Last news in Fakti

12 Октомври, 2018 11:36 1 420 1

Рап звезда на мисия в Белия дом (СНИМКИ)

  • кание уест-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Кание Уест най-после се срещна лично с Доналд Тръмп във Вашингтон

Рап звезда на мисия в Белия дом (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Американският рапър и продуцент Кание Уест, който е привърженик на президента на САЩ Доналд Тръмп, се срещна с държавния глава в Белия дом, предадe BBC.

Срещата се предаваше на живо в ефира на телевизионния канал MSNBC.

Уест пристигна с червена шапка с лозунга на Тръмп "Да направим Америка отново велика". Той поясни пред журналистите, че тази шапка му дава сили. Рапърът разказа, че лозунгът го е привлякъл още от времето на предизборната кампания. "В тази шапка има нещо, което когато я сложа, се чувствам като Супермен", довери Уест.

Рап звезда на мисия в Белия дом (СНИМКИ)

На срещата присъстваха още дъщерята на президента Иванка Тръмп и неговият зет и съветник Джаред Къшнър.

Музикантът обсъди с държавния глава как се възстановява промишлеността на Америка, реформата на затворите и мерките за борба с бандитизма и с престъпленията, свързани с насилие.

В един момент Уест стана от масата и се запъти към президента с думите "Обичам го този човек, нека да го прегърна!". В отговор Тръмп му стисна ръката.

Рап звезда на мисия в Белия дом (СНИМКИ)

Уест е считан за един от най-популярните рап изпълнители в света. Той е носител на 21 награди "Грами", като държи един от рекордите по броя на спечелени грамофончета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бляк енд уайт турбо мозъци

    4 0 Отговор
    Канието е супер прост, дума да няма. Но пък оправи сочното Д на Ким, така, че му се прощава. И е прав за самолета на водород.