Last news in Fakti

25 Май, 2018 09:54 2 948 6

Защо Тръмп отмени срещата с Ким Чен-ун

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • северна корея

Властите в Северна Корея не изпълнили редица свои обещания

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е решил да отмени планираната си среща с лидера на Северна Корея Ким Чен-ун, след като от Пхенян не са изпълнили редица от предварително дадени обещания, съобщи Би Би Си.

Информацията беше обявена от официален представител на администрацията на Тръмп, запазил анонимност.

Според него представители на Северна Корея не са откликнали на няколко опита за осъществяване на контакт. Освен това такива не са се явили на срещата за уточняване на подробности около разговорите в Сингапур.

Самият Тръмп е бил в постоянен контакт със съюзниците на Вашингтон, преди да изпрати писмото, с което отменя срещата.

В момента властите в САЩ обмислят налагането на нови санкции срещу Северна Корея. Това се е обсъдило в Националния съвет за сигурност на САЩ.

От Северна Корея обявиха, че съжаляват за решението на Тръмп. От там заявиха, че са готови на диалог.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    10 3 Отговор
    Защото е мишка
  • 2 плевен

    4 2 Отговор
    С.Корея взриви ядрения си полигон-защо да преговарят?От тук нататък е въпрос на гледна точка.Едната-надхитрихме жълтите мишоци!!Другата-това е най-древния женски номер!!Забавно е да си отстрани.
  • 3 Расулюлах

    7 1 Отговор
    Ама нали имате сателити бе перуко? Нали сичко виждате и чувате нали със сателита видехте че ким имал ракети и къде е политона и че прави ядрени тестове а?а като взриви полигона ким демек на вас не ви изнася немало представители на саш и не на го били видели и значи ким лъжел че го е взривил полигона а?
  • 4 Расулюлах

    4 1 Отговор
    Като се вгледате повече в лицето на перуката ше усетите че няма никви човешки черти ами е извънземен в човешко тяло
  • 5 Стамат

    4 1 Отговор
    Защото е долен лъжец и лицемер.И винаги краварският хаганат е бил под контрола на такива.Изчака Ким да бутне ядреният си полигон и се скри мишката
  • 6 Яжуй

    0 0 Отговор
    Има вероятност чичо Сорос скоро да се пресели в отвъдното поради напреднала възраст.