Last news in Fakti

25 Февруари, 2018 18:56 2 068 1

Франция предотвратила два атентата

  • франция-
  • атентати-
  • полиция

Те са били организирани от ДАЕШ

Френските власти обявиха, че са осуетили два атентата в страната от началото на годината, съобщи France 24.

Информацията беше обявена от френския министър на вътрешните работи Жерар Колон. Един екстремист е бил заловен през януари. Той е подготвял атентат срещу голямо спортно съоръжение. Друг заподозрян пък е планирал нападение срещу военни.

'В момента терористите се опитват да организират атаки в западните държави. Причината е загубата на влиянието на ДАЕШ. От там се опитват да разсеят вниманието от това“, заяви Колон.

По френските улици има военни патрули от 2015 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Slavic Vibes

    2 0 Отговор
    А французите можеха просто да предотвратят влизането на нелегални на територията си и нямаше да се налага да се занимават сега с терористи. Умер народ...
Новини по държави: