процеса вече започна личи си по всекидневното обезценяване на лирата.Когато процесът напредне турчолята ще се усетят и ще вият на умряло, бизнеса и обикновените турци ще операт пишкира.Турция за разлика от Иран няма петрол а икономиката и зависи от запада ,не ги слушай османохасановците, мюсюлите сами си го набиха с войната с кюрдите никой инвеститор няма да си държи парите в държава която се крепи на глинени крака,и е пред разпадне, да е жив и здрав ердосвин ,още няколко годинки ,че да ги закопае по бързо ,ще му запаля свещ за здраве в църквата.

    Коментиран от #7

  • 7 Osman

    18 10 Отговор

    До коментар #6 от "касапина":

    Имаш много икономика да учиш,това не ти е силната страна знаеш,преди няколко дена ти писах да броиш турските тирове нямаше те явно си отишъл да ги броиш :) .Сега по същество на това което си писал , 1 китайски юан знаеш ли колко български пари е, едва ли ще знаеш,турската лира в момента знаеш ли колко български пари е :) също ме съмнява да си информиран . Китай не се пука по шевовете от петрол и други суровини,но нищо не и пречи да е световен номер 1 износител на стоки нали , а сега да те светна малко търговците в България на Турция и викат малкия Китай не ти говоря за дребния бизнес , но ти няма как да го знаеш :) , цена качество в момента Турция няма конкуренция за Европа а тъй като гледам и се развиват доста добре . Един съвет излез от панелката поразходи се малко на югоизток да се убедиш , че не ти пиша празни приказки , спокойно никой няма да те обиди :)

    Коментиран от #9

  • 8 СссереМ

    11 11 Отговор
    Турската пролет ИДЕ.
  • 9 касапина

    6 16 Отговор

    До коментар #7 от "Osman":

    Само ти си вярваш май, и така ти се иска, няма място за сравнение с китай която произвежда качествена стока ,скапана турция върви към дъното и сега като четеш беснееш, но аз обичам да дразня мюсюли, данните за икономиката са от дойче веле и са безпристрастни, не от някаква смотана турска телевизия ,а коментара ми беше до сенко, той поне не е заслепен от турска идеология, а относно тировете нямам време да споря със дърво. защото съм напълно прав ,не забравяйте преди да напишете нещо че сте ограничени парчета

    Коментиран от #10, #22, #48

  • 10 касапина

    3 7 Отговор

    До коментар #9 от "касапина":

    Аз бях от страната на обиждащите и още не съм забравил как се прави А за малкия китай това вече се променя чети внимателно което пиша

    Коментиран от #15

  • 11 Мехмед

    12 9 Отговор

    До коментар #1 от "стоян георгиев":

    Да започна от статията, която във всеки един удобен момент повтаря, че войната е срещу кюрдите! Войната, дами и господа, е срещу пкк, която е призната за терористична организация и от самите сащ и техните производни като йпг/пйд, които със смяна на емблемите на ръкава си, автоматично мислят, че излизат от това определение, което юридически е така, но практически? Но вече дори английският парламент призна органичната връзка между тези организации и го заяви официално, което никой не очакваше! Затова, нека сме наясно с определенията, пък ти пак си лай!
    По отношение на руския спецназ, не мога да коментирам, защото не знам много подробности, но едно е ясно, че Русия, Турция и Иран се разбраха на срещите в Астана и Сочи (следващата среща ще е в Истанбул, което също е от значение, за умеещите да четат между редовете) си координират действията! Това за кравабой'овете леко замирисва на горяло, ето защо си пращат съветника за сигурност и външният си министър в Анкара! Съветника можа да се срещне само с говорителят на президента! Което също красноречиво говори за отношението на комшиите, при които между другото само да спомена, че сорос е изгонен като фонд! По международен протокол, би трябвало да се срещне с хора от своят ранг или поне с някои военни, но остана само със среща с говорителят, от когото нищо не зависи, което е унижение за кравабой'овете!
    Що се отнася до въпроса ти за прецакването на американците, учудва ме факта, че знаейки подробности за операция

    Коментиран от #12, #87

  • 12 Мехмед

    10 9 Отговор

    До коментар #11 от "Мехмед":

    Що се отнася до въпроса ти за прецакването на американците, учудва ме факта, че знаейки подробности за операцията в Сирия, не виждаш голямата картина! Причината! Политиката"разделяй и владей" не е нещо ново и за теб, нали? Надявам се да не ти казвам нещо ново и за методите на тази политика, която под соса на "демокрация, човешки права" и други красиви сосове се навлиза във вътрешната политика на страни, които "не слушат" господарите на "световният ред", като Либия например! Един съфорумник беше публикувал една истина, която ще си позволя да споделя, за да стане по-ясно за какво говоря!
    https://anonybulgaria.wordpress.com/2013/09/02/какво-научих-за-либия-и-муамар-кадафи/
    В Египет всичко вървеше по същия сценарий, но преврата се оказа достатъчен, за да има "послушното" правителство! Не случайно в Саудитска Арабия дони позира с египетският президент!
    За Сирия е същото, но се стигна до война, където се включиха и руснаците, и турците, и иранците!
    На фона на всичко това се появи още един "непослушен" - Ердоганчо! Самият факт, че му устроиха "оранжева революция" по формулата "а-ла-усрайна", опит за преврат "а-ла-Кадафи", говори за много неща, ама пак за тези, които умеят да четат между редовете. А що се отнася до демокрацията в Турция, е достатъчно да погледнеш как обикновените хора излязоха на улицата, без никаква организация и принуждаване, най-обикновени хора се хвърлиха срещу танковете посред нощите по време на опита за преврат, защото по телевизият

    Коментиран от #14

  • 13 касапина

    8 6 Отговор
    И ПОГЛЕДНЕТЕ СЪЩЕСТВАТА НА СНИМКАТА, АКО ПРИЛИЧАТЕ НА ТЯХ СТЕ ТУРЦИ, АКО НЕ ВЛЕЗТЕ В НЯКОЯ ЦЪРКВА ДА ПРОМЕНИТЕ ВЕДНАГА НЕДОРАЗУМЕНИЕТО, ПИША ГО С ГОЛЕМИ БУКВИ ДА ЧЕТЕТЕ ПО ВНИМАТЕЛНО.
  • 14 Мехмед

    14 10 Отговор

    До коментар #12 от "Мехмед":

    що се отнася до демокрацията в Турция, е достатъчно да погледнеш как обикновените хора излязоха на улицата, без никаква организация и принуждаване, най-обикновени хора се хвърлиха срещу танковете посред нощите по време на опита за преврат, защото по телевизията беше казано, че военните са завзели властта! И този план не сработи, въпреки че се вдигнаха даже ф-16 от американската военна база в Инджирлик! А сега за голяма картина: причината!
    1. Ердоган дойде на власт, като обеща да спре корупцията, тогава, когато инфлацията беше около 100% на годишна база и всяка една незначителна новина влияеше даже на Истанбулската борса.
    2. В значителна степен спря корупцията, а с това реципрочно увеличи бюджетите на общините, които започнаха да работят по-ефективно
    3. Направи сериозни реформи в икономиката, като драстично увеличение на подкрепата за производителите, които работят на износ.
    4. Икономиката живна и започна да обслужва външният дълг, което спря ръста на валутата
    5. Изкупи акциите на еврейските банки и ги национализира
    6. Инфлацията падна близо десет пъти и се започна със сериозни инфраструктурни инвестиции, като пътища (построиха се повече пътища за 10 години, отколкото е било построено за целият период от образуването на републиката през 1923 ).
    7. Няма смисъл да изброявам всичко направено, но е достатъчно да кажа, че страната стана 17та най-голяма икономика в света, даже беше домакин на G20
    Това са някои от нещата, които не са удобни за медиите

    Коментиран от #27

  • 15 Osman

    9 8 Отговор

    До коментар #10 от "касапина":

    Да бе знам те дойче веле какво искаш да кажат,че DHL се мести на най голямото летище в Европа ли :) , само един лек пример за това , че не си в час със случващото се в света. Пак ти казвам вземи излез за малко от пределите на видинския край :)

    Коментиран от #18

  • 16 касапина

    11 12 Отговор
    Тая пропаганда за турската икономика прилича на маслиновата клонка, каквато икономиката такава и армията, не може да се справи със шепа храбри бойци ,но с удоволствие избива деца и жени, нека някой Българин да коментира това ,повече не чета писано от Не Българи

    Коментиран от #17, #19, #25, #31, #82

  • 17 Osman

    10 6 Отговор

    До коментар #16 от "касапина":

    Нещо бързо сви платната, така е понякога като ти натресат истината с факти и ти не си мърдал по далече от видинския край така става :). Няма нужда да се сърдиш това са фактите

    Коментиран от #21

  • 18 касапина

    6 11 Отговор

    До коментар #15 от "Osman":

    Живея в най чистият район където няма джамии турски крак не е стъпвал където не се гледат цигански филми и турска стока не се купува ВЕЧЕ НЯМА ДА СПОРЯ С ДЪРВА ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ

    Коментиран от #20, #39, #47

  • 19 Osman

    11 7 Отговор

    До коментар #16 от "касапина":

    А и още нещо, което само може да те радва.Стокообмена между България и Турция се увеличава постоянно , също така Турция е един от най-големите пазари на българските стоки :)
  • 20 Osman

    11 7 Отговор

    До коментар #18 от "касапина":

    Аз със тебе не споря , виждам че си с много погрешни впечатления за много неща. Иди брой тировете щом не те радвам , скоро ще има и тунел и път двулентов към Дунав мост 2 :)

    Коментиран от #24

  • 21 касапина

    8 12 Отговор

    До коментар #17 от "Osman":

    АЗ СЪМ КАТО КОТКА ,И НЕ ЗАБРАВЯМ ЧЕ ДЯДО МИ Е ЛИКВИДИРАЛ 4 МА НЕВЕРНИЦИ ,ПРЕЗ ВЕЛИКИТЕ ВОЙНИ ,AКО МИ СЕ НАЛОЖИ И АЗ ЩЕ СТОРЯ СЪЩОТО ,ТИ КАТО СИ ОТ СТОЛИПИНОВО ГОРД ЛИ СИ С ТОВА, СИГУРНО СИ НЯКАКЪВ МИШОК, ВИЖ ЗА ПОСЛЕДНО ТИ КАЗВАМ ,АКО НЕ ПРИЛИЧАШ НА ДВАМАТА ХУБАВЦИ ОТ СНИМКАТА ,ИДИ В НЯКОЯ ЦЪРКВА
  • 22 КолБас

    10 5 Отговор

    До коментар #9 от "касапина":

    Ти си чети и си гледай колкото си искаш и дойче ти веле и не веле. Човека ти казва погледни колко турски тираджия минават по пътищата ни, а не да правиш изводи от немски или турски медии... Само си отвори очите! Ако си ги отвориш, ще видиш, само полувината, защото, другата полувината от потока за Европа предпочита водните пътища и качва ТИР'а в кораба за Италия.
    Само още малко да ти разгорещя температурата с един факт, който ти даже не можеш да мечтаеш! Ако една турска фирма отваря офис зад граница и продава турска стока, държавата ѝ плаща наема за офис!
    Голяма икономика се прави с големи идеи.. с малки душици, си оставате пародия на природата, докато хората работят!
    Продължавай да се дразниш.. или я си сипи една ракийка..

    Коментиран от #28

  • 23 Салама Алеко

    7 9 Отговор
    Който няма доверие в Америка обикновенно го обесват! Значи на някой скоро му идва реда, не мога да му помогна но мога да изпратя една каса Алеко Салам- бам бам!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Мехмед

    13 8 Отговор

    До коментар #16 от "касапина":

    Икономика с пропаганда не става, касапино! С работа става тая работа! С работа и разумна икономическа политика!
    Ха наздраве!
  • 26 Osman

    11 7 Отговор

    До коментар #24 от "касапина":

    Защо да ми е промит мозъка , пиша ти че износа на България към Турция е с много голям дял в проценти, кое не ти отърва или не ти е ясно от писаното . Вместо да се радваш на факта драскаш небивалици,а за Столипиново малко ми е далечко да ти кажа ;)

    Коментиран от #29

  • 27 Салама Алеко

    8 4 Отговор

    До коментар #14 от "Мехмед":

    Аз гледах по телевизията записали бяха Ердоган в корупция! Сега не мога да кажа дали е лъжа но говореше със сина си!

    Коментиран от #46

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 касапина

    5 5 Отговор

    До коментар #26 от "Osman":

    Ето на този факт се радвам

    Коментиран от #30

  • 30 Osman

    10 7 Отговор

    До коментар #29 от "касапина":

    Това не е добре,че през работно време си позволяваш да си по разни сайтове ;) . По твоята логика както си тръгнал ще обвиниш турците ,че района в който живееш е най-бедния в целия ЕС.

    Коментиран от #33

  • 31 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    5 9 Отговор

    До коментар #16 от "касапина":

    Виж сега то е ясно, че пишеш истината, ама нали не очакваш тези пюскюли да те разберат. Теб могат да те разберат хора, ама тези няма как да стане. Това е все едно да спориш с радиоточка, колкото тя ще те разбере, какво искаш да кажеш толкова и тези. Остави си да се блещят там, колко им е "велика" армията, която един месец не може да доближи града и колко им е голяма икономиката. Реалността е съвсем друга, че нито армията им е нещо, нито икономиката им струва, която скоро ще стане като сбръчкана стафида. Тогава ще е интересно да ги видим, какви ще ги плещят или по-скоро ще се скрият тези мишоци.
  • 32 Боли ги ,боли ги!

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "касапина":

    Защото целият свят се обръща срещу тях и ще ги заболи ама много!
  • 33 касапина

    6 5 Отговор

    До коментар #30 от "Osman":

    Ти сигурно живееш в някакъв коптор в район опоскан от ДПС за разлика от теб разумните хора не делят България на региони

    Коментиран от #34, #44

  • 34 Osman

    8 4 Отговор

    До коментар #33 от "касапина":

    Пак изби рибата :) , България на какво е разделена аз поне знам , че има 28 области после общини и така или викаш всичко е видинско

    Коментиран от #36

  • 35 ВЪЙ

    1 5 Отговор
    турция прави мизерия на америка това е проблем.Скоро ердоганът няма да ги има.Америка и Англия
    имерията на злото русия ще загуби
  • 36 батко бугар

    6 5 Отговор

    До коментар #34 от "Osman":

    Може и да е видинчанин, но това не би трябвало да е проблем за НАС останалите БЪЛГАРИ! Да е жив и здрав човека!
    А вие дребни несъразмерни в главата създания е по добре да се скриете. Интелектуалните лилипути стават само за комедия. Смехотворни са ви напъните да докажете, че умствените терзания на няколко противно изглеждащи индивиди са някакви велики икономически или политически доктрини, приведени до невиждан успех. Великите ви военни постижения все още са видни в Плевенската епопея и връх Орлово гнездо!!! Такава ми се струва, ще е и клонката в Северна Сирия. Срещу поробителя винаги се бие само по един начин! И в момента аскерчетата в изпепелените танкове най-добре го усещат!

    Коментиран от #40

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Иван

    4 4 Отговор

    До коментар #18 от "касапина":

    Остана да си сложиш българско име-"коляч" например.Ти трябва да живееш в много развит край щом "турски крак не е стъпвал" и "робство" не си видял...
  • 40 Osman

    5 5 Отговор

    До коментар #36 от "батко бугар":

    Вие не можете ли да пишете без да се заяждате и обиждате,аз никъде не съм писал , че е някакъв проблем като е от видинския или който и да е край на България.Обясних му ,че няма нужда да обвинява за всичко турците,но какво ли ти се обяснявам точно на тебе ,желая ти всичко най-хубаво
  • 41 Наско

    11 4 Отговор

    До коментар #2 от "касапина":

    Много дразниш фесолягите.Като чета колко помия са избълвали чак драго ми става.Това показва как им бъркаш с маслиновата колонка в ду...шицата :))
    За всеки е ясно че Турция без благодетелите си от Европа и САЩ загива.От момента на създаването си тази измислена държава е на стероиди от великите сили.
    Сега като им спрат зобта ще им опада перушината на пуйките.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Хасан

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "стоян георгиев":

    Турция няма да смени съюзника а само ще даде баланс на Сащ...Сащ е на автопилот..не се знае кой управлява..Тръмп е безсилен...в момента три бивши военни генерали управляват в Сащ и всичко решават по военному..без да се съобразяват с традиции,съюзници,конвенции

    Коментиран от #88

  • 44 Хасан

    3 6 Отговор

    До коментар #33 от "касапина":

    Ти да не си от Видин????..при ”чистите”мургави влашки българи...хаха

    Коментиран от #54

  • 45 Хасан

    2 6 Отговор

    До коментар #1 от "стоян георгиев":

    Турция си има свои национални интереси в Близкия изток..и съюзниците трябва да се съобразяват ...
  • 46 Хасан

    2 5 Отговор

    До коментар #27 от "Салама Алеко":

    Значи ако някой не слушка Запада го обвиняват в корупция например като Дилма Русеф....след това в изнасилване на някоя....после в диктатор....или терорист...

    Коментиран от #53

  • 47 Хасан

    3 5 Отговор

    До коментар #18 от "касапина":

    Много ти е плитко мисленето...какво образование имаш???гледай порно и остави тия сайтове за умни и знаещи...

    Коментиран от #50

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 код от картинката ХЕШ

    4 4 Отговор
    Русофилите станаха и тюркофили. Да заставате на страната на Ердо е антибългарска позиция, ама то България кога ли ви е вълнувала въобще...
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Салам Алеко

    4 2 Отговор

    До коментар #51 от "All Sabah hop bastir":

    Няма ли за теб саита"разчекната кадъна" да пишеш там, ами си намерил тук да се изхождаш?

    Коментиран от #55

  • 53 Салама Алеко

    4 2 Отговор

    До коментар #46 от "Хасан":

    Точно така! Исляма е обучил всички хора в решаването на проблемите по ислямски! Е виж себе си! Кога за последен път си казвал истината! С извинение лъжеш като Настрадин Ходжа!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 касапина

    1 5 Отговор

    До коментар #52 от "Салам Алеко":

    Дай да го намерим и набием на кол

    Коментиран от #57

  • 56 Хасан

    3 2 Отговор

    До коментар #54 от "касапина":

    Вместо да покръстваш турци или да ги правиш бългсри ,направи си деца като нас...скоро ще изчезнеш...ако си християнин ,реставрирай една църква като Ердоган
  • 57 Хасан

    2 2 Отговор

    До коментар #55 от "касапина":

    Дак си адрес да ти дойда на гости....как изглеждам???имам мустаци с продълговати краища..влез в интернет да разбереш кои имат такива мустаци

    Коментиран от #59

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 касапина

    3 3 Отговор

    До коментар #58 от "Хасан":

    Ела ми на гости Асене ,в Панагюрище има един касапин ,всички ме знаят ,още първият които види м....л ще те доведе при мен, да си поговорим сладко з.ще закусим със свинска мас и ще обядваме сланина Циганите ги ядат тия неща

    Коментиран от #65, #93

  • 62 Хасан

    2 1 Отговор

    До коментар #59 от "Салам Алеко":

    Хасан не обижда като тебе,не псува наляво надясно..правя само смислени коментари..ако не ти харесват ..недей да четеш
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Хасан

    2 2 Отговор

    До коментар #61 от "касапина":

    Малееее,аз съм общувал с един прост касапин!!!...как ще разбереш какво е геополитика,какво е история!!!последната книга която си чел е историята за 8 клас сигурно...и нивото на знания по история е някакво стихче

    Коментиран от #68, #69, #74

  • 66 Салам Алеко

    3 4 Отговор
    Хасане, виж си коментарите, навсякъде обиждал българите и България! Както продължаваш, това няма да завърши добре, постоянното ти"Дай ми адреса да дойда до вас" Някой ще превърти и ще те намери!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 касапина

    1 2 Отговор

    До коментар #63 от "Хасан":

    Не е турска фрегата а миночистач скапан кораб каквато е цялата турска техника

    Коментиран от #72, #76

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Хасан

    2 3 Отговор

    До коментар #70 от "касапина":

    Ей тия турски кораби те пазят от ”братска ”Русия
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 касапина

    4 2 Отговор

    До коментар #65 от "Хасан":

    Циганин не може да говори за история все едно учител турчин да преподава Български език
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Хасан

    2 3 Отговор

    До коментар #70 от "касапина":

    Д нас ли си ,българино??? За отворено общество ли си

    Коментиран от #79, #81

  • 77 Хасан

    2 4 Отговор

    До коментар #73 от "Салам Алеко":

    Влез в порно сайт ,да лъскаш бастуна

    Коментиран от #80

  • 78 касапина

    2 2 Отговор

    До коментар #73 от "Салам Алеко":

    Не просто да умре а да бъде набит на кол
  • 79 касапина

    4 1 Отговор

    До коментар #76 от "Хасан":

    Явно е че не можеш и да пишеш .Тук не е за неграмотници със завършен 3-ти клас.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Салам Алеко

    3 2 Отговор

    До коментар #76 от "Хасан":

    Не не искам да съм с вас, ако обичаш отивай си у вас, за доброто на вички, за нас и за вас, Хасане отивай си у вас!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Салам Алеко

    3 1 Отговор

    До коментар #82 от "Zzz":

    А ти май искаш, изселване утре, и в други ден да си първа пушка в редиците на Ердоган в Сирия? И нещо виждам не можем да вкараме кирилица в телефончето? То си го има, ама аскер тиква Zzz няма такава екстра! карай да върви, твоите потомци може пък да успеят да надраснат гения ти, и да вкарат кирилицата в телефончето! Анадъмму гьотферен? Айде иди си купи Алеко Салам!

    Коментиран от #89

  • 84 KIRDJALISTAN

    0 1 Отговор
    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

    Коментиран от #85

  • 85 Салам Алеко

    3 0 Отговор

    До коментар #84 от "KIRDJALISTAN":

    Това го разбрах, благодариш на българите, че създадоха Халил Мутлу за Турските щанги, за да видите и вий някой медал след Наум Шаламанов! Поклона приет, само като се навеждаш да не стане някоя бдля че много мирише!
  • 86 стоян георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "стоян георгиев":

    мехмед,написал си бая ферман ама не ми отговори на въпросчетата бе брато.тва за сорос морос може там в махалата да си го разисквате .питам те просто.добре ли е за турция че смени съюзниците си от европиеския съюз и сащ с иран и русия?тряваше ли да има дискусия по темата в самата турция преди да се предприемат тези краини мерки?и последно.с кво нарушиха турския интерес европа и сащ последните 70 години и конкретно последните 2-3 та да се изметне така турция?ако искаш ми отговори.другото са локуми и лъжи дето си гледал по турската телевизя ,която става като руската или като тази при баи ти тошо.сирииските кюрди били едно и също с пкк .турция водила воина само с тях и т.н. щуротии.сирииските кюрди са признат съюзник от американската коалиция.наи-надеждния при това.те никога не са декларирали претенции за собствена държава ,нито пък са имали аспирации към турция.никога не са водили терористична деиност срещу турция.тва е признато от американския,англииския,холанския,немския и т.н. парламенти и правителства свързани с въпросната коалиция.но отговори на въпросите ми интересно е как мислят българските мюсулмани.
  • 87 стоян георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Мехмед":

    Публикувано във факти.бг: мехмед,написал си бая ферман ама не ми отговори на въпросчетата бе брато.тва за сорос морос може там в махалата да си го разисквате .питам те просто.добре ли е за турция че смени съюзниците си от европиеския съюз и сащ с иран и русия?тряваше ли да има дискусия по темата в самата турция преди да се предприемат тези краини мерки?и последно.с кво нарушиха турския интерес европа и сащ последните 70 години и конкретно последните 2-3 та да се изметне така турция?ако искаш ми отговори.другото са локуми и лъжи дето си гледал по турската телевизя ,която става като руската или като тази при баи ти тошо.сирииските кюрди били едно и също с пкк .турция водила воина само с тях и т.н. щуротии.сирииските кюрди са признат съюзник от американската коалиция.наи-надеждния при това.те никога не са декларирали претенции за собствена държава ,нито пък са имали аспирации към турция.никога не са водили терористична деиност срещу турция.тва е признато от американския,англииския,холанския,немския и т.н. парламенти и правителства свързани с въпросната коалиция.но отговори на въпросите ми интересно е как мислят българските мюсулмани.
  • 88 стоян георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "Хасан":

    турция вече смени съюзниците си.ако не направи обратен завои ситуацията вече се движи.вчера американците гласуваха 1,4 млрд долара за сирия и ирак ,а само за сирииските кюрди 500 млн.,меркел и макрон също направиха изявление по отношение на турция,немците изтеглиха всичко дето имаха от инджерлик.тва е вследствие на турската вътрешна и външна политика.турция имала интереси в близкия изток????!!!!!и съюзниците трябвало да се съобразят!!!!ами съюзниците и нямат ли интереси и дали турция трябва да се съобрази с техните?и не ми отговори на въпросите хасанчо!!!!

    Коментиран от #90

  • 89 Osman

    0 2 Отговор

    До коментар #83 от "Салам Алеко":

    И защо трябва да има кирилица на телефона не разбрах, това е голямо постижение според тебе така ли?Човека може да живее в чужбина, където не предлагат телефони с кирилица,по важното в случая е че си го разбрал

    Коментиран от #91

  • 90 Osman

    0 1 Отговор

    До коментар #88 от "стоян георгиев":

    Деденце,тези милиарди САЩ си ги прибират многократно от там , само такива като тебе могат да си мислят , че САЩ им дава нещо безвъзмездно . А и да, като се замисля ,тези 500млн.$ , които толкова им се кефиш могат да им стигнат само за памперси на терористите от ПКК . Турция е заделила само 20млрд.$ тъй че дишай спокойно има кой да те пази :)

    Коментиран от #94

  • 91 Салам Алеко

    1 0 Отговор

    До коментар #89 от "Osman":

    Ми защото пише в български сайт, на виж мен, като пиша в камбоджанските, китайските, тайванските, японските сайтове, за всеки език съм си изтеглил клавиатура! Ама карай, потомците му, може и да не се налага да търсят клавиатури! То дотогава целия свят ще говори само турски! Нали така!

    Коментиран от #92

  • 92 Osman

    1 1 Отговор

    До коментар #91 от "Салам Алеко":

    В крайна сметка си го разбрал.Форума да не е държавно учреждение пред което полагаме изпит, а и никъде не е констатирано да се пише само на кирилица.Така , че няма нужда да философстваш.Браво на тебе , че си си изтеглил клавиатура на всички езици , лошо няма . И защо целият свят трябва да говори турски не разбрах само
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 стоян георгиев

    2 0 Отговор

    До коментар #90 от "Osman":

    сега станах детенце!!!!османе сигурно съм по-голям от теб ,но дори и да не съм акъла ти е колкото на малката ми дъщеря ,а тя е на четири.тва ти го пиша съвсем обективно.кух си като хралупа!!!!ти не виждаш ли кво става с турция бе отоманецо????щяла турция да отдели 20 млрд. ???я виж кви са възможностите на сащ и европа и кво ще се случи на турския народ след една такава конфронтация,дето ви я спретва вашия султан,разчитаики точно на такива клепоухи убавци като теб!!!!ама точно като теб.и пак ти казвам терористи в северна сирия са само тези дето са в групата на ердоган .те са от една терористична организация забранена в целия свят.казва се ал каида.чувал ли си за нея,а клепчо?и не се прави на умен,за да си умен трябва четене ,а тва на теб ти е слаба дисциплина османчо.много слаба!!!!та точно на тези дето сте наблегнали на пасенето на овце разчита султана.
Новини по държави: