17 Септември, 2018 07:20 1 445 6

НАТО трябва да има по-добри отношения с Русия

  • нато-
  • йенс столтенберг-
  • русия

Столтенберг заяви, че членството на Грузия е възможно

НАТО трябва да има по-добри отношения с Русия. Това заяви генералния секретар на Алианса Йенс Столтенберг, цитиран от РИА Новости.

Той подчерта, че Алиансът не иска да изолира Русия. Според него светът не бива да се връща към дните на студената война.

„Грузия ще стане член на НАТО. Ние няма да отстъпим пред претенциите на Русия да диктува условия на съседите си“, заяви Столтенберг във Вашингтон.

Той заяви, че подкрепя членство в Алианса и на Украйна. Той обаче заяви, че иска по-близки отношения с Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    21 1 Отговор
    И как ще приемете държави които има неуредени териториални спорове със съседите си ? Нали това беше едно от изискванията на алианса ?
  • 2 ****

    7 1 Отговор
    Ами как няма да искате по добри отношения,като видяхте на ученията на какво е способна и ,че извади 300 хиледна армия с която може да ви затрие,как няма да обърнете плочата?
  • 3 Оправяй те си кошатата с отношения

    3 0 Отговор
    🎥 💰 територии за кошари 🌍за да не ви подгонят кошарата оправа зоокошарите 🗽
  • 4 Пешо

    4 2 Отговор
    Лошото е, че заедно с този, заради продажните ни политици може и ние да гризнем кривака.
  • 5 за пореден път

    1 0 Отговор
    По-смешна дописка отдавна не съм чел. Столтенберг призовал да има по-добри отношения с Русия. Това от една страна. От друга - Грузия и Украйна да станат членки на НАТО, Няма да отстъпят пред претенциите на Русия. Смешно! Особено като се вземе предвид поведението на Путин. Какви по-близки отношения? Да нямат тайна любовна връзка?!
  • 6 Датипръ Снакъза

    1 0 Отговор
    Всичко е театър баце.