25 Май, 2018 10:44 1 573 6

Мадуро разчиства враговете у дома

  • венецуела-
  • николас мадуро-
  • уго чавес-
  • каракас

Венецуелски военни бяха арестувани за предполагаем заговор срещу правителствотo

Мадуро разчиства враговете у дома - 1
Снимки: БТА/АР

Множество арести бяха извършени през последните седмици след откриването на предполагаем военен заговор срещу венецуелското правителство, съобщи президентът Николас Мадуро, цитиран от ДПА.

Президентът, който встъпи в длъжност вчера, съобщи, че са били открити заговори, които са се финансирали, насочвали и насърчавали от САЩ. Крайната им цел е била осъществяването на държавен преврат.

Според съобщения в медиите общо 15 военнослужещи от флота, военновъздушните сили и националната гвардия са били задържани преди изборите и обвинени в заговор.

Според Мадуро ръководителят е избягал в Колумбия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ford Prefect

    6 7 Отговор
    Само така ! власта трябва да се централизира за да има икономически подем и да се даде адекватен отпор на душманите зад граница модела Ердоган ще бъде вписан в учебниците!

    Коментиран от #4

  • 2 бббббб

    6 6 Отговор
    Браво на Мадуро! Никакво прекланяне пред САЩ.
  • 3 Бесен Язовец

    5 6 Отговор
    Мадуро е истински патриот и няма да пудне и фандък на америте и тука трябва да направиме чистка скоро време ако искаме БГ.да я има!
  • 4 Ромул

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ford Prefect":

    Нямам нищо против по твърда ръка с бандитите,крадците и либералните течения като лесбийско -педи-джеди и зелено рекетьорите които като хиени разкъсват Българската държавност, но чак да се изучава козарят от анадолските чукари е вече прекалено!То от първият си ден човешката история е пълна с такива диктатори..Къде,къде по умни и амбицирани от този и всички са завършвали по един начин,на боклука на историята..
  • 5 българин от последните

    1 0 Отговор
    В момента гледам Last Week Tonight на Джон Оливър. Основната тема тази вечер е Венецуела и политиката на социалистическия гном Николас Мадуро - пръв приятел на Путкин и вдъхновение за българските убитаци русофилистици.
    Очаква се тази година инфлацията в страната на Мадуро да достигне 13000% - да, правилно сте разбрали. Цели тринайсет хиляди процента.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.