31 Май, 2018 17:15 891 2

Тръмп: Среща с Ким? Всичко е възможно

  • доналд тръмп-
  • ким чен-ун-
  • северна корея-
  • сингапур-
  • сащ

Досегашните разговори между СAЩ и Северна Корея са много позитивни, отбеляза американският президент

Тръмп: Среща с Ким? Всичко е възможно - 1
Снимки: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази надежда, че ще се срещне със севернокорейския лидер Ким Чен-ун на 12 юни, но каза, че е възможно и да няма такава среща, предаде Reuters.

Тръмп прогнозира, че не всички въпроси ще може да бъдат уредени на еднодневна среща на върха, и допусна, че е възможно да са необходими нови срещи.

Досегашните разговори между СAЩ и Северна Корея са много позитивни, отбеляза американският президент, преди да отпътува за Хюстън.

Тръмп: Среща с Ким? Всичко е възможно

Тръмп обяви, че очаква във Вашингтон севернокорейска делегация с писмо от Ким. "Очаквам с нетърпение да видя какво пише в писмото", каза той.

Междувременно държавният секретар на САЩ Майк Помпео и високопоставен севернокорейски пратеник, Ким Йон-чхол, се срещнаха отново в Ню Йорк, за да обсъдят подготовката на евентуалната среща между Тръмп и Ким.

Тръмп: Среща с Ким? Всичко е възможно


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ай стига бе

    3 2 Отговор
    Тоя Ким верно ги направи смешни тея тъпи говедарчета.
  • 2 Червената шапчица

    2 2 Отговор
    Тоя комика го раздава много лежерно обаче в техен интерес е срещата да се случи !