27 Февруари, 2018 01:30 5 466 1

Запомнете тези филмови злодеи (СНИМКИ)

  • marvel-
  • злодеи-
  • марвъл-
  • тор-
  • локи

Класация определи най-запомнящите се комиксови гадняри на Marvel

Филмът "Черната пантера" представя най-запомнящия се злодей от кинематографската вселена на Marvel - Ерик Килмонгър, според класация, съставена от сп. Business Insider.

В ролята се превъплъти актьорът Майкъл Б. Джордан.

Локи в изпълнението на Том Хидълстън от поредицата за богът на гръмотевиците Тор зае второто място.

Трети стана Лешоядът от "Спайдърмен: Завръщане у дома", който беше представен от актьора Майкъл Кийтън. Според изданието героят му имал "лична вендета" срещу супергероя.

Но много от другите злодеи не са убедителни по отношение на мотивацията и целите им, а някои не създават усещането за истинска заплаха за нашите супергерои. Това не означава, че тези отрицателни герои не са достатъчно лоши, а просто, че се забравят лесно, дори в някои от най-добрите продукции, като "Железният човек", "Ант-мен" и "Първият отмъстител".

В челната десетка на класацията бяха включени Червеният череп (Хюго Уийвинг) от "Първият отмъстител", Хела (Кейт Бланшет) и Грандмастър (Джеф Голдблум) от "Тор: Рагнарок", Хелмут Земо (Даниел Брюл) от "Първият отмъстител: Войната на героите" и други.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.