7 Юни, 2018 17:05 12 586 35

Израел: Готови сме да нападнем Сирия

  • израел-
  • бенямин нетаняху-
  • сирия-
  • башар асад

Нетаняху подчерта, че няма да позволи иранско военно присъствие в Сирия

Израел: Готови сме да нападнем Сирия - 1
Снимки: БТА/АР

Израел е готов да атакува в Сирия не само свързаните с Иран формирования, но и позициите на самата сирийска армия. Това заяви израелският премиер Бенямин Нетаняху, цитиран от AFP.

"Мисля, че Асад трябва да обърне сериозно внимание на следното. Сега, когато войната с "Ислямска държава" приключи, а той кани Иран или му позволява да напада Израел от територията на Сирия, неговият режим повече не е в безопасност", каза Нетаняху на среща с журналисти в Лондон.

Той подчерта, че няма да позволи иранско военно присъствие в Сирия срещу Израел. "Последиците няма да бъдат само за иранските сили, но и за режима на Асад", предупреди Нетаняху.

Вчера израелският премиер, който направи обиколка в Берлин, Париж и Лондон в опит да сформира общ фронт срещу Иран, се срещна с британската си колега Тереза Мей.

Пред Нетаняху Мей потвърди своята подкрепа за споразумението за иранската ядрена програма и изтъкна, че то е най-добрият начин да не се позволи на Иран да се сдобие с ядрено оръжие.

Израел: Готови сме да нападнем Сирия

Според израелския премиер обаче иранската ядрена сделка е мъртва от минутата, в която САЩ решиха да се оттеглят от нея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Справедлив

    176 26 Отговор
    Я каква наглост от страна на евреите..значи те ще диктуват на Сирия дали ще пуска войска на Иран на територията си или не..Запомнете едно-докато съществуват САЩ и Изрел-винаги ще има войни ,които са заради техният интерес и винаги жертвите ще се милиони невинни хора.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Василев

    21 145 Отговор
    Селяни, треперете пред Израел и пълнете шалварите от страх. Само една израелска бомба пусната от стелт ф35 и ще гледате мостовете на Истанбул на туристическа картичка!
    Агинт Бен Гурион. Мосад!

    Коментиран от #4, #15, #19, #24, #31

  • 4 Хаххаааааааа

    121 10 Отговор

    До коментар #3 от "Василев":

    Отдавна не бяхме чели идиотизмите ти. Явно пак са те пуснали -или изпуснали от психо диспансера.
  • 5 1488

    111 14 Отговор
    Обиколка в Аушвиц му трябва на г-н Натеняху.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 То не може така

    13 63 Отговор
    Че те сирийците и без това не искат мирен договор и не ги признават поне да им припомнят че са на война като нещат мира да си носят последствията хем не искат мир и не ги признават хем реват после се чудят що ги бомбят реват че не можели да им се месят да не говорим че Израел нямат никаква гаранция че те няма да са следващата цел на групировките на Иран при положение че Иран иска да унищожи Израел

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 жид поганен

    75 4 Отговор

    До коментар #7 от "То не може така":

    Инцеста и гнусната сатанистскопоклонническа религия пречи на чифутите и на света. Без тях животът ще бъде много по - добър и без войни.

    Коментиран от #11

  • 10 Да да

    11 57 Отговор
    Пак ще хвърчат чалми! Както бях предвидул,Голанските възвишения ще са на 20 км.от границата със Сирия! Йерусалим вече е цял,остана Газа да изчезне като ивица
  • 11 Да живее лицемерието

    29 17 Отговор

    До коментар #9 от "жид поганен":

    Прав си мюсюлманите са най-миролюбивите ангелопоклонници и най-преследваните и убивани горките а те убиват и ислямизират много рядко и никакви проблеми не създават и шариата е толкова хубав,толерантен и човеколюбив че не остават други освен мюсюлмани и ако случайно някой се обърка и се откаже го убиват от любов

    Коментиран от #13

  • 12 ха ха ха

    45 7 Отговор
    тоз пък некадърник, не разбра ли, че вече никой не може да уплаши? само ходи да заплашва и да се моли за подкрепа насам натам, ма вече никой му не връзва )))
  • 13 жид поганен

    56 7 Отговор

    До коментар #11 от "Да живее лицемерието":

    Прав си от части, но чифутите са хилядократно по - гадни от тях. Техни инструктори бяха в идил. Чрез своята най - голяма колония САЩ, те тероризират света. И техни представители като дълес, бжежински и др. многократно са повтаряли :
    - Основен враг ни е източното православие.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Оппаааа

    49 10 Отговор
    Израел и евреите трябва да бъдат размазани и убивани и ебани ,щом убиват целенасочено невинните хора , и провокират военни действия нарочно !!!!!Хитлер е имал причина да ги премахва ,а сега го вижте защо .Макар втората сверовна война да е финансирана лично от еврейна Ротшийлд ,искал е да премахне нвговите си ,защото се вижда че са боклуци !
  • 17 парлак

    38 3 Отговор
    Обаче никой не си дава сметка защо не само Иран искат да унищожат Израел.Прочетете малко история ,кои са някогашните евреи и кои са сегашните,и в световен план какви ги вършат ,сегашните.....
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Райчо циганина

    24 10 Отговор

    До коментар #3 от "Василев":

    абе бай Ганьо , до вчера Турция обучаваше Израелски войници , да управляват Ф16

    Коментиран от #21

  • 20 Стария Завет

    45 6 Отговор
    Евреите да не забравят че Русия също е в Сирия и да не им дойде голям залъка!
  • 21 Василев

    14 28 Отговор

    До коментар #19 от "Райчо циганина":

    Турската армия един преврат не можа да направи като хората, а щяла да учи евреите да летят! Апчетата, селянин, апчетата!
    Агент д-р Хаус. ЦРУ!
  • 22 муки

    41 6 Отговор
    Преди много години/средновековието/ хората са били разбрали истината откъде идва злото в света и са ги гонили като крастави,без да могат да имат държава.Възползваха се от 2 световна и още ще го правят докато не бъдат спрени и разпилени.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Райчо циганина

    16 3 Отговор

    До коментар #3 от "Василев":

    Василев в твоя край психиятрия ако има , е редно да се лекуваш
  • 25 Хасан

    5 3 Отговор
    А Путин какво казва за тая работа ,взкмаха ли разрешение ?
  • 26 Tata

    22 2 Отговор
    Има едно доказано нещо,че никоя власт ,царство,империя не е вечна.Тези са наказани генно да живеят в постоянен страх,защото много добре осъзнават,че злините които причиняват рано или късно ще бъдат наказани по най жестокия и брутален начин.Жалки и безполезни са им опитите да избегнат наказанието което им предстои.
  • 27 Човека

    15 2 Отговор
    Вечните жертви ,а защо ли ?
    Всичко от тях идва от израел
  • 28 Владо Вр

    11 1 Отговор
    Сегашните евреи са наследници на юдеизираните хазари. ВСВ, трябваше да определи надмощието на потомците на хазарите, над наследниците на старите юдейски родове. Т. е., това което не довърши ПСВ, освен разпада на руската империя. Целта винаги е била владеенето, или подчинението на света от хазарите евреи. Едно открито противопоставяне, би обединило народите. Затова,се използват чужди ръце. Голяма част от (да не кажа повечето) терактовете в региона, се подготвят и ръководят от МОСАД, и служат за претекст на Израел да нанася удари, и не спира агресията с/у комшиите си(които, също не са миролюбиви). Цитата по - горе за войната с/у православието е верен. Заради Русия, унищожила хазарският капана, евреите хазари мразят всички православни Що се отнася до война със Сирия, много ме съмнява. Може да се стигне почти веднага до ТСВ, а след нея Израел го няма на картата, както и повечето държави.
  • 29 Владо Вр

    6 1 Отговор
    "хазарският каганат"
  • 30 Психопат

    0 10 Отговор
    Само да ви напомня! Една от държавата която си увеличава територията- правилна политика! За тези които ще ме" разпъват на кръст", друга държава която си е увеличила територията е България , макар и губеща в две войни-правилна политика! И двете са създадени след споразумение на едни велики сили, които губят територии! С изключение на САЩ(САЩ)! Така ,че малко мислете!!!!!:))))))
  • 31 100% ТURK

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Василев":

    Май много филми гледаш ти ще отидем в палестина с великата ни армия и тогава ще видим как бягат тия ираелци командосите ще пазят млюсуманите там
  • 32 Ebter

    7 0 Отговор
    Хич не се напъвайте! Преминаването на ...Нибиру ще предизвика земетресения, вулкани и наводнения! Сега в Гватемала, ...а утре в сащ ..по точно в Йелустоон! Сега там ври и кипи и съска и ...мирише на сяра! Така, че много предсказатели са предсказали, че сащ няма да ги има! А познайте те ако ги няма като държава кои после също няма да ги има и ...не само като държава!???Това сигурно много добре го съзнава натаняху и затова се мъчи да направи невъзможното! А именно спасение на своята сатанистка измислена от Йосиф Висарийонович държава! Като Сталин е поискал да се спаси от тях, като те имали претенций за Крим, но той не се съгласил!
  • 33 ПЕНКО

    0 3 Отговор
    НЕ МОГА ДА РАБЕРА : "ЗАЩО ГЕНИИТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО...ЕВРЕИТЕ -ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИТАВАТ ОТ ВСИЧКИТЕ ОСТАНАЛИ НАРОДИ/ НЕ САМО ОТ АРАБИТЕ/ ??? ДОСТИЖЕНЯТА СА ТЯХНИ / И НОБЕЛ Е ЕВРЕИН/...ИМАМ РОДНИНИ В ИЗРАЕЛ И НЕ САМО ТЯХ ОБИЧАМ ...ГЕНИЯЛНИ СА ... ЗАЩО ГИ МРАЗИ СВЕТА-...ЯВНО ЗАРАДИ ДОЛАРА !!!
  • 34 ПЕНКО

    0 3 Отговор
    НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ГЕНИИТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО- ЕВРЕИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ БИЯТ С ДРУГИТЕ НАРОДИ !!!??? И НОБЕЛ Е ЕВРЕИН ! ИМАМ РОДНИНИ ЕВРЕИ ,НО НЕ САМО И ТЯХ ОБИЧАМ!!! ТЕ СА ПРОЦЕНТ ОТ 7 МИЛИЯРДА ЧОВЕКА НА ЗЕМЯТА ...КАКВО ЛИ Е ТЯХНОТО И НАШЕТО БЪДЕЩЕ ????
  • 35 Баба Яга

    0 3 Отговор
    Израел има много по-голямо право от това което търси!