Last news in Fakti

18 Февруари, 2018 08:10 2 830 10

Тръмп обяви война на ФБР

  • доналд тръмп-
  • фбр-
  • сащ-
  • флорида-
  • стрелба-
  • президент

Президентът остро разкритикува службите

Тръмп обяви война на ФБР - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският президент Доналд Тръмп нападна остро Федералното бюро за разследване заради неспособността да бъде предотвратено клането във Флорида, където в училище бяха убити 17 души, съобщи Би Би Си.

Държавният глава посочи, че е имало пропуски във ФБР, въпреки че преди нападението службите са получили информация за потенциална атака от същото лице – 19-годишният Никълъс Круз.

„Започнете да работите и ни направете горди“, заяви Тръмп. Той каза, че службата е прекарвала „твърде много време да докаже руска връзка с президентската му кампания“, а не е обърнала внимание на реалните опасности за националната сигурност.

От ФБР признаха грешката си, че не са успели да предотвратят стрелбата във Флорида. Това е най-смъртоносното училищно нападение на американска земя от 2012 година насам. Убиецът беше арестуван от властите. Той е казал на разследващите, че е чувал гласове в главата си, които са му казвали какво да прави.

„Много тъжно, че ФБР са пропуснали всички сигнали, изпратени за стрелеца във Флорида. Това е недопустимо“, написа американският президент от профила си в Туитър. Той се срещна с оцелели от атаката и разговаря с тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    22 0 Отговор
    ФБР като нашите тутманици- първа категория труд, ранно пенсиониране с дебела пенсия и работа на бюро с компютър за изпълняване на политпоръчки. А на терен никакви ги няма.
  • 2 Ципорков

    16 0 Отговор
    Не може да продаваш оръжие като зарзават в магазините и да не очакваш подобни инциденти! Колкото до службите - и там робуват на партийните си върхушки.

    Коментиран от #3

  • 3 ЕХА

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ципорков":

    да така е, специално за България трябва да разрешат на пенсионери по селата ,където има ромско нашествие, да ги раздават на на тези беззащитни хора с цел защита от вредители, инак не ги виждам,няма кой ,когато липсва държава...когато нас ни управляват хора които не ядат суджук .

    Коментиран от #4

  • 4 Нафарфорий

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "ЕХА":

    Публикувано във факти.бг: където има ромско нашествие ЦИГАНСКО БЕ!
  • 5 Иван

    3 7 Отговор
    Защо коментирате само издънката на ФБР ? Коментирайте малко и деиствията на нашите танцьори от ДАНС.Държавата ни бъка от руски шпиони и паравоенни формирования ,а тия спят.
  • 6 Нафарфорий

    7 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Започнете да работите и ни направете горди“, заяви Тръмп. Той каза, че службата е прекарвала „твърде много време да докаже руска връзка с президентската му кампания“, а не е обърнала внимание на реалните опасности за националната сигурност.
    От тва по-точно здраве му кажи!!!!!!!!
  • 7 xlgzlydlgzhxhdmghxhxdb

    7 1 Отговор
    МОРМОНА БАЙ ДОНЧО Е ПЪТНИК. ......БОРБАТА В USA Е МЕЖДУ МОРМОНИТЕ В ЛИЦЕТО НА БАЙ ДОНЧО И ЧИФУТИТЕ НАЧЕЛО С КЛАНА КЛИНТЪН

    Коментиран от #9

  • 8 ъът

    0 0 Отговор
    изрод е тоя но както навсякъде се тачат помияр заради него колко хора още ще пострадат
  • 9 Тръна също е чифут

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "xlgzlydlgzhxhdmghxhxdb":

    .,,,,
  • 10 Именно

    0 0 Отговор
    Той Тръмп си води война с ФБР отдавна по съвсем други причини :) просто сега му се удава възможност да ги захапе.
    А че в този случай ФБР са се осрали тотално няма спор!