Last news in Fakti

13 Февруари, 2018 08:45 12 258 11

Стюардеса от разбилия се самолет: Бабо, падаме!

  • стюардеса-
  • русия-
  • бабо-
  • падаме-
  • самолет-
  • ан-148-
  • виктория ковал-
  • катастрофа

Малко по-късно самолетът изчезва от радарите

Стюардеса от разбилия се самолет: Бабо, падаме! - 1
Снимка: БТА/ AP

„Бабо, ние падаме!“ - това са били последните думи на стюардеса от трагичния полет на самолет Ан-148, който се разби в Русия няколко минути след излитането си. Виктория Ковал се е свързала с баба си, а малко след това самолетът е изчезнал от радарите, предаде РЕН ТВ.

Близките на загиналата стюардеса споделиха, че тя се е страхувала да лети в началото на кариера си, но е била много мотивирана да я продължи. Самолетът с 65 пасажери и 6-членен екипаж се разби в Подмосковието.

Руските власти водят разследване за причините, довели до тежкия авиоинцидент. Отломките на машината са пръснати на голяма площ, което може да е индикация, че самолетът се е разпаднал още във въздуха.

Една от версиите е взрив на двигателя, докато друга – терористичен атентат. Поне към момента обаче няма индикации да става въпрос за умишлени действия. Всички пътници на борда загинаха. Властите правят всичко възможно, за да идентифицират телата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един

    18 42 Отговор
    Бабо, дядо... това е положението, който се качва в самолет, знае, че с единия крак е в гроба

    Коментиран от #2, #6

  • 2 messerschmitt 109

    52 5 Отговор

    До коментар #1 от "един":

    от BMWта се мре по-често неэависимо дали си в колата или докато чакаш на спирката некой тъп дрифтар те отвее.....

    Коментиран от #5

  • 3 коки

    17 8 Отговор
    от автомобили на година загиват повече хора,от колкото от самолети,но всеки се качва на кола без да се замисля иначе самолетите са опасни,когато трябва да се лети с тях

    Коментиран от #4

  • 4 Мама

    9 3 Отговор

    До коментар #3 от "коки":

    Браво коки
  • 5 кво ще да е

    12 10 Отговор

    До коментар #2 от "messerschmitt 109":

    Вероятност да оцелееш все пак има, но в самолета няма никаква - там е разликата ;))

    Коментиран от #7, #10

  • 6 Кики

    18 1 Отговор

    До коментар #1 от "един":

    За съжаление е точно така, както си го написал. Аз бих казал, че още когато се роди човек, вече е с единия крак в гроба.
  • 7 гост

    12 4 Отговор

    До коментар #5 от "кво ще да е":

    Мда. При колата може 5 пъти да катастрофираш и да нямаш нито едно застрашаващо нараняване. При самолета вероятността да оцелееш е нищожна, може и има такива случаи, но те се разглеждат като късмет, а не като нещо нормално.
    В интерес на истината има вариант тялото на самолета да се изготвя като спасителна сувалка и при инцидент или проблем да се отделя и спуска с парашути, както се спускат и космическите капсули. 85% от запитаните биха предпочели да платят 20% по-висока цена за билет ако я има тази опция. Възможно е, но никой производител не иска да я интегрира, а тя би спасила тези хорица.

    Коментиран от #11

  • 8 сори

    8 3 Отговор
    Да се качиш на Самолет е все едно да се качиш на дърво без корени
  • 9 Гого

    7 3 Отговор
    Вероятността да загинеш в катастрофа на територията във България е по голяма от колкото на Руси самолет.
  • 10 любител

    0 3 Отговор

    До коментар #5 от "кво ще да е":

    Дори и с месер можеш да оцелееш - не е толкова опасно. Фатално е ако не осъзнаваш какво става или не си подготвен за ситуацията.
  • 11 любител

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    като по правило белите стават близо до земята. Тогава нема парашут, който да те спаси. Помисли и над другото - те не подържат сегашните евтини самолети, ти искаш да минат на по-скъпи и сложни... За себе си заложих на обучение в аварийни кацания(бърза и точна оценка на възможностите+техники за кацане), навместо в балистичен парашут. Другото, с което пилотите злоупотребяват е допустимият риск.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания