9 Март, 2018 17:00 1 975 4

Груевски готви бомби за Заев

  • никола груевски-
  • зоран заев-
  • македония

Той изгражда своеобразна разузнавателна структура

Бившият македонски премиер Никола Груевски е започнал изграждането на алтернативна мрежа за сигурност в държавните институции на страната. Информацията е на журналиста Сашо Ордановски, цитиран от Expres.mk.

Според него ВМРО-ДПМНЕ създава структури чрез свои представители в различните институции и министерства. Това ще са най-верните и проверени партийни кадри.

Те ще трябва да предоставят ежедневно информация от държавните дела на партийната централа. Те ще копират документи, ще преснимат данни и ще записват телефонни разговори, официални съобщения и разговори.

След това данните ще бъдат обработвани от специални анализатори. Смята се, че така ще бъдат подготвяни своеобразни „контра бомби“ за правителството на Зоран Заев.

Очаква се да бъдат събирани разузнавателни данни и такива от специални разследвания. Все още няма коментар от страна на бившите управляващи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    7 2 Отговор
    Русия няма умора
  • 2 Иванов

    4 3 Отговор
    По- добре да станат част от Албания иначе само си продължават агонията. За това трябва да благодарят на Сърбия и разбира се на братска Русия.

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Иванов":

    И Албания и Македония до десет години ще са в ЕС , което значи отпадане на границите и уеднаквяване на главното от законодателството , след което по някое време и обща валута , но това същото и с останалите страни в съюза .
Новини по държави: