28 Февруари, 2018 18:27 2 918 17

Страстен дебат в Русия! Псувни и вода валят в ефира

  • ксения собчак-
  • русия-
  • дебат-
  • ефир-
  • владимир жириновски-
  • псувни

На руската политическа сцена е интересно

Политически дебат в навечерието на президентските избори в Русия премина границите на добрия тон. В ефира на телевизия „Россия 1“ се разгоряха истински страсти, които бяха съпътствани от псувни, заливане с вода и обиди.

Младата кандидатка за президент Ксения Собчак заля с чаша вода ветерана в политиката Владимир Жириновски, който на няколко пъти преди това й повтори да си затвори устата.

Студеният душ не спря политика и той продължи да обижда красивата кандидатка за държавния пост. Президентските избори в Русия ще се проведат на 18 март. Владимир Путин е сочен за сигурен победител от страна на социолозите. Вижте кадрите от дебата:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    16 12 Отговор
    Американците да се молят и да се кръстят и с двете си ръце пак Путин да спечели-защото ако президент стане тоя хахо Жириновски или тая кобила Собчак-ще им се види тясна планетата Земя...Та и нашите соросоиди да се замислят доста...Че Жириновски досега да ги е направил като пустиня..

    Коментиран от #2

  • 2 Zax

    21 5 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    Че тя Собчак си е американска подлога от всякъде.
  • 3 Алиса

    17 13 Отговор
    Путин - наш президент!

    Коментиран от #6

  • 4 Бай хой

    8 3 Отговор
    Денис каква красота видя у тая ра? Мяза на мармонтка. Нищо славянско няма. Срам за всички.
  • 5 товарищ

    11 6 Отговор
    Владимир Путин има поддръжката на над 80% от населението на Русия и ще е безспорния лидер в изборите!А все пак наистина всички да се молят,Жириновски да не стане президент,защото света ще е тесен на американците.Що се касае до Ксения Собчак,то тя няма никакви шансове и никаква поддръжка от никого.Тя е един палячо, интригант и предател на Русия-американска подлога!
  • 6 ФатмакЪ

    7 13 Отговор

    До коментар #3 от "Алиса":

    Путин да е ТВОЙ президент, но не е НАШ.
    Моите деди са Левски, Вазов, Раковски и Стамбулов... все хора отвратени от "братската" прегръдка на азиатските селяндури!

    Коментиран от #10, #12

  • 7 Хайдук

    4 7 Отговор
    Браво фатмак. Кажи им на предателите.срамота е да се сравняваме с изостанали два века народи камоли да гимислим за нещо повече от нас
  • 8 Марони

    3 8 Отговор
    Хора дето себе си немогат да контролират и нямат етично поведение тръгнали да управляват държава...Идиотизъм по руски!

    Коментиран от #14

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Гостът

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "ФатмакЪ":

    Някои от тия които си изброил са били в братската прегръдка на южната ни съседка.Коментара ти е леко неуместен РЯПО.
  • 11 Румяна Костова

    4 0 Отговор
    Неприятна гледка!Хора,които не могат да си обуздаят нервите в един обикновен дебат мечтаят за президентския стол,където провокациите ще са на много по-високо ниво.Не можа Соловьов да ги вразуми да охладят страстите.А що се отнася до красотата на Ксения,това е субективно мнение на автора, явно го е очаровала.В Русия никой не я нарича красавица, явно критериите им се различават значително от неговите.А и вулгарното и поведение отблъсква.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 А твоят народ кой го води и къде

    0 3 Отговор

    До коментар #8 от "Марони":

    ПОСЛЕДНА ДУПКА НА КАВАЛА В ЕС. ЖИРИНОВКИ Е ЖАРКО МОМЧЕ И ДОСТА НЕЩА МОЖЕ ДА ПОСТАВИ ПО МЕСТАТА ИМ. КРАСАВЕЦ. ЛЮБИМЕЦ, УМНИК И ПАТРИОТ! МОЙ ЧОВЕК И МНОГО МИ ДОПАДА.

    Коментиран от #15

  • 15 Румяна Костова

    4 1 Отговор

    До коментар #14 от "А твоят народ кой го води и къде":

    Жириновски е ерудиран и голям ум.А още и с чин полковник.Екстравагантен и оригинален,но тук според мен прекали.Не спечели точки като се спусна на нивото на Ксения и няколко пъти я нарече глупачка .А тя пък като го поля с вода не остави съмнение,че е такава.Изобщо,детска градина,а не ТВ дебат.
  • 16 Биг Дик

    0 1 Отговор
    Жириновски пияния мужик, ако бил станал президент на немитата рашка щяло да стане страшно за Америка !? Като при деер ел зор къдете ватниците го поеха цял! Ех русифили дебили, за е...о дупе цер нема.
  • 17 kawasaki

    1 0 Отговор
    ТОВА ПОКАЗВА ЧЕ ТАМ ИМА ДЕМОКРАЦИЯ СЛЕД КАТО БАРДАМАТ СОБЧАК СЕ КАНДИДАТИРА
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания