14 Март, 2018 08:36 1 378 1

Нова стрелба в лондонското метро

  • лондон-
  • метро

Мъж беше прострелян на гара "Севън систърс"

Нова стрелба в лондонското метро - 1

Нощен инцидент вдигна по тревога полицията в Лондон. Спецчасти пристигнаха в района около гара "Севън систърс", след като бе съобщено, че мъж е получил "огнестрелна рана", съобщи Daily Express.

Местната полиция е разкрила пред изданието, че е получила съобщение за прострелян мъж, като инцидентът е станал малко след 1:00 часа след полунощ. На мястото, според официално разпространената информация, се намират екипи на спешна помощ, които по-късно са извикали и полиция.

Единствените данни, които са предоставени относно пострадалия, разкриват, че той е бил откаран в близка болница, като състоянието му не е опасно за живота. Очевидци са съобщили пред изданието, че някой е бил нападнат, но не са могли да потвърдят дали атаката е станала с огнестрелно оръжие или нож.

Полицията отцепи района.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко

    12 3 Отговор
    Сигурно Путин е замесен то друг няма кой да е простите евродемократи ще раскажат играта на цяла европа докато не я разсипят няма да мирясат колкото и да се мъчат да си бършат з...д с русия то вече и децата им стана ясно че кашата с бежанците те я забъркаха и това може да е края за ЕС
Новини по държави: