Last news in Fakti

12 Февруари, 2018 18:15 2 377 11

Де Ниро продължава войната срещу Тръмп

  • робърт де ниро-
  • доналд тръмп-
  • климатични промени

Носителят на "Оскар" разкритикува климатичната политика  на Белия дом

Де Ниро продължава войната срещу Тръмп - 1
Снимки: БТА/АР

Американският актьор Робърт де Ниро разкритикува позицията на Доналд Тръмп и неговата администрация по въпроса за климатичните промени.

Де Ниро отправи критиките пред препълнена зала в Дубай, където участва в годишна среща на върха, посветена на управлението, на която присъстват премиерите на Индия и на Франция и директорката на МВФ, предаде Reuters.

Пред препълнена зала актьорът каза, че идва от една назадничава страна, която страда от временно умопомрачение. Той разказа, че в страната, която описва, миналата седмица ръководителят на Управлението за защита на околната среда, е казал, че глобалното затопляне може би е нещо добро за човечеството.

"Говоря за моята собствена страна, за САЩ. На нас не ни харесва да казваме, че сме назадничава страна, така че нека просто кажем, че страдаме от временно умопомрачение", заяви Де Ниро.

Де Ниро продължава войната срещу Тръмп

Той предизвика смях и овации, когато добави, че САЩ накрая ще се излекуват, като гласуват за изхвърлянето от власт на своя опасен лидер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 габърче в НПО балон

    6 8 Отговор
    Що ве бай Дони наистина е симпатичен.Неолибералите дълго ще вият до небето и още дълго ще треперят бузите им от шамара който им нанесе бай Дони.Двойна победа-веднъж на избори и веднъж им попиля цялата информационна машина и като знаем на кого са медиите по света че и у нас та затова воя е още по голям !!!
  • 2 Санкция

    6 17 Отговор
    Фалиралия актиор ще прави , каквото му наредят!

    Коментиран от #4

  • 3 БГР

    7 11 Отговор
    На Роби нали жена му е с африкански корени,всяка вечер му реве какъв расист е Тръмп и няма да му пуска повече докато не го свали.
    И видиш ли ,той за едното...се замъкна да реве против Тръмп чак в Дубай.Нещастник,фалирал икономически и житейски.
  • 4 РЕДАКТОР

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Санкция":

    Неграмотник

    Коментиран от #6

  • 5 БОБИ КОЧА

    7 3 Отговор
    Голям актьор, който разбира същинския проблем на америте. -А именно бай Дончо.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Тръмп

    3 2 Отговор
    Аз играя себе си,а Ниро на стари години не знае кой е!В момента играе Ким!:):):)Ще направи пари покрай плюенето!!!!!!:)
  • 8 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор
    ВЗЕ ДА МИ СТАВА ПРОТИВЕН ТОЗИ ДЕ НИРО
  • 9 стоян георгиев

    0 2 Отговор
    де ниро е както винаги на висота.големия си е голям.тва че тръмп е ненормалник е ясно на всеки интелигентен американец и трябва да се казва често особено от хора с възможности.де ниро е такъв и евала!

    Коментиран от #10

  • 10 Марони

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    Ми,като е толкова голям,Дениро,що поне не се кандидатира за президент?Да изложи идеите и.вижданията си,па да го изберат!
    Щото Тръмп може,а Дениро не може,ненормалнико!

    Коментиран от #11

  • 11 стоян георгиев

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Марони":

    страшен въпрос си поставил!!!!що де ниро не се кандидатира за президент?а що трябва да го прави?тои като гражданин има право да критикува тръмп и го прави уместно и аргументирано, а и тръмп мълчи като бит пе.ал щото няма кво да отговори!!!!в демокрациите нормалнико гражданите могат да критикуват политиците и без да се занимават с политика,когато го правят ублично и настоятелно се нарича гражданска позиция.жалко обаче че един такъв нормален като теб тия работи не ги знае !!!смяхххх!