Last news in Fakti

12 Октомври, 2018 17:24 4 652 35

Посрещаме Северин с европейска килия

  • северин-
  • екстрадиране-
  • килия

Той ще бъде настанен в килия, отговаряща на европейските стандарти

Министерството на правосъдието е изпратило отговор на исканата информация от прокуратурата в Германия за условията в българските затвори, съобщи Канал 3.

То бе необходимо, за да реши съдът в Целе дали да позволи екстрадицията на обвинения за убийството на Виктория Маринова в Русе - Северин Красимиров.

В Министерството на правосъдието постъпи искане за предоставяне на информация за условията в местата за лишаване от свобода в Република България, във връзка с обявения за международно издирване български гражданин Северин Красимиров, към момента задържан на територията на Федерална република Германия.

В рамките на своята функционална компетентност, Министерството на правосъдието е изпратило изисканата от германската прокуратура информация за настаняване на Красимиров в съответствие с европейските стандарти – 4 кв. м. жилищна площ и самостоятелен санитарен възел.

Отговорът е изпратен в спешен порядък, обявиха от Министерството на правосъдието.
Отговорът явно е удовлетворил германския съд, тъй като екстрадицията вече бе разрешена. Остава само да се уточни точния ден, в който тя ще се случи. При всички положения трябва да е до 10 дни от датата, на което е взето решението – от вчера. Очаква се това да стане още в събота или неделя с първите възможни полети от Хамбург до България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    60 2 Отговор
    Килия с кол намазан с мас и да го набучат ..
  • 2 НКВД

    45 0 Отговор
    Да снимат стая от Маринелата и да го препратят после в Иран да го съдят!
  • 3 ХИТЛЕР

    19 0 Отговор
    ЯСНО..............
  • 4 Дивака

    51 0 Отговор
    Ква европейска килия,тези луди ли са???Няма ли да му сложат и климатик,тв,интернет,фитнес,сауна???Да гние там в някое мазе и да мре от мизерия,бок..лука.
  • 5 СаламАлеко

    44 2 Отговор
    Дайте му европейска килия, ама дайте му и американска присъда, може и иранска!
  • 6 Kcaniba

    31 0 Отговор
    Ьоя баклук 50 манафа у турския зандан треба да го "посрещнат" да му се скъса далака и дванадесетпръстника от "добре дошъл"
    В адски мъки да колабира три дена и три нощи, преди да го погълне джендема .
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Торинеца

    28 1 Отговор
    По смешни закони от европейските няма до сега в Америка отдавна да е отишъл на електрическия стол. До кога стая толерантност.

    Коментиран от #10

  • 9 Аз само да отбележа

    15 0 Отговор

    До коментар #7 от "На бързо":

    Меркел ке умре за него,така че -умната.
  • 10 Kcaniba

    27 0 Отговор

    До коментар #8 от "Торинеца":

    В руския "Черен делфин", такива неизкарват и 3 години!!
    Умират от естествена смърт.
    Познай какво чистилище минава такъв урод там...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ****

    19 0 Отговор
    Сега в пандиза ще има,млада булка къпана,с голям суджук е търкана.

    Коментиран от #17

  • 13 ГРУ

    9 0 Отговор
    Нова булка - нов късмет!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Чукундур

    15 0 Отговор
    Накъде отива този свят,те свободните хора нямаме такива европейски условия пък килията му е европейска
  • 16 Мръсни българи

    24 6 Отговор
    Продължавайте да искате Евро Съюза и партия ГРОБ!!! Скоро жертвите ще влизат в затвора, а насилниците ще получават медали и папични награди!!! Българите наистина заслужават да бъдат затрити, щом са такива долни идиоти!!! В болницата 4 човека ги настаняват в една стая от 20кв.м, без санитарен възел, а затворниците си имат собствени стаи, тоалетни, телевизори, интернет, че и пари им дават ако си изметат стаята!!! Ей това са Западните ценности - ценностите на Злото!!!! Всеки , който е защитник на Запада трябва да бъде направен на кайма за прасетата
  • 17 Ахаха

    10 15 Отговор

    До коментар #12 от "****":

    Знаеш ли кога ще го бият и ебат този в затвора ??? На куково лято!!! В затвора този ще е сред цигани, които ще го пазят и ще му е пълен айляк!!! Ще си хапва на държавна сметка, ще си ходи на фитнес на държавна сметка, ще си тренира бокс, ще се излежава по цял ден, ще му е топричко през зимата и хладничко през лятото, ще е напълно безгрижен. След 10-15 години като излезе от затвора на власт ще е циганска партия и този ще стане я депутат, я член на комисия, я шеф на фирма с обществени поръчки!!! Много сте прости българите!!! България скоро ще е Мангалия, а българите ще бъдете избити от циганите , американците, англичаните и германците!!!

    Коментиран от #19, #30

  • 18 Хаха

    11 0 Отговор
    Айде да идва по-скоро мангалския помиар,да му "разбият тясния гАС",ама без плюнка :-))
  • 19 Хаха

    14 0 Отговор

    До коментар #17 от "Ахаха":

    Без бой няма да се дадем
  • 20 Бай мангау

    9 0 Отговор
    А бесилото по кои стандарти ще е ?
  • 21 Морук

    10 0 Отговор
    Може ли и мене да вкарате в тази европейска килия,че да усетя как живеят у Европата,трябва ли да убия някой ,и ако може моля двойна стая със севринчо
  • 22 Bubbles

    14 0 Отговор
    Ба само 4 квадрата?
    Я не се излагайте, че ся ша ревнат от БХК че сте му нарушили правата.
    Настанете момчето в президентския апартамент на Шератон, осигурете му храна, напитки, интернет, охрана...
    Аааа как може такава дискриминация спрямо бедния убиец, това е расизъм, БХК спите ли!?
  • 23 onq s konq

    11 0 Отговор
    Циганчето наистина ще пребивава във въпросната килия,но ДОКАТО НЕ БЪДЕ ПРЕМЕСТЕН В ДРУГ ЗАТВОР.А това може да стане ОЩЕ НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН!Между другото Затворът е много особено място-от една страна пази от Външния свят и затворниците С ПАРИ могат да си живеят доста сносно,но от друга - ако същият този "Външен свят" реши че "трябва да страдаш ,или дори да умреш",ПРОСТО НЯМА ОТЪРВАНЕ!Естествено всичко става с "определени суми" и ефектът е БЕЗОТКАЗЕН .
  • 24 Хахо

    4 0 Отговор
    А червен килим и гвардейци .И две плеймеитки . За тоя една дупка пълна с л. и помия всекиден . Европейски глупости.
  • 25 681 БГ

    9 1 Отговор
    Там цигането да го направат обща булка , ще му разбият задника с парафиновите у...ве........ Да им е честита булката
  • 26 пак аз

    6 0 Отговор
    едно европейско въже ама късо и тънко вързано за европейска бесилка....толерантност за такива-0...гнусар тъмен...Хитлер светла му памет добре лекуваше тая сган
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 бат мишо

    8 0 Отговор
    аз пък искам да го освободят и да ми кажат къде е
  • 29 АзВечеСъмТе

    8 0 Отговор
    Ей хора за такива работи трябва да има изход Не може да пребиеш някой да го обезобразиш, сега за изнасилването ужким не било и и накрая да ми го сложиш тоя бастун в една европейска килия и за какво Какво наказание това? Казаният Ана трябва да са много близки до това което е направила си реч бой Идън и накрая в канавката и край на филма това е положението всичко останало е дъра-бъра идиотите хубаво правиха на мегдана режат се пръсти режат се ръце А да почнем тука крумовите закони да видим после ще бъда ли някой ще краде ли ще убива ли ще изнасилвали ама не трябва да сме толерантни тъпотия човече
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Инспектор

    4 0 Отговор
    Да пристига по-бързо, защото по затворите го чакат български големи х..ове.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 гощо

    1 0 Отговор
    Демек ще му е по луксозно от в тях?!?!
  • 34 Пламен

    0 0 Отговор
    Има един нецензурен лаф за тази държава: "кое ни е наред, че мъ^дите да са ни отпред". Може и спестовна сметка да му открие държавата, да има за цигари, за платени сайтове, барове, танцьорки.
  • 35 Иванов.

    0 0 Отговор
    В памет да дъщеря ми,убита,и Виктория също мнение(данни изнесени от журналисти в пресата които прочетох,работещи по убийството)!7октомври,може и 8 да беше,все едно.Намерено тяло в обрасла трудно достъпна местност на млада жена.По обяд,да бъдем точни и коректни.14.20.МВР получава сигнал за труп ,капки кръв на алеята,трупът е малко по навътре,но се виждат слушалки от моб.тел.розова маратонка.МВР.пристига и установява,най жестокото убийство в Русе,през последните години.Обезобразено лице,с небивала жестокос.На запис от камерите се вижда бягащо лице,което носи мобилен телефон в ръката си,с бежов калъф,собственост на убитата Виктория.Аутопсията доказва недвосмисленно,че на жертвата е нанесен удар в носа,вследствие счупен,кръвотечение,вследствие на опитите да Вика от насилващия я Северин,той и запушва устата,тя се задушава и умира.От удара в носа са установени начупени кости на черепа.Телефона на жертвата е намерен в дома на убиеца,и нейни дрехи,доказващи че той е единствения убиец.18.октмври.убиеца прави пълни самопризнания,и води криминалистите,със свидетел журналист на НОВА,и изровват телефона от мястото където е бил заровен.Знаете ли какво ми е като чета тези ужасни лъжи,че свързвам и връщам смърта на децата НИ,мойто и на тези хора.Какъв Борисов,какъв Цацаров те ли ги накараха и им написаха публикациите за ЛУДИ?Стоичков за това разби лицето на шофьора и журналиста,само помислете,какво очерняне предстоеше на дъщерята на Ицо на другия ден,макар че не одобрявам