8 Март, 2018 20:04 18 293 58

Лавров с тежки обвинения към САЩ

  • русия-
  • сащ-
  • сергей лавров-
  • обвинения-
  • намеса

Ние никога не се бъркаме във вътрешните работи на другите, заяви Лавров

Лавров с тежки обвинения към САЩ - 1
Снимка: БТА/ AP

Русия смята намесата на САЩ във вътрешните работи на страните за неоимперски подход, а Москва никога не би се занимавала с подобни неща. Това заяви в министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров след преговорите с президента на Зимбабве Емерсън Мнангагуа, съобщи ТАСС.

„Ние никога не се бъркаме във вътрешните работи на страните, независимо от това, че от Вашингтон и редица други западни столици ежедневно се твърди обратното“, заяви Лавров

„Неотдавна в „Ню Йорк Таймс“ бе публикуван голям материал, който описва историята в течение на много десетилетия за намесите на САЩ в провеждането на избори и като цяло във вътрешните работи на десетки и десетки страни“, обърна внимание руският дипломат.

Според думите на Лавров, когато тази тема е започнала да се обсъжда в американските медии, той е чул „поразителни твърдения за това, че американците действително правят това, „но го правим за доброто на тези страни, защото чрез своята намеса ние носим свобода и демокрация“.

„Ние не споделяме подобна философия. Смятам., че подобни подходи са абсолютно неоимперски“, подчерта руският външен министър. „Ние никога няма да се занимаваме с нещо подобно“, посочи първият руски дипломат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост1212

    118 21 Отговор
    Ама то това никой не го знае! На всичко отгоре не е вярно!
    Те и затова сащ се помислиха за безсмъртни, но настъпват все по-упорито греблото е после ще се чудят:"Що тъй стана! Що не слушат тея-ний само демокрация носим с това оръжие!"
  • 2 Руските свине

    57 186 Отговор
    Винаги прехвърлят проблемите от болната глава на здравата. Край няма руската арогантност да обвиняват другите в собствените си престъпления. "Никога не се бъркали във вътрешните работи на другите"!!!! Като, че ли Грузия и Украйна нападнаха Русия и и отне ха територии. Едва ли има толкова елементарни същества, които да повярват на тези лъжи.

    Коментиран от #5, #15, #19, #20, #27, #36, #39, #44, #56

  • 3 El comandante

    89 20 Отговор
    краварите толкова готини с гора от тополи да ги сочи човек!
  • 4 патил

    200 32 Отговор
    По-малко зле е руско "робство", от американската "свобода". Разбира се, най-добре българска свобода.

    Под руско „робство” отивахме 9млн., имахме държава, армия, флот и сигурност (300 най-модерни, за тогава, самолета. Повече отколкото има Германия, днес). Границата пиле не можеше да прехвръкне. Имаше милиция и вътрешен ред (циганите и турците, ама много добре си знаеха мястото). Хората не си заключваха жилищата. Безплатно здравеопазване. Образование, Наука, Социална сигурност. СЕЛСКО СТОПАНСТВО, промишленост, СПОРТ (8място на олимпиадата в Сеул 1989г)

    Е, верно, нямаше чужди военни бази, чалга, гей-паради, безработица, банкови фалити, финансови пирамиди, телефонни измамници, наркотици, проституция, порнография, "битова" "ромска" престъпност, соросоидиоти... бежанците работеха по строежите.

    Коментиран от #7, #24

  • 5 Американските крави

    113 19 Отговор

    До коментар #2 от "Руските свине":

    Ама ти наричаш тяхната глава "здрава"?!?!!? Ха-ха-ха ... колко бой ще отнесе тая чутура-бедна ти е фантазията! Много им писна на всички от насилствено налаганата им "демокрация", която обслужва единствено краварските интереси!
  • 6 екзорсист

    107 12 Отговор
    Абе, т.нар. им "демокрация"- "власт на народа", е само маска на демоНОкрацията - власт на демоните.

    По делата им ще ги познаете, лъжи, манипулации, измами, насилие, убийства, войни, разрушения, унищожения
  • 7 Бог

    127 16 Отговор

    До коментар #4 от "патил":

    Много точно го каза , аз ще допълня: хората бяха спокойни, задружни и щастливи. На всеки празник бяха на вън и се веселяха заедно, нямаше злоба и жлъч. И ако някой не е съгласен не е добре с паметта си.

    Коментиран от #9

  • 8 OMG WTF

    22 93 Отговор
    "Ние никога не се бъркаме във вътрешните работи на страните"

    Хахахахах хахахахха браво Сергей, искрено ме разсмя. Той руският хумор бил по-хубав и от английският бе!
  • 9 селянин

    74 11 Отговор

    До коментар #7 от "Бог":

    Тогава имаше средна класа,сега има всичко но не за всеки,корупция по всички етажи на богоизбраните,нямаме Пиночет..а трябва.

    Коментиран от #14

  • 10 население

    94 14 Отговор
    Показателно е ,че Америка казва кой какво да прави,кой какво да купува,кой какво да прави и кой в каква кочина да се навира.
    За каква демокрация и свобода тогава става въпрос?Още ли има наивници,които вярват в това?И в крайна сметка се оказа,че единствената демократична и свободна страна в момента е май само Русия!!!
  • 11 Ghost1

    21 69 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Ние никога не се бъркаме във вътрешните работи на страните, независимо от това, че от Вашингтон и редица други западни столици ежедневно се твърди обратното“, заяви Лавров.
    Само от време на време си вземаме части от чужди територии за да има с кого да се воюва.

    Коментиран от #12

  • 12 Пустиняк

    62 14 Отговор

    До коментар #11 от "Ghost1":

    Аре стига с тази пропаганда, че Русия е отнела територии! Ние като събирахме подписка да правим като крим, пак ли руснаците са виновни или безхаберието на управляващите?
  • 13 СССРБАРЕТА

    31 9 Отговор
    Точно в целта!
  • 14 Бог

    48 7 Отговор

    До коментар #9 от "селянин":

    Прав си трабва един Пиночет да вземе да отвори трудовите лагери че много кандидати има за там
  • 15 Голям прос

    67 15 Отговор

    До коментар #2 от "Руските свине":

    Виж умнико от ВСВ до сега колко инвазии имат САЩ в други страни и колко Русия. За налагане на нежелана демокрация разбира се. Който отиде в САЩ да работи за тях е добре. Къде другаде са свършили нещо добро. Искам факти, не желая плюене без покритие. Минусите ти го показват. Изтровиха ни земята, близо сме до тяхна база. Абе ти изобщо, живял ли си преди 85г?
  • 16 Руските гниди

    21 70 Отговор
    Се скъсаха да защитават руските свине, които според дъртия руски ром Лавров си седели мирни и Тихи в кочината, похапвали си от собствената помийка и тихичко си квичели за да не тормозят съседите си.
  • 17 681 БГ

    18 45 Отговор
    Комунист ,таралеж. И овца не подлежат на дрисировка. И затова не са. В цирка !

    Коментиран от #41

  • 18 no name no face no number

    42 9 Отговор
    Ква демокразия бре ква пазарна икономика...... Диво крепостничество е, а пазар има, но се ръководи от странни правила нищо общо с това дето съм учил в зората на междукрацшята. Вижте цените на имотите в световен мащаб Всичко е балон без пазарни правила. Всичко е спекула и платени статии в медиите и пропуснааах главният " герой" банките жидомасонските ясли.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Да да

    15 40 Отговор

    До коментар #2 от "Руските свине":

    Има и то доста, но повечето са препили с водка! Лавров вместо да обере лаврите,май ще гушне Лавров венец.

    Коментиран от #51

  • 21 Нормален, осъзнал се...

    65 21 Отговор
    Обикновеният човек прекрасно знае дали Русия ни е враг! Аз даже отивам и по-далеч... С тая еврогейска политика до 20-30 г. Русия ще остане единствената нормална, християнска държава в Европа! Наистина с носталгия ще си спомняме времето преди '89-та...Не казвам, че е било идеално. Напротив! Но имаше ред, имаше морал, имаше здравеопазване, имаше образование, имаше армия... Циганите бяха по-ниски от тревата... Ееееххх...
  • 22 Гост

    12 38 Отговор
    Корумпиран боклук, ти ли ще предявяваш обвинения който си от най корумпираната страна във света.
  • 23 ютуб клуб

    39 10 Отговор
    Ние затова сме на това положение,защото се лаем взаимно и нещата преминават покрай нас,без да разберем какво въобще става и къде точно е истината.Нямам думи от тъпотиите,които се пишат тук и злобата,която се изсипва,истината се изопачава по всевъзможни начини.
    Съгласен съм,че всеки има право на мнение,но тук повечето не са мнения на този или онзи,а платени слова на провокатори,които за 10 долара ще продадат и майка си.Хубаво,до 1989 година да речем,че е виновна Русия,а от там насетне пак ли тя ни е виновна?За 28 години демокрация българският народ така деградира и пропадна в ямата на безизходицата,че няма измъкване.А тука някои продължават да твърдят,че сме добре,че американците са ни приятели и куп още подобни глупости,които даже писател-фантаст не би могъл да измисли .И само слепите или идиотите не могат да видят накъде отиваме,не могат да видят,че Русия е единствената нормална и демократична държава на тоя свят.Не могат да видят катастрофата,която е близко и дано им олекне,когато стане-ако останат живи!
  • 24 Шляхтиц

    26 2 Отговор

    До коментар #4 от "патил":

    Моите почитания и поздравления! Радвам се, че има и други, мислещи като мен.
  • 25 Г.З.

    20 4 Отговор
    При комунизма плъх след осем на излиза.Или влиза 24ч.в МВР.

    Коментиран от #26

  • 26 Диди

    6 14 Отговор

    До коментар #25 от "Г.З.":

    Ха ха,да не си имал такива случки по комунистическо?
  • 27 Mirko

    38 11 Отговор

    До коментар #2 от "Руските свине":

    Ами четете фактите именно Грузия нападна Южна Осетия (възползвайки се докато Путин беше в Китай) и именно именно САЩ напеаиха военен преврат в Украйна и новата власт тръгна към Крим и се зае с геноцид срещу руснаците

    Коментиран от #28

  • 28 Историк

    11 23 Отговор

    До коментар #27 от "Mirko":

    Това не са факти а руската гледна точка за събитията. Знаем и тази за Украйна. И какво излиза, агресивните съседи на миролюбива Русия само чакат за видят гърба на Путин за да я нападнат. Несериозно е.
  • 29 Николай

    43 6 Отговор
    По повод Крим. Украинците пуснаха американски кораби във руската военноморска база в Севастопол и американски военнослужещи във руско училище. Ако руснаците не бяха си взели Крим сега там нямаше да имат военноморски бази. Не мога да преценя кой е крив и кой е прав в случая с Крим. Говорил съм с колеги руснаци там мненията са различни, но струва ми се , че по голямата част от руснаците одобряват анексирането на Крим. В случая с Грузия и Северна Осетия там грузинците нападнаха руско военно поделение предполагам братята американци така са ги посъветвали. Резултата е ясен.

    Коментиран от #32

  • 30 Николай

    9 5 Отговор
    Всеки от двете държави се меси в изборите там където има интерес.
  • 31 Николай

    28 5 Отговор
    По повод Северна Корея. Двете Кореи се опитват да се сближават. Това е факт. Срещите на високо равнище които се провеждат го доказват. Процесите текат от години. Тези факти умишлено се крият от медиите, американците упорито се борят да не се подобряват отношенията между севера и юга. Това е лично мнение.
  • 32 Наблюдател

    7 26 Отговор

    До коментар #29 от "Николай":

    Говориш абсолютни глупости. Преди анексията Севастопол имаше статут на руска военно - морска база а през 2013-а година договора беше продължен с още 49 години. Тиражираш долнопробна руска пропаганда, която оневинява и оправдава анексията.
  • 33 Българин

    37 10 Отговор
    В днешно време видиш ли нещо с пяна на устата, значи е джендър-соросоидиот! Личат си отдалече.
    На 9-ти Май съм на Червения площад.
    Да живее България и бъргаро-руската дружба!

    Коментиран от #34, #35, #48, #50, #52

  • 34 Наблюдател

    14 23 Отговор

    До коментар #33 от "Българин":

    Кога русофилите сте били българи? Посочи ми един пример за русофил, български патриот през последните 30 - 50 години А пяната на устата избива

    Коментиран от #54

  • 35 Наблюдател

    14 23 Отговор

    До коментар #33 от "Българин":

    Пяната на устата избива винаги когато се защитават руските интереси.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Тиквоукротител

    0 4 Отговор
    Повече прилича на Какавидов
  • 38 Учител

    11 3 Отговор
    Украйна значи Покрайнина, а украинския език е руски диалект но близък и до българския.хората в юУкрайна са предимно руснаци и хазари юдаисти като Валя
    Така че не говорете глупости

    Коментиран от #42

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Vvs

    4 10 Отговор
    Тия които харесват евразийските ценности на тая изостанала територия Русия да знаят само че няма да могат да си чешат езиците свободно,няма да могат да отидат на работа в София ( навремето само в Кремиковци,а във Варна само в Девня) за чужбина да не говорим, на границата стрелят ако искаш да излезеш,ако беше както сега не 2милиона ,а сигурно 5милиона щяха да избягат от концлагера наречен НРБ.5798
  • 41 Айсел

    2 4 Отговор

    До коментар #17 от "681 БГ":

    Е па ти и дрЕсировката си написал дрИсировка, сигурно от "дриска", щото само дрисни от тебе. Който не е усвоил елементарно правописа, не може да прави фундаментални изводи по въпроси, които не разбира.
  • 42 Kcaniba

    1 1 Отговор

    До коментар #38 от "Учител":

    Именно.
    Има още доста българи, гагаузи , арминци тюрки и турци.
    Като цяло са или руснаци или хазарски мелези
  • 43 Мама

    9 9 Отговор
    Чета и си мисля,защо всички глупаци си умират да възхваляват Русия.Само едно ще ви кажа,колко западняци са емигрирали в мизерията на сибирския плъх и как всяка рускоговоряща мишка е готова да се измъкне от дупката.Просто нямат средства и никой не ги пуска.А тези ,които имат отдавна са си били шута.Там,в Русия ,няма демокрация няма живот!Не се превръщайте в жертви на путиновата пропаганда!Ставате опасни за България!

    Коментиран от #45

  • 44 крварски фъшкии

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "Руските свине":

    от 50 години САЩ -едно фалирало казино прави едно и също и едно исъщо и стана за смях- изнася собствената си кочина на другият нормален свят.Обаче през последните 5 год. американскитя слон е поставен на дървени трупчета и се намира в музея.Дори Северна корея пада от смях като чуе заплахите на куцото пиле-ФАЩ защото знае че куцо пиле и да пее не може.
  • 45 БУАХАХАХАХАХАХА

    10 1 Отговор

    До коментар #43 от "Мама":

    ХАХАХХАХАХХАА НАПРАВО ЗВУЧИШ КАТО ПАРНТИЙНА СЕКРЕТАРКА ОТ РАБ.ДЕЛО.ШЕ ГИ УМОРИШ ОТ СМЯХ ТИЯ РУСНАЦИ.ГОРКИТЕ ИЗКУПИХА ЦЯЛОТО БГ ЧЕРНОМОРИЕ И ВЕЧЕ ИЗКУПУВАТ И СРЕДИЗЕМНОМОРИЕТО А СЛУЧЙНО ИЛИ НЕ В СИБИР ЖИВЕИТ И БАЧКАТ ВЕЧЕ 5000 ОФИЗЦИ.РЕГИСТРИРАИН С ВИЗИ ИПАСПОРТИ АМЕРИКАНСКИ ФЕРМЕРИ ДЕТО ГЛЕДАТ КРАВИ И ПОЛРУЧАВАТ СУБДИСИИ И ЗЕМЯ.А КАТО ЦЯЛО В РФ ЖИВЕЯТ 575 000 ГРАЖДАНИ НА ЕС И ОЩЕ ТОЛКОВА АМЕРИКАННКИ И АВСТРАЛИЙСКИ ГРАЖДАНИ -ОФИЦИАЛНО.

    Коментиран от #55

  • 46 Доларджия

    10 7 Отговор
    Последното убежище на всяка американска подлога у нас е русофобията.Може да не се съмнявате ,че всичките ибрикчии и лакеи на запада,които чернят тук Русия, са добре платени .
  • 47 Джентъри

    4 1 Отговор
    От тая световна демокрация Милярдерите станаха все повече и по богат,и имат пари колкото на да купят половината свят.А бедните стават по бедни навсякъде. ДАне говорим за правата от които се възполват УБИИЦИ ПЕДОФИЛИ ХЕТЕРО НАРКОМАНИ КРАЦИ ИЗМАМНИЦИ ЛЪЖЦИ ПРОДАЖНИЦИ И КУБ ДРУГИ УТРЕПКИ
  • 48 Айде-айде

    3 1 Отговор

    До коментар #33 от "Българин":

    Ако може като идеш за дивети май да се не връщаш!!!
  • 49 Айде-айде

    2 6 Отговор
    Кремълски лалажия.
    Къде ли не си врете носовете. Като, че ли някой ви е викал у Украйна, и къде ли още не...
  • 50 Гост

    3 5 Отговор

    До коментар #33 от "Българин":

    Ти не си българин, ти си руски циганин каквито са всички русофили.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Руски джендър

    2 4 Отговор

    До коментар #33 от "Българин":

    Отивай да крепиш на путин ...... ракетите предател....
  • 53 Vas

    5 0 Отговор
    И докато си чешете езиците влака си върви,а Гинка си купува ЧЕЗ и си оставате същите бедни,ограбени,озлобени хорица.
  • 54 Нилой

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "Наблюдател":

    А ти ми кажи името на един въобще патриот за същия период
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Иван Иванов

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Руските свине":

    Арогантността на изразяване е неприсъща за интелигентните хора.
  • 57 056

    1 0 Отговор
    Не се учудвам, че Лавров безцеремонно си лицемери. Това е нармалната практика на руската пропаганда. Изумява ме слепотата на нашите българи, които нападат сънародници заради друга, чужда държава. Като че ли Русия им е родина.
  • 58 ВЪЗ

    1 0 Отговор
    Лавров прилича на гущер в главата. Дали е случайно?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания