26 Февруари, 2018 19:25 2 059 8

Някои искат да направят Великобритания колония на ЕС

  • великобритания-
  • борис джонсън-
  • ес

Борис Джонсън се изказа срещу предложение на лейбъристите

Някои искат да направят Великобритания колония на ЕС - 1
Снимка: БТА/AP

„Предложението на Джереми Корбин ще направи Великобритания колония на ЕС.“ Това заяви британският външен министър Борис Джонсън, цитиран от The Telegraph.

По-рано лидерът на лейбъристите предложи да се потърси решение за нов митнически съюз между Великобритания и ЕС.

„Този план ще превърне Великобритания в колония на ЕС. Ние няма да можем да си върнем контрола над нашите граници или търговската ни политика. Лейбъристите развяват бялото знаме преди преговорите въобще да са започнали. Тези, които гласуваха за излизане от ЕС не искаха това“, заяви Джонсън.

Според Корбин ново споразумение би облекчило търговското споразумение за общността. Говорителят на британския премиер отхвърли възможността за подобен вариант.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    11 7 Отговор
    Докъде я докара Велика Британия не можс да намери друг а външен министър с турски корени и то не какви а с потекло:)

    Коментиран от #6

  • 2 ЧЕ БЪЛГАРИЯ КОЛОНИЯ ЛИ СТАНА?

    5 1 Отговор
    За какъв Х сме тогава там? За ЗАЕМИ И ДА ЖИВЕЕМ НА ВЕРЕСИЯ ?
  • 3 El comandante

    3 4 Отговор
    Британия НЕ Е бълхария герберо соросоидни маицепродавци .Ама кво ли на вас не ви пука уроди гроб джобове няма уродииии внучетаъа еи ще мрат от ракккккк сискренни пожелания ЧЕ
  • 4 Истината

    2 1 Отговор
    Това е добре да да се прочете от тези българи които се "гордеят", чс са колония на бюрократите от ЕС със заплати по 23000€ ! Които е готова да съкрати собсидиите към колониите, но не и техните " мизерни" заплати!
  • 5 Slavic Vibes

    2 0 Отговор
    Глупости и фалшиви новини. Отдавна Джинджарите от острова контролират света, избиват хората, изпотрепаха аборигените на всеки континент вкл. Австралия, Африка и Северна Америка, а сега все още си бъркат гагата навсякъде. Отгоре на сичко забъркаха 2 световни войни, заедно с Германия. Времето ще им дойде и на тях.
  • 6 батко бугар

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    По бащина линия е правнук на турския журналист и министър от началото на XX век Али Кемал бей.

    Прадядо му е виден либерал - журналист. Само дето се пенявиш, той е срещу сегашното статукво на неоосманизъм. Пък и с тази 1/8 турска кръв... дали знае, че турция съществува!?!
    Дилма Русев поне дойде на посещение. Вашия, кога ще прави поклони на султана???
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 kawasaki

    0 0 Отговор
    ТОВА Е ГЛУПАВО-ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ВИНАГИ Е ПРЕСЛЕДВАЛА СВОЯ ИНТЕРЕС НЕСЛУЧАЙНО Е КОЛОНИЗАТОР-ЗА СПРАВКА ИСТОРИЯТА НА ВОЕННОМОРСКИЯ ФЛОТ НА АНГЛИЯ ФИЛМ НА ББС
Новини по държави: