Last news in Fakti
  Тема: Украйна

17 Февруари, 2018 11:27 2 090 12

Германия е склонна на смекчаване на руските санкции

  • русия-
  • санкции-
  • германия-
  • украйна-
  • зигмар габриел

Само по този начин руснаците ще започнат да изпълняват договореностите от Минск

Германия е склонна на смекчаване на руските санкции - 1
Снимка: БТА/ AP

Германският външен министър Зигмар Габриел заяви, че е склонен някои от наложените на Русия санкции да бъдат облекчени. Това може да стане при осъществяване на примирие в Източна Украйна с помощта на миротворци на ООН, съобщи „Ройтерс“.

Габриел заяви, че е нереалистично да се настоява за пълно изпълнение на мирните Мински договорености, преди да се предложи на Москва известно облекчение на санкциите.

Още новини от Украйна

Дипломатът отбеляза, че все още има фундаментални различия около предложението на Русия да се изпратят мироопазващи сили на ООН в Източна Украйна, но каза, че намира идеята за една от малкото реалистични възможности за постигане на някакъв напредък към прекратяване на насилието. Сраженията отнеха живота на около 10 000 души в Източна Украйна от 2014 година досега.

Заради анексирането на Крим и конфликта в Източна Украйна отношенията между западните страни и Кремъл достигнаха нива, невиждани от Студената война насам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ККК

    5 14 Отговор
    Майтапи се!!! Разбирай - ще ги затегнем още повече:):)
  • 2 ЕВРОПЕЕЕЦ

    5 14 Отговор
    "Ройтерс" са путинисти и долни русофили.Това никога няма да стане-и газ руски няма да купуват немците.И заводи на Мерцедес и БМВ няма да правят в Русия-защото са истински европейски демократи и защитници на евро-атлантическите ценности-които ще ни водят в светлото европейско бъдеще и ще бъдем в мечтаният европейски дом.

    Коментиран от #8

  • 3 хааахххххххаааааааааааааааааа

    16 2 Отговор
    Соросоиди...ку-ку..Къде сте бре?
  • 4 Диди

    5 7 Отговор
    Това изказване означава същото както преди.Нищо ново.

    Коментиран от #12

  • 5 Kcaniba

    3 8 Отговор
    Абсолютен фейк!Така мислеше и канцлер Меркел!

    Коментиран от #6, #7, #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Kcaniba

    3 5 Отговор

    До коментар #5 от "Kcaniba":

    Абсолютпият фейк
  • 8 Рубладжийче

    5 19 Отговор

    До коментар #2 от "ЕВРОПЕЕЕЦ":

    Какво не разбираш руска подлого? "Това може да стане при осъществяване на примирие в Източна Украйна с помощта на миротворци на ООН". Нали руската кочина бята от това като дявол от тамян. Защото миротворците ще стоят на границата и ще гледат всеки ещалон с муниции, който минава от руската кочина при бандитите в Донецк и Луганск.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 стоян георгиев

    4 6 Отговор
    тва не е ново.германия условията по падането на санкциите ги е обявила много отдавна.просто сега външния министър на новото правителство ги потвърждава.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Жоро

    8 2 Отговор

    До коментар #4 от "Диди":

    Разбира се, че нищо ново.Каква собствена политика може да има една държава с над 50 бази с войски на САЩ на собствена територия?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания