22 Май, 2018 17:02 7 378 19

САЩ да не се тревожат за руските ракети

  • русия-
  • ракети-
  • сащ

Русия коментира новините за неуспешни ракетни тестове

САЩ не бива да се тревожат за нашите ракети. Това заяви заместник – председателя на руската комисия по отбрана в Държавната дума Александър Шерин, цитиран от Газета.ру.

През днешния ден излезе информация, че Русия е извършила неуспешни тестове на свои ракети. Тя беше разпространена от големите американски медии.


От там обявиха, че някои от ракетите са дефектни.

„Аз не виждам драма в това, че някои от нашите ракетни тестове са протекли неуспешни. Изпитанията се извършват, за да се провери къде има проблеми и как те да се коригират. Вероятно и САЩ имат разработки, които не са стартирали по мед и масло. Това е нормално“, заяви Шерин.

Кремъл все още не е потвърдил за подобни тестове. Самият президент Владимир Путин промотира новите ракети по време на свое изявление преди няколко месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    40 12 Отговор
    така си е!!
    фащ да си гледат човекоядците от идил!!!
    Богу - Божие!
    Цезару - Цезарево!!

    Коментиран от #4

  • 2 Реалист

    6 26 Отговор
    Да бе, усъвършенстване винаги има, но когато представяш мултики за нещо работещо винаги ще те засекат.

    Да видим колко 10-летия ще им трябват да ги "усъвършенстват".

    Ако е колкото на колите им, америте наистина могат да спят спокойно.

    Лошото е че влагаме толкова ресурси във военни технологии, а не в климата или космоса. Един "малък" астероид насочен към Земята ще ни покаже колко сме смешни да си ги "мерим" по тоя начин. ПОМНЕТЕ ДИНОЗАВРИТЕ КЪДЕ СА И ЗАЩО!
  • 3 Ристе

    8 21 Отговор
    Е даде но не е адекватно да се хвалиш с нещо което е в тестов период, иначе започват да ти се смеят на държавно ниво, а никой да не ти вярва. Ако можеше рашките щяха да са запалили фащ, но явно им се иска но не им стиска, така де, в разработка са.
  • 4 Да да

    5 17 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Не ти е лесно! Без Новичок,живота е скучен,а с него крарък!

    Коментиран от #14

  • 5 Кълвач

    9 3 Отговор
    Е ми значи няма нищо страшно, няма нужда да се напъваме с 2% военен бюджет. Да си караме агале агале и да си свиркаме.
  • 6 русия е джудже

    3 26 Отговор
    Тея руски джуджета ,въобще знаят ли как да произведат нещо по-различно от ракети ?
  • 7 Иванов

    0 19 Отговор
    Аз имам подозрения, че руските ракети се управляват не от електроника и от космоса, а както торпедата им през ВСВ от чукчи. Затова имат и сполучливи попадения, чукчата е бил трезвен и е уцелил целта. Жалкото е, че не могат да го използват повторно.
  • 8 El comandante

    16 3 Отговор
    Блаженни са верващите кравариХаХаХа!!!
  • 9 Бесен Язовец

    14 3 Отговор
    Моля заповядайте на щанда на Раптор чисто нови само с 1000 дефекта стават за пръска на посеви за големи поръчки и големи отстъпки моля моля
  • 10 Наблюдател

    20 2 Отговор
    Когато СССР изстреля първия изкуствен спътник , американците се бяха наакали и масово започнаха да копаят дупки в земята за да се крият , като мишки !!
  • 11 Бесен Язовец

    4 12 Отговор
    САЩ не се тревожат, просто си праят та.ак с руските уж супер страшни ракети.
  • 12 2с1

    12 4 Отговор
    Топол М и тия янки ще се надрискат
  • 13 Кашчей Безсмъртни

    4 9 Отговор
    Че кога руснаците са произвеждали нещо хубаво със повече от 2 движещи се части? Виж във грубите и огромни неща ги бива - Цар Камбана дето не е свирила никога, цар Пушка дето не е стреляля нито веднъж, най голямата ракета със 19 спотника дето обърка посоката и вместо нагоре се бухна в океана барабар със спътниците, танка Армата без аналог в света дето го отбуксираха от Черв. площад пред очите на Путя и т.н. и т.н

    Коментиран от #17

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 СССР

    3 2 Отговор
    ушанки сме.....за нищо не ставаме..
    само стойки чупим..
  • 17 аааааа

    2 3 Отговор

    До коментар #13 от "Кашчей Безсмъртни":

    Е, ама имаме самолетоносач.......................на въглища!
    а янките нямат, нъц.
  • 18 Съюза

    2 0 Отговор
    И да се тревожат или не няма значение важното е ,че ще достигнат целта и бум,бум...
  • 19 патриотъ

    4 0 Отговор
    Присмял се хърбав на щърбав!Много бързо някои забравиха или се срамуват да си спомнят за атаката на американците над Сирия,когато от 103 изстреляни ракети ,резултата беше 3 ма ранени и една съборена изоставена сграда!Голям успех,няма що!И то не на опитни образци на ракети,а на Пейтриът,които са на въоръжение!Много смешно,нали?!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания