26 Октомври, 2018 23:01 3 384 8

Тръмп ще отдалечава Русия от Китай

  • русия-
  • доналд тръмп-
  • китай

Очаква се това да е една от темите на срещата му с Владимир Путин

Тръмп ще отдалечава Русия от Китай - 1
Снимка: БТА/AP

Президентът на САЩ Доналд Тръмп планира да постави въпроса за Китай като една от темите по време на неговата среща с руския президент Владимир Путин, съобщи „Независимая газета“.

Двамата лидери ще се срещнат на 11-ти ноември в Париж. През тази седмица съветникът на Тръмп по националната сигурност Джон Болтън вече беше на посещение в Русия.

Според експерти това показва, че САЩ ще искат повече съдействие по отношение на Китай.

От руската страна вече обявиха, че са договорили подробности за срещата със самия Болтън. Очаква се това да е сериозен разговор за двустранните отношения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    6 27 Отговор
    Тръмпича е уникален и не спира да ме изненадва за пореден път!Ясно е че ТОЙ С РУСИЯ И КИТАЙ НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ ПРИЯТЕЛ.Това обаче ИЗОБЩО НЕ МУ ПРЕЧИ ДА СЕ ПРОБВА ДА ГИ СКАРА И ТО ЯКО.И ще го направи!:)

    Коментиран от #3, #5, #6

  • 2 Националист

    27 0 Отговор
    Защо не вземе да пробва да спре ученията на САЩ в Европа?
  • 3 Kcaniba

    27 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Т.е. е едно интригантче, тоя вашия тръмпи...
    Китай и Русия живеят комшийската 1000 години...
  • 4 Инкогнито

    22 1 Отговор
    Този тип Патока Доналд не прави вече разлика между реалност и фантазия!
  • 5 Borislav Popov

    19 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Бай дони вятър го вее на бял кон .
  • 6 Поглед

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    В света има 3 свръх-държави. Когато двете влязат в съюз , за третата настават трудни времена , и не може да си развява байрака. Така преди 1988г. изпадна Русия , по схемата "Кисинджър" . След което на Русия и се обеща приятелство със САЩ , което не се състоя , или по скоро , САЩ се възползваха от него, и това донесе негативи за Русия. Сега Русия (военният и суровинен гигант) и Китай (икономическият и технологичен гигант) срещу хегемонията на САЩ (долара) . Тръмп трябва да е много находчив и съобразителен да се опита да привлече Русия , на своя страна , и притисне Китай .

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 goni

    0 3 Отговор

    До коментар #6 от "Поглед":

    Ако, Русия и Китай се прегърнат! Със Света поне какъвто го познаваме в днешно време е свършено! Да се надяваме че няма да се случи!