12 Септември, 2018 15:20 4 135 17

Германия намекна за атака в Сирия

  • германия-
  • ангела меркел-
  • сирия

Ангела Меркел призна, че е възможно страната й да се включи в удари

Германският канцлер Ангела Меркел намекна, че е възможно Германия да се включи във въздушни удари, ако в Сирия отново бъде използвано химическо оръжие, съобщи РИА Новости.

През тази седмица германското правителство вече призна, че е възможно да се включи във военни удари срещу Сирия. Това обаче е възможно да стане след определени преговори.

„Германия не може да казва не, без да има значение какво се случва по света. При определени обстоятелства ние може да се въздържим от просто наблюдаване. Има много фактори за това. Ще видим как нещата ще се развият“, заяви Меркел.

Лидерът на Социалдемократите Андреа Налес вече обяви, че нейната партия няма да се съгласи с включване в атаки срещу Сирия. От там държат на неутралитета на Германия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    31 4 Отговор
    Бабо мари не се намесвай там където не ти е работата. До сега само грешка след грешка. Вземи си пенсията и бягай на Бахамите.
  • 2 Реалист

    6 17 Отговор
    Старата лисица е много хитра - "при определени обстоятелства" щяла да се включи. Това ще накара дори и ботокса путлер да се замисли. Общо взето не е зле Бундесвера да потренира "на терен" - нали те са гръбнака на Обединената Европейска Армия заедно с Франция.
  • 3 Всичко ти е меко и хлабаво Анджи !

    17 0 Отговор
    Трепери либидото на нацията !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 соросоидни кърлежи

    25 0 Отговор
    тези свине вече филм заснеха ,как ще има предполагаема хим.атака, така че скоро ще има 3СВ., пак трябва руснаци да маршируват в Берлин,този път и във Вашингтон.
  • 6 Наредили са и

    10 0 Отговор
    Познайте от къде.
  • 7 ЗайоБайо

    9 0 Отговор
    Да видим първо кой ще надделее и тогава ще се включим
  • 8 Ротшилд

    14 1 Отговор
    Еврейската бабичка е ултра злобна към враговете на Израел.
  • 9 никой

    12 1 Отговор
    Меркел, явно са ти малко африканчетата и арабеските, които извика неограничено, ще искаш още? А защо не бомбардирате бунтовниците, вместо Асад? Това е нападение над суверенна страна, с избран от повечето сирийци пфезидент. Ако не ви харесва, не го търсете! Кое ви дава правото да мачкате невинни по кефа си? Силата, ли? Ако е така, да извикам няколко същества, да намачкат и вас? Всяко от тях ще схруска планетата с два пръста. Ще им кажа, ще на Земята силните мачкат и убиват слабите, обсебват ресурсите и ги държат в мизерия и ги убиват по интереси. Ония добичета са умни колкото джендър наведен пред мъжки катър. Палят при една дума като джихадист, при: Аллах Акбар. Докога ще ни геноцидирате човеците разни алчни самообособили се като елит група и ще страдаме и мрем за кефа и аперитите ви? Вие разпалихте войната в Близкия изток, оплюхте Асад и Русия и Иран като виновни и сега пречите да се свърши войната? Затова не бяхте създадени хората. За вас глобалистите коварството, насилието, лъжата са само средство за да властвате. И докога ще е така този свят? Ти не защити убити и изнасилени германки от имигранти, ти не си достойна даже и за разстрел, ти и в огън да гориш е малко, тръгнала си да оправяш Сирия? Оставете Асад да изчисти терористите, ще се спре войната, ще се оправят и без вас. Проблема сте вие Меркел, дето създавате такъв свят. И Ердоган и той с вас, вместо да спрете, той прати още 50000 терориста в Идлиб? Не Асад
  • 10 onq s konq

    3 8 Отговор
    Завоалираните намеци и недомлъвки на Германия за евентуално участие във военните действия в Сирия едва прикриват дивото й желание ДА СЕ РАЗПРАВИ със "стария си приятел" Русия.Щатите обаче са наясно по въпроса и ролята им нам ще е преди всичко да ВЪЗСПИРА ВЕРМАХТА И ЛУФТВАФЕ от "крайни и нецивилизовани действия".
  • 11 Пешо

    8 0 Отговор
    Справедливостта изисква квоти за прием на мигранти в ЕС да има само спрямо държави, които са извършили военни действия спрямо Сирия. Стига са прецаквали останалите държави. ФАЩ също пропорционално да си вземат от мюслитата.
  • 12 а не веe

    8 0 Отговор
    Aма тая баба твърдо или меко го намеква.
  • 13 Zabludeni ste hora

    11 1 Отговор
    Всичко е пропаганда. Асад не е никакъв диктатор, над 50% от сирийците го подкрепят. То нали и в Ирак имаше "химически-оръжия"?!?
    Дори и тези икономически-имигранти, извинете исках да кажа т.н. "бежанци" са ми казвали, че Асад няма вина за нищо. Цялата суматоха я правят "Великият Запад" , САЩ и Израел.
  • 14 Запознат

    5 0 Отговор
    Много пречи на Израел и световното еврейство "диктатора" Асад.
  • 15 ХанкоБрат

    4 0 Отговор
    Права е баба Айше. Германия не може да казва не, или по точно никой не я пита щото е окупирана територия от 100 г. Ще слуша НПО-тата и ще продължи да раздава безплатно вазелин на германките, а всяка която не се дупи доброволно ще бъде глобявана.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Стайков

    0 0 Отговор
    Меркел съвсем се оплете. Неадекватни приказки за сметка на собствения ѝ народ.
Новини по държави: