Last news in Fakti

25 Февруари, 2018 20:19 4 764 112

Арестуваха лидера на сирийските кюрди

  • салих мюслюм-
  • арест-
  • турция

Салих Мюслюм е бил задържан в Прага

Арестуваха лидера на сирийските кюрди - 1
Снимка: БТА/AP

Лидерът на сирийските кюрди Салих Мюслюм е бил арестуван в Прага, съобщи „Ройтерс“.

Мюслюм е лидер на сирийската кюрдска партия „Демократичен съюз“. Тя е основна част от коалицията, която управлява северните части на Сирия.

Арестът е станал по искане на Турция. Анкара разглежда партията като част от Кюрдската работническа партия, която счита за терористична групировка.

Мюслюм е бил задържан в събота. От неговата партия отхвърлиха ареста като незаконен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Салам Алеко

    51 39 Отговор
    Ареста е незаконен! Всеки народ има право на Свобода! Никой не е арестувал Ботев и Левски в чужбина! Само чалмите посегнаха на Българските революционери! И как тъй търция иска в Европа? Туй да не е панаир!
  • 2 Реалист

    22 31 Отговор
    Ще видиш панаира и свободата като му дойде времето:)
  • 3 Реалист

    27 66 Отговор
    Щом всеки народ имал право на свобода искам свбода за турците от кърджалийско и делиормана от българско робство:) Имаме право да живеем свободни земите които обитаваме от незнайно време:)

    Коментиран от #8, #9, #21, #69, #107

  • 4 Вангин

    16 27 Отговор
    Поръчка на Путин..? Путин и Ердоган са едно дупе в два чифта различни гащи.

    Коментиран от #15

  • 5 НЕРОН

    10 4 Отговор
    ПИШЕТЕ СЕГА СМОТЯНЯЦИ
  • 6 Осман

    56 12 Отговор
    Като искаш свобода, Реалист, върви при Ердоган. Той ще ти я даде, както на хиляди интелектуалци.

    Коментиран от #10

  • 7 Осман

    36 11 Отговор
    Като искаш свобода, Реалист, върви при Ердоган. Той ще ти я даде, както на хиляди интелектуалци.
  • 8 Тодор

    25 8 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    голям зор имаш да си роб
  • 9 Пуяк

    39 11 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    Какви свободи искаш бе пуяк.От това по голяма свобода какво ,какво ти липсва.жиивееш свободно изповядваш си религията говориш на майчиния си език,можеш да работиш навсякъде във Европа че какво повече от това .Ако не ти харесва събирай си багажа и върви където мислиш че ще живееш по добре

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Bingo До Реалист

    39 9 Отговор
    България въпреки че има многовековна история, много добре се знае кой от кога обитава нашите земи, и ако за вас ги обитавате от "незнайно" време вземете си проучете историята и ще разберете че ако искате да живеете в турски земи ще трябва да се изселите доста по на юго-изток някъде към анадола. Това че Османската империя е заселила насилствено вашите прадеди по нашите земи не означава, че може да имате претенции към тах. Ако толкова се чувствате подтиснати да се бяхте изнесли в турско когато Бай Тошо ви отвори границите. Много хора го направиха и сега си живеят доста добре там.

    Коментиран от #13

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Реалист

    14 30 Отговор

    До коментар #11 от "Bingo До Реалист":

    Ние сме тук по доктрината на Демирел:) така че няма мърдане докате се вее турския байряк.Всичко ще мине мирно и без насилие политиците и обществените организации работят:)

    Коментиран от #17, #19

  • 14 Тодор

    18 8 Отговор

    До коментар #12 от "Реалист":

    че то има бе, ама ти откъде да знаеш като си учил до 2 клас
  • 15 Реалист

    8 10 Отговор

    До коментар #4 от "Вангин":

    Не поръчката е на американците ще го изтъргуват в Турция за да спре маслинова клонка.
  • 16 Българин работещ в германия

    28 7 Отговор

    До коментар #12 от "Реалист":

    Батка искаш много неща ,разбирам те но аз живея във Германия и мога да ти кажа че тука такива екстри няма !Казват ти условията и се съобразяваш със тях .Въобще не ти дава никакви обяснения ,имат си закони и ги спазваш ако не ти показват вратата и от там откъдето си .Така че си натискай парцалите ,защото ще изгубиш и това което имаш!

    Коментиран от #18

  • 17 Българин

    29 14 Отговор

    До коментар #13 от "Реалист":

    Ще вееш байрак но не във България !Щом много искаш да вееш турски байраци ,куфара и дим да те няма във пуйкистан.
  • 18 Реалист

    11 18 Отговор

    До коментар #16 от "Българин работещ в германия":

    Сега пак да ти кажа в модерния свят тези неща стават без сила с политика и обществени организации разни мероприятия и един ден ако има все още ЕС решава че като малцинство са ни нарушени правата(така се почва:) докато един ден не кажат референдум за смяна на конституцита члена касаещ автономия на малцинствата:) и след това ето ти хуманно отношение към човека и една красива автономна зона по средата на картата. Добре дошъл в демокрацията:)

    Коментиран от #23

  • 19 Хайдтин

    13 13 Отговор

    До коментар #13 от "Реалист":

    Иска ти се ,но има един живееш на север пра пра българин казват му Путин незнам той какво мисли по въпроса !На тез земи български се е проливала руска кръв ,а руснака за разлика от всички други нации държи на своите земи .

    Коментиран от #20

  • 20 Реалист

    10 16 Отговор

    До коментар #19 от "Хайдтин":

    500 турците,50 руснаците,40 немците и сега пак наш ред е:) а те се разбраха отдавна:) само една тайна да ти кажа договорите между големите играчи най малко след 20 години стават обществено достояние:) понякога никога:)
  • 21 Салам Алеко

    25 7 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    Имаше една възможност! отворихме ти границата, и ти организирахме екскурзия! Обаче още си тук! Сигурно защото секса но си щастие! Свободни сте, взимайте, доган, местан карайдъ и всички с песен, анадол голям, и за вас от манафи застлан!

    Коментиран от #25

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Българин работещ в германия

    24 9 Отговор

    До коментар #18 от "Реалист":

    Пуяк ела във Германия тук живеят около четири милиона турци .Опитай се само да говориш за автономия и да видиш как набързо ще се узовеш във Анадола !Но тука има ред дисциплина !Живееш по техните закони иначе пътя и откъдето си дошъл така трябва да бъде навсякъде във Европа !!Затова България трябва да се учи от Германия !Няма назад българи само напред не им давайте никаква свобода защото ще ви се качат на главите .

    Коментиран от #28

  • 24 Салам Алеко

    14 2 Отговор

    До коментар #10 от "Реалист":

    Е затова има спорове, тук си на гости от доста време, понеже баба ти е подарена на някой яничарин да му служи, и вместо да се засрамиш изискваш! и по време на екскурзията искахте! и? хубавите коли ги купиха, бракуваните-дето им намериха кусури ги пратиха назад! Е не ми искай днес японско масло, ще караш на мъжко бито мляко! наздраве!

    Коментиран от #31

  • 25 Реалист

    5 16 Отговор

    До коментар #21 от "Салам Алеко":

    И ние ти отворихме границите можеш да се изселиш където ти душа пожелае към западна европа:) аз ще остана:)

    Коментиран от #29

  • 26 Антон

    10 12 Отговор
    Гузен не гонен бяга, но този е издирван от интерпол за убийства. Трябва да отговаря за деянията си тоьи главатар на терористите от работническата партия на пкк. Да обесни на цял свят къде рабониците копаят с калашници и номби. И ако го върнат у турция ще трябва да онеснява защо от 40 ходини избиваха и нападаха турската държава. Може да получи за награда по дълго въже. Всеки трябва да отговаря за деянията си, квото надробиш това ще сърбаш
  • 27 Салам Алеко

    10 2 Отговор

    До коментар #22 от "Реалист":

    На някой им режат чурките, а другите ги бракуват с постановление на майката, и ги връщат при мащехата! Реално е така нали?
  • 28 Реалист

    7 13 Отговор

    До коментар #23 от "Българин работещ в германия":

    Хубаво си направил като си се махнал от тука сега прати пари за билет и цялата ти рода да се изнася;)

    Коментиран от #32

  • 29 Салам Алеко

    9 3 Отговор

    До коментар #25 от "Реалист":

    добре "аз ще остана" докато можеш!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Реалист

    7 23 Отговор

    До коментар #24 от "Салам Алеко":

    Аз съм тука в земите си и зад гърба ми е майка Турция,единия ден зад теб ще съм аз като в комунизма:)Тогава дали ще имаш смелост да говориш така, въобще на гяурски:)

    Коментиран от #34, #35, #36, #37, #38, #41

  • 32 Българин работещ в германия

    15 5 Отговор

    До коментар #28 от "Реалист":

    Напротив дошъл съм тука да печеля и всичко инвестирам във моята мила България .Един ден ще се върна защото обичам България децата ми са във България учат там и ще живеят във тая хубава страна .Камъка си тежи на мястото .
  • 33 Салам Алеко

    14 2 Отговор
    Виж се га реалиста! (пак се повтарям) ако търците дойдат тук(на върба у сряда) на теб няма да ти постелят! Ти си българин предал вярата си за да плаща по-малко данъци и да не яде шамари от търците! На предателя никой не вярва! След месец (щом дойдат търците) , ако имаш нет и започнеш да пишеш против търция, (там има демокрация) ще те хвърлят в затвора при гяурите(ще прекараш чудесно), а тук, ти реално роден на чуждо място! пишеш си ислямските простотии и нсй-много от факти да те блокират! Щракаш една седмица порно(щото си блокиран) белосваш цялата къша и минала седмица и си помилван! Сега иди удари чутурътъ у земята, и помоли Гавраил да ти прости грешките, задето Родината ми отгледа като теб, красиви, възпитани, образовани и неблагодарни ориятели!

    Коментиран от #39

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Салам Алеко

    16 5 Отговор

    До коментар #31 от "Реалист":

    Коя земя? Лудогорие е заселено с търци(неблагонадежни) от границите! А Кърджали? Язък за града! Ататурк изсели или потърчи всички българи, а Тошко нежно се отнесе с вас! Трябваше ген-Луков да поеме държавата че за 2 години(без екскурзии) щеше да ви прати в гръцките земи(анадола му викате)

    Коментиран от #45, #105

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Дедо

    15 4 Отговор

    До коментар #31 от "Реалист":

    Ами по твоятя логика те и кюрдите са си в родината, и те са на Турция отзад! Ти с какво си по различен?
  • 42 Салам Алеко

    8 4 Отговор

    До коментар #39 от "Реалист":

    Не думай бе? Знаеш за яничарите! Така че не говори за чустота! Щом си тук- нещо гнило има! Щом на екскурзията не си минал, значи или ходжите не са те харесали, или оросто не ставаш? Горд съм защото приятелите ми (ТУРЦИ) мама си ги прибра! те ми казаха, бракмите ги върнаха- в търция не искат михлюзи!

    Коментиран от #47

  • 43 Родопчанин

    14 5 Отговор

    До коментар #39 от "Реалист":

    Напротив така наречени помаци всички са със български имена .Всички родени и продължаващи да се раждат така наречени помаци са със български имена защо ли .Защото се чувстват българи .И забележи няма един от така наречените помаци да се е изселил във Турция.защо ли. Ами защото сме българи затоваи обичаме България .

    Коментиран от #49, #54, #74

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Реалист

    0 7 Отговор

    До коментар #42 от "Салам Алеко":

    Повече знам от теб със сигурност:)

    Коментиран от #51

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Салам Алеко

    4 2 Отговор
    Не бе другар, съжалявам се че не съм в партията! Тази вечер щяха да те приберът, утре си при мен! 1. Щеше да ти се даде възможност да критикуваш Родината! 2 Аз шях дати тегля една критика! 3 Щяхме да те заведем при мама, до 14:07ч щеше да си при нея! По целия път щеше да слушаш Миле Китич с песента му"Никога не се завръщай"!
  • 51 Салам Алеко

    4 4 Отговор

    До коментар #47 от "Реалист":

    Ай стига бе! Защо мислиш че знаеш по добре от мен? Понеже ти липсва кожа и ти се проветрява мозъка?

    Коментиран от #57

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Салам Алеко

    5 6 Отговор

    До коментар #49 от "make":

    Ти нали беше в германия бе, кога усоя да обиколиш България? Албантурс ли ти дадоха билети за спа по кърджали и останалите ислямски коптори?

    Коментиран от #60

  • 54 Реалист

    4 10 Отговор

    До коментар #43 от "Родопчанин":

    Ако си родопчанин май не си излиза от дома и не си стъпвал в Рибново,Якоруда,Мадан,Гоце Делчев,Доспат и т.н. а:)

    Коментиран от #58

  • 55 Родопчанин

    8 3 Отговор

    До коментар #49 от "make":

    Така ще бъде .Няма да видиш млад човек във джамия !Защо ли ела като има петъчна молитва ако видиш повече от двама трима младежи аз ще те черпя каквото желаеш.

    Коментиран от #72

  • 56 Салам Алеко

    7 5 Отговор

    До коментар #52 от "Реалист":

    На мене дядо ми(стария яничар) ми казваше, че от Виена до арабия, всичко е правено от Български или гръцки яничари,башибозука е чакал да свършат янипарите, за да се нахрани с огризките! Погледни РЕАЛНО, така е!

    Коментиран от #61, #63

  • 57 Реалист

    3 5 Отговор

    До коментар #51 от "Салам Алеко":

    Защото знанията не са ми ги диктували в коминтерна от кратките наръчници:)

    Коментиран от #59

  • 58 Салам Алеко

    6 4 Отговор

    До коментар #54 от "Реалист":

    Ти голям турист излезе бре! Цяла бг обиколи! (колко ти дават търците да обикаляш?) На доспат сетките аз съм ги правил!

    Коментиран от #62

  • 59 Салам Алеко

    5 2 Отговор

    До коментар #57 от "Реалист":

    Ти твойто за знния ли го имаш?
  • 60 make

    6 4 Отговор

    До коментар #53 от "Салам Алеко":

    SALAME BATKOTI OBIKOLI PO4TI TSIALA EVROPA .AZ RABOTIA I PE4ELIA PARI .I SI HODIA NA EKSKURZIYKI MOYTO MOM4E .NE KATO TEBE DA KIBI4A PO TSIAL DEN PRED KOMPUTURA I DA 4AKAM MAMA DA MI DADE 5 LV .TUKA MEJDU DRUGOTO IMAM KOMSIYI OT VELINGRAD SA .4ESTNI.RABOTLIVI .MNOGO DOBRI HORA.KAZVAT SE MEHMED I FATIME POMATSI SA I NE GI E SRAM .A TOYA GORE MI PISHE VRELI NE KIPELI .VIV FRANKFURT SA MI KOMSIYI

    Коментиран от #75

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Реалист

    4 5 Отговор

    До коментар #58 от "Салам Алеко":

    Имам пари ходя бе Пич:)
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Салам Алеко

    5 6 Отговор
    Цяла търция е потомък на нашите и гръцки яничари,(иди си купи от къпълъ чаршия книгите дето ги продават под рафтовете! А за екскурзията? Ех да имах тогава днешния ми телефон, нямаше да се налага да пиша! Да видиш кадънтъ как минава границата ни, бяга в дясно и целува земята! Срам за вас че се изправихте срещу нас, срам за майка ти че те върна пак тук! Тровиш себе си тровиш и мен!

    Коментиран от #67, #110

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Анонимен

    10 6 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    Какъв турчин си ти бе, помако? Или еничарин да те наричаме? Кой ти е отнел свободата, живееш като паразит на гърба на българския народ. За най-малкото ревете, правата на малцинството били нарушени. Живях два месеца в Кърджали и няма да повторя. Едно кафе не можеше да си поръча човек, започват да ти говорят на езика на свободата им, като кажеш, че не разбираш, те гледат наопако. Ти си мислиш, че си турчин, но си национален предател още от турско време. Патриотите тогава са ги заклали, а продажниците са приели исляма. Разбирам ги, животец е това, сега вече е платен от Турция да вършат простотии и да говорят глупости по форумите

    Коментиран от #84

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 РОДОПСКИ

    6 3 Отговор

    До коментар #43 от "Родопчанин":

    Ти май не живееш в БГ. Аз съм от родопите и те каня на чист въздух при нас. Да видиш че онези които ставаха милиционери и получаваха апартаменти на времето пак си взеха турските си имена. Аз може да съм помак но не и ахмак глупако . Ние сме мюсюлмани , какви сме теб нете засяга. А и много помаци имат рода в турция , а тези в гърция говорят само на турски. При нас малко помаци знаят турския език но децата ни учат и въпрос на време и желание е. Бай бай байко

    Коментиран от #76, #79, #82, #108

  • 75 Салам Алеко

    2 3 Отговор

    До коментар #60 от "make":

    Ясно! Изровил си на баба ти документите дето пише че е Българка, дал си и парички! Изкарал си Европейски паспорт и въртиш по Европа и мислиш че си пич!?
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Реалист

    5 4 Отговор
    И в коя кръчма ви го набиват че сме неблагонадеждни:) Майка Турция се грижи за всички свои чада от уйгурските турци до тези на балканите малко ли рипа тука многуважавания Г-н Дениз Гьокче за нас Ердо и всички министър председатели малко ли говорят за нашето благоразположение:) Един път не чух от Бойко дума да обели за бесарабските българи:) Освен това миналата година за гагаузите в Молдова изпратиха помагала и 45 милиона за да усъвършенстват турския си:) А Бойко за свойте си детски градини не може да намери:)

    Коментиран от #85

  • 78 Реалист

    4 5 Отговор

    До коментар #70 от "Салам Алеко":

    Никой от рода ми не е бил покорен и аз не съм:)Аз не съм повече от никого всички сме равни пред Аллах.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Салам Алеко

    4 4 Отговор

    До коментар #72 от "make":

    Маке, всеки българи се ражда инженер! А на всеки инженер се полагат 500цигани+ 500 други(може и македонци) за обслужващ персонал! Така че както виждаш, търци и цигани раждат по малко и не можем да обслужим населението!
  • 81 Салам Алеко

    4 4 Отговор

    До коментар #79 от "make":

    Маке, много ти е албански манталитета!

    Коментиран от #83, #86

  • 82 Реалист

    5 2 Отговор

    До коментар #74 от "РОДОПСКИ":

    Говори истината каквато е братле от истината някои ги боли:)
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Реалист

    7 4 Отговор

    До коментар #69 от "Анонимен":

    Чист турчин съм си и не съм паразит :) плащам си сметките редовно:) само глобите не плащам защото с тях се угояват без никаква обратна полза за мен и останалите:) И съм верен на корените си турски които предавам със същата идеологическа мисъл на тези след мен:)
  • 85 Българин

    7 3 Отговор

    До коментар #77 от "Реалист":

    Като се грижи майка ти толкова за теб защо не си при нея?
    Има свобода на движение всеки ходи където му харесва и си живее.
    Няма нужда да ни натрапваш на нас твоите убеждения.Свободен си да живееш при майка си и да ти се радват там.

    Коментиран от #88

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Салам Алеко

    6 5 Отговор

    До коментар #83 от "make":

    Е това е проблема, дадахме ви паспорти, благодарност нула! Искате Самуил, искате Александър! А езика му не знаете! Албанецо, див и крив ще те направя, но ще ме блокират, затова иди лягай, щото утре пак щау и унфалт!

    Коментиран от #90

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Салам Алеко

    6 2 Отговор

    До коментар #86 от "make":

    Чакай, чакай те албанците ще те оправят! 18 години живях с тях , само вие сте по боклуци от тях, винаги ни учеха да ви обичаме, и винаги са ви учили да ни мразите! Сега като махнахме паметника ба Александър, ко ши каиш да турим един по-голям паметник на СКЕНДЕРБЕ?
  • 90 Реалист

    5 6 Отговор

    До коментар #87 от "Салам Алеко":

    Нищо не можеш да му направиш, конституцията му дава права за които ако ги нарушиш твоята полиция на теб ти го начуква а за нас малцинствата Страсбург трепери като на пеленаче:)

    Коментиран от #93

  • 91 Салам Алеко

    6 5 Отговор

    До коментар #88 от "Реалист":

    Чудесно! Ползва те за да прави доган, сараи по морето, а ти гласуваш, роден си да служиш! По това време пичовете са по дискотеките! Бедняците като мен и теб стоим пред компа, аз съм у дома, а ти не знаеш къде си! Тук си търчин, а под одрин гяур, за света си кътър! Ама давай ,плачи за мама, тя Нългария е виновна!

    Коментиран от #96

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Салам Алеко

    6 5 Отговор

    До коментар #90 от "Реалист":

    80 милиона станахте, и пак сте малцинство! Ако бяхте кадърни щяхте да сте в търция, ама като се радиш некадърен, тъй става! Опитвай, може да се получи!
  • 94 Българин

    5 4 Отговор

    До коментар #88 от "Реалист":

    Е щом мислиш че се грижи добре.Само после да не се сърдиш ако и някой друг се погрижи за теб.

    Коментиран от #98

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 опорни точки

    5 2 Отговор

    До коментар #96 от "Реалист":

    Боко приключи с мандатите,трябва да се преориентираш според новите инструкции на маймуняка от Анкара.

    Коментиран от #103

  • 101 Българин

    5 0 Отговор

    До коментар #98 от "Реалист":

    Така е грижат се,но скоро си отиват и тогава няма да е забавно за предатели като теб.

    Коментиран от #102

  • 102 Реалист

    6 2 Отговор

    До коментар #101 от "Българин":

    Бате Бойко скоро няма да си ходи докато ви брули вас и ни дава по 50 на калпак на изборите:)Скоро схемата няма кой да развали:) нещо което работи добре не се пипа:)
  • 103 Реалист

    5 4 Отговор

    До коментар #100 от "опорни точки":

    Ти не разбра ли че и който да дойде целува ръка на Ердоган Паша:)
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Димитър Кънев

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    Знае се от колко време сте в България и в Европа,знае се и как сте седнали на нашата трапеза и как сте ни изхвърлили от нея.ЗНАЕ СЕ.Така че не нахалствайте и нека продължим да живеем в мир без вашите претенции за извънземни права.
  • 108 Родопчанин

    3 0 Отговор

    До коментар #74 от "РОДОПСКИ":

    Еничари е имало и ще има .Факт !Но във проценти какви е съотношението.Аз пък мисля че осемдесет процента са със български имена другите двадесет процента са такива като теб казват им объркан калунга !Поне във нашия край е така и така ще бъде .Жена ми работи във детцкака градина и ми казва че няма нито едно дете със пуешко име !Не се заяждам казвам истината !А ти и такива като теб има но сте много малко ,гледай болшинството.да е жива и здрава майка България винаги ще обичам България и всичко Българско

    Коментиран от #109

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Муу

    1 3 Отговор

    До коментар #109 от "Реалист":

    Бойко каквото може прави човека!Той да не е магьосник.А за тези дето бяха на власт преди него какво да кажем.Но се говори само за Бойко защото се опитва да направи от нищо нещо.за сега това е най добрият политика на България ,казвам засега за вбъдеще ще се надяваме на нещо по добро.
  • 112 чалма тв

    1 0 Отговор
    Не ни занимавайте с мюслимани, те ще се разберат помежду си, най добре за всички тях да се върнат в Азия, Меркел ще им осигури транспорт и соц.помощи. Всички проблеми идват от изтока ,защото хора там се молят по 5 пъти на ден, нямат време да помислят поне малко на кого се кланят, ако разберат ще се откажат, но като си зомбиран няма как..въртиш се в кръг като идиот...
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания