15 Юли, 2018 19:30 1 551 4

Арестуваха човек, летял над имот на Тръмп

  • тръмп-
  • шотландия-
  • пилот-
  • нарушение-
  • голф
Арестуваха човек, летял над имот на Тръмп - 1

Над голф курорта на американския президент Доналд Тръмп на западното крайбрежие на Шотландия летенето е забранено. Едва ли обаче това е знаел парапланеристът, участвал в акция на „Гриийнпийс”, и преминал над въпросния имот.

Инцидентът е станал във фаталния петък 13 юли. Тогава нарушителят е прелетял над личния хеликоптер на американския президент и над покрива на сградата на ниска височина, държейки банер с надпис Trump: Well Below Par (бел. ред. Тръмп: доста посредствено). Инициативата е в знак на протест срещу екологичната политика на американския държавен глава.

По време на случката президентът Тръмп е бил на поляна пред сградата и е бързо е влязъл в нея. На покрива е имало снайперисти, но пилотът е имал късмет, че те не са реагирали на появата му.

Според законите на Шотландия 55-годишният парапланерист е извършил криминално нарушение, като е навлязъл в зона, забранена за полети. „Гриийнпийс” твърди, че предварително е информирала властите за акцията.

Арестуваха човек, летял над имот на Тръмп

Арестуваха човек, летял над имот на Тръмп

Арестуваха човек, летял над имот на Тръмп


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър

    11 0 Отговор
    Хайде в зандана за марушаване на демократичните ценности! При обама вкараха един блогер за година и половина ефективно в затвора за стихче против обама, та човекът по най-демократичен начин си ги излежа като пич!

    Коментиран от #3

  • 2 ванката

    4 0 Отговор
    а като е влязъл набързо вътре тръмп защо не пишете дали е успял да си свали гащите в кенефа или се е налижило да се преобува...
  • 3 Иванов

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Димитър":

    В Раша за стихче срещу Жужи даже дават бутилка водка. В Сибир!))))
  • 4 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    2 0 Отговор
    Как ви изментиха че след комунизма идва демокрация и сичко може хахах