18 Юни, 2018 08:35 1 439 4

Никой не иска свалянето на Ангела Меркел

  • германия-
  • хорст зеехофер-
  • ангела меркел

Хоорст Зеехофер смята, че може да се намери компромис в коалицията

Никой няма интерес от свалянето на германския канцлер Ангела Меркел и провеждането на нови избори. Това заяви германският министър на вътрешните работи Хоорст Зеехофер, цитиран от „Дойче Веле“.

Според него в управляващата в Германия коалиция може да бъде намерен компромис.

„Като вътрешен министър трябва да имам право да не допускам имигранти, които според европейските разпоредби нямат право да се настанят в страната. Залогът е единството на Германия и ЕС, като мисля, че можем да намерим решение в коалицията“, заяви Зеехофер.

Според него е много важно какви решения ще бъдат взети на срещата на върха на ЕС в края на месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фриман

    7 0 Отговор
    Немска императрица с протекторат от същите хора, казващи че трябва да свалим Путин, ама Мереке нека да остане. Смях!
  • 2 гост

    7 0 Отговор
    Доиче Зеле пак и отново с манипулативна и невярна статия за обичаната от тях Изперкел. Всички искат да е няма в политиката тази ялова оФца, бивша комсомолка , комунистка и агент на Щази. Заради агентурното и минало краварите е държат на къса каишка и тя изпълнява всичко по команда. От време на време се прави, че е против тях, но в действителност се вижда, че не. То няма и начин да е като Германия е окупирана територия. Краварите имат повече военни бази в германия отколкото са немските. Питайте германците какво мислят за нея. Спирайте и питайте случайни хора, но без да ги снимате, защото много ги е страх от проблеми и уволнения. Това е демокрация...

    Коментиран от #4

  • 3 гоол

    9 0 Отговор
    Германеца - Мюмюн, Фронцузина - Рожди, Англичанина - Салах,
    Белгияца - Якумба и т.н. - национална стратегия на САЩ за унищожение на Европата
  • 4 ЗайоБайо

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Абсолютно вярно за съжаление
Новини по държави: